![]() |
Fantasy Premier League - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Fantasy Premier League (/showthread.php?tid=895) |
Re: Fantasy Premier League - Stifler - 10-08-2011 22:43 Chiquita Team Nigga ![]() Re: Fantasy Premier League - Jacetto888 - 10-08-2011 23:16 Płowieckie United - potwierdzam że będę grał. ![]() zrobiłem sobie pomoc marzeń :mrgreen: Re: Fantasy Premier League - mucha - 11-08-2011 12:10 Dobra, liga rusza (prawdopodobnie) za dwa dni, więc po raz ostatni wklejam listę użytkowników, którzy nie potwierdzili udziału w grze. Jeśli znalazłeś swoje dane na poniższej liście, jak najszybciej potwierdź, że to do ciebie należy dana drużyna. Czas daję do jutrzejszego wieczora. Osoby z poniższej listy, które do tego czasu nie potwierdzą udziału, zostaną usunięte z ligi redcafe.pl Cytat:Koton Nowodwory Kamil Noname Re: Fantasy Premier League - Intel - 11-08-2011 12:50 ![]() Trochę pogrzebałem w składzie przed inauguracją - moja drużyna jest bliska ideału :-D (tylko Baines i Wilshere z przymusu na ławie, najprawdopodobniej zrobię jeszcze także dwa transfery - Delap za Brunta i Odemwingie za Rodallegę, jeśli w tej kolejce Chris i Hugo nie zachwycą, a Peter potwierdzi, że wciąż jest w formie sprzed roku - oby nie w niedzielę), przynajmniej w mojej opinii. Re: Fantasy Premier League - Damianos5003 - 12-08-2011 11:17 ja się nie mogę zarejestrować. Re: Fantasy Premier League - andy222 - 12-08-2011 16:25 Potwierdzam swój udział: Widzew Łódź - Andy Stan Jednocześnie serdecznie zapraszam do prywatnej ligi Head-to-Head. Kod ligi to: 1708002-358866 Zapisujcie się! Nic nie tracicie! ![]() Re: Fantasy Premier League - Romero - 13-08-2011 13:22 Mozna jeszcze dzis sie zapisac do ligi? Re: Fantasy Premier League - mucha - 13-08-2011 14:12 Miałem dokonać selekcji wczoraj wieczorem, ale do teraz nie da się zalogować do fantasy. Moim założeniem było, żeby w lidze brali udział przynajmniej w miarę aktywni użytkownicy forum, bo co to za zabawa z ludźmi, których tutaj nie znamy? Możesz zapisać się do ligi, ale fajnie by było, gdybyś co jakiś czas zaglądał na forum i zostawił jakiś ślad po sobie - to przynajmniej, a jeszcze lepiej byłoby, gdybyś dołączył do forumowej społeczności ![]() Re: Fantasy Premier League - Romero - 13-08-2011 14:32 Bede sie udzielal czesciej ![]() Dolaczylem do ligi, nazwa: RomeroTeam Skład: Given,De Gea - Enrique, Assou-Ekotto, O'shea, Brown, Distin - Modrić, Nani, De Jong, Kuyt, Yaya Toure - Odemwingie, Suarez, Ameobi Re: Fantasy Premier League - Kamill - 13-08-2011 23:21 Kurde, mogłem zostawić Simpsona w pierwszej jedenastce, a nie wpuściłem De Laeta. :plask: Re: Fantasy Premier League - mucha - 14-08-2011 12:36 Dokonałem selekcji i wszystkie osoby, które nie potwierdziły swojego udziału lub zarejestrowały się tylko po to, żeby dołączyć do ligi redcafe.pl zostały wyrzucone z ligi. Mam nadzieję, że osoby, które mają mało postów zaczną pisać częściej na forum - w innym wypadku nie wykluczam wyrzucenia (mogę to robić w dowolnej części sezonu). Jeśli nie ma cię na poniższej liście, zgłoś się po kod do ligi na PW. Cytat:1. Kalibrownik - mucha Re: Fantasy Premier League - Adis - 15-08-2011 22:08 Przed 2 kolejką ze względu na problemy techniczne można dokonać nieograniczonej ilości transferów. Jeśli ktoś dokonał transferów i odjęło mu punkty, bądź użył "wild card" to zostaną zwrócone. Więcej w linku: <a class="postlink" href="http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2421213,00.html">http://www.premierleague.com/page/Headl ... 13,00.html</a> Re: Fantasy Premier League - mucha - 15-08-2011 22:28 W pierwszej kolejce uzyskałem 49 punktów - dosyć przeciętnie, bo o ile dobrze pamiętam, we wcześniejszych latach miałem coś w granicach 70-80. Cóż, dzięki problemom technicznym można całkowicie zmienić skład. Mnie ten problem nie dotyczył, bo skład ustaliłem zanim zaczęły się problemy. Myślę jednak, że po pierwszej kolejce jestem troszkę mądrzejszy i w moim składzie trochę się pozmienia ![]() Re: Fantasy Premier League - Kamill - 15-08-2011 22:31 21 punktów. :lol: Ale mam w składzie trzech zawodników Tottenhamu plus Howarda na bramce. :roll: Re: Fantasy Premier League - Intel - 15-08-2011 22:37 To moje 52 punkty w debiucie w FPL nie wyglądają nawet tak źle. ![]() Dobrze, że problemy techniczne (które mnie nie dotknęły) umożliwiają wymianę składu, bo chciałem zrobić małe przemeblowanie (jako, że ustalałem skład także pod względem tego, z jakimi rywalami moi piłkarze będą grać, teraz posiadanie ich może już nie być tak przydatne), ale z drugiej strony nie widziało mi się tracenie cennych punktów - używanie dzikiej karty po pierwszej kolejce zalatuje głupotą i desperacją. |