![]() |
Seriale - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Kino i TV (/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Seriale (/showthread.php?tid=80) |
Re: Seriale - samcro - 25-03-2010 09:55 Radziowi się pomyliło ![]() Re: Seriale - radzio - 25-03-2010 19:34 samcro napisał(a):Radziowi się pomyliło Dokładnie tak ;-) Re: Seriale - Kwas - 27-09-2010 22:09 Dexter wrócił <cwaniak> Re: Seriale - Chudy - 28-09-2010 00:18 A próbował ktoś z was "Mentalisty" obecnie leci 1 sezon na TVN. Choć ja już śmignąłem do 3 sezonu. Strasznie mnie wciągnęło, podejście do tych zagadek z zupełnie innej strony. No i świetna kreacja Simona Bakera. Warto sprawdzić.. Re: Seriale - daniel - 28-09-2010 08:18 Ja jakiś czas temu zacząłem oglądać 'Breaking bad'. Całkiem ciekawy serial o chemiku, który dowiaduje się że jest chory na raka i postanawia zmienić coś w swoim życiu by przestać być nikim, kuma więc się z okolicznym dilerem narkotyków by ten wciągnął go w ten biznes i razem zaczynają produkować metamfetamine. Od razu mówie, że pierwszy sezon nie powala, 7 odcinków czysto wprowadzających, ukazujących początki narko-biznesu starzejącego się chemika a także jego, zmieniające się z czasem, relacje z rodziną. W sezonie 2 i 3 wszystko się rozkręca. W roli głównej...tata Malcolma, ze Świata według Malcolma ![]() Re: Seriale - matys - 28-09-2010 12:33 Też ostatnio zassałem 2 serie Breaking Bada, ale były w jakości filmu nagrywanego odkurzaczem, toteż musiałem to wyjebać. Ja ostatnio skończyłem The Sopranos, 7 miesięcy mi to zajęło. Ogólnie, to był to najlepszy serial jaki w życiu widziałem. Taki Godfather tylko trwający 80 godzin. No, także polecam. A teraz oglądam Skins, brytyjski serial komediowy o grupce nastolatków i ich problemach. Niezłe, niezłe. Jak utrzyma taki poziom do końca, to ode mnie ma solidne 8/10. The Wire ktoś oglądał? Podobno dobre. Re: Seriale - radzio - 28-09-2010 13:17 matys napisał(a):A teraz oglądam Skins, brytyjski serial komediowy o grupce nastolatków i ich problemach. Niezłe, niezłe. Jak utrzyma taki poziom do końca, to ode mnie ma solidne 8/10. Potem sie jak dla mnie to miekkie zrobilo. Re: Seriale - samcro - 28-09-2010 14:56 matys napisał(a):The Wire ktoś oglądał? Podobno dobre. Mówią, ze to oraz The Shield to najlepsze seriale w historii to drugie oglądałem i jest świetny jak ta Ukryty tekst:
Skins jest fajne ale 2 sezony . 3 i 4 już nie ten poziom ale da radę oglądać 5 z nową obsadą w styczniu Re: Seriale - mucha - 29-09-2010 13:32 Obejrzałem pierwszy odcinek "Skins" i szczerze mówiąc średnio mi się to podoba. Miało być realistycznie? Według mnie nie jest. Ale pobiorę jeszcze jeden odcinek i może się przekonam. Z "Twin Peaks" miałem podobnie. Pierwszy odcinek mnie nie zachwycił, ale z każdym następnym nie mogłem oderwać się od monitora ![]() Re: Seriale - matys - 29-09-2010 14:03 Realizmu zbytniego nie oczekuj, bo to jednak komediowy serial. Ja właśnie obejrzałem 1,5 odcinka 3 serii i nie zdzierżyłem więcej. Od połowy drugiej serii robi się coraz większa chujówka, ale ten drugi sezon jeszcze całkiem całkiem, choć ostatnie 2-3 odcinki, to już przedsmak tego co serwują w następnym sezonie. Trzeci to już totalna kupa. A podobno z każdym odcinkiem coraz gorzej. E: Trza szukać czegoś dalej, chyba to The Wire zassam. Chciałem Deadwooda, ale nie ma na torrentach nigdzie w fajnej jakości. Re: Seriale - Lasq - 29-09-2010 14:24 Realizm? Dla mnie od początku było oczywiste, że to ma być przerysowanie (mam nadzieję ![]() Trzeci sezon obejrzałem, nie jest tragiczny chociaż nic specjalnego. Czwarty mam na dysku ale jeszcze nie oglądałem i jakoś mnie nie ciągnie po trzecim. Re: Seriale - Czary - 29-09-2010 23:55 Ja miałem wielką zajawe na skinsów. 2 pierwsze sezony w 2 tygodnie (a może i nawet mniej) obróciłem. Później zacząłem 3 sezon i stanąłem na odcinku nr 6, czy 7. Jakoś tak nie wciąga mnie wcale. Re: Seriale - Lasq - 30-09-2010 00:23 2 tygodnie? Mnie jak serial wciągnie to potrafię obejrzeć 20-kilko odcinkowy sezon bez przerwy na spanie ![]() ![]() Re: Seriale - Czary - 30-09-2010 07:14 Jak chodziłem do roboty to miałem mało czasu na oglądanie, tak wiec 2,3 odcinki dziennie i kima, bo trochę się przespać trzeba. ![]() Re: Seriale - matys - 30-09-2010 13:58 fidain napisał(a):ale i tak chyba koło tygodnia na pierwsze 2 sezony+1. |