Redcafe.pl - Manchester United Forum
Transfery - potwierdzone - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Transfery - potwierdzone (/showthread.php?tid=917)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Transfery - potwierdzone - Revelation - 27-06-2013 12:53

Większość pewnie już wie, ale... Tevez oficjalnie graczem Juventusu Turyn. Kwota transferu ma oscylować w granicach 12 milionów euro.

Arshavin podpisał kontrakt z Zenitem. Wraca on do klubu z Sankt Petersburga po 4 latach, kiedy to odszedł do Arsenalu za 15 milionów.

RE: Transfery - potwierdzone - michal94klb - 27-06-2013 15:00

A ja się bardzo cieszę że go podwędzili szejkom, zawsze to jedno wzmocnienie rywala mniejTongue

RE: Transfery - potwierdzone - El Polako - 01-07-2013 22:35

Trzeba było brać Teveza z powrotem do nasBig Grin Heehe

RE: Transfery - potwierdzone - Lasq - 01-07-2013 22:40

Chyba po to żeby go zamknąć w klatce i pokazywać w muzeum

RE: Transfery - potwierdzone - Groblen - 02-07-2013 23:12

Ciekawe, że Arshavin wraca do Zenitu, musieli mu sporo zapłacić.

________
Aby lepiej uwiecznić piękne chwile ramki na zdjęcia Zobacz Smile

RE: Transfery - potwierdzone - michal94klb - 03-07-2013 17:05

Niby za co? Przecież Arshavin strasznie zdziadział przez ostatnie sezony, za co tu sporo płacić? A odszedł za darmo.

RE: Transfery - potwierdzone - Groblen - 09-07-2013 21:43

Ma duże umiejętności, jest świetnym piłkarzem, grał na wyspach przez długi czas. Nie chodziło mi o kwotę transferu tylko o pensję.

RE: Transfery - potwierdzone - allfanmu - 16-07-2013 20:06

Aż dziw, że jeszcze nikt nie skomentował kolejnego zakupu PSG. Edinson Cavani, który jeszcze nie tak dawno był pewniakiem do gry w Chelsea przeszedł za 64 miliony euro do mistrza Francji.

Co jak co, ale mecz PSG - Monaco może być uznawany za jakiś mecz supergwiazd. O tym drugim klubie trochę przycichło, ale to pewnie cisza przed burzą.

RE: Transfery - potwierdzone - Hubson - 16-07-2013 21:27

Jeżeli Blanc dobrze ich poprowadzi będą strasznie groźni. Mowa o PSG. Atak Cavani z Ibrahimovicem w ataku, do tego na skrzydłach Pastore z Lavezzim no i ten Verratti w środku, trzeba im oddać, że nie wzmacniają się wcale głupio. Z dwojga złego wolę jednak Monaco ale obawiam się, że Ranieri średnio sobie poradzi z tym wszystkim i PSG będzie jednak poza zasięgiem.

RE: Transfery - potwierdzone - Pchela - 16-07-2013 21:43

Pastore? Wybacz, ale jak na gościa co kosztował 40 milionów, wymaga się duuuuużo więcej. Skrzydła raczej będą Moura-Lavezzi [który notabene też nie powala :o]. Wink

RE: Transfery - potwierdzone - Hubson - 16-07-2013 22:00

Ano zapomniałem o Lucasie.
W sumie Pastore to bardziej ofensywny pomocnik ale grywał na skrzydle z braku laku. W każdym bądź razie będzie ciekawie.
Natomiast co do wzmocnień Monaco to nie wiem czy ktoś wspomniał ale Abidal tam doszedł, więc wątpliwe by walczyli także o Evrę, więc Pat u nas zostaje.

RE: Transfery - potwierdzone - Pchela - 16-07-2013 22:01

Zależy, gdzie będzie grał Abidal. W końcówce w Barcelonie grywał na stoperze. Tongue No, ale to wszystko zależy od Bainesa.

RE: Transfery - potwierdzone - allfanmu - 16-07-2013 22:38

Poza tym Hubert, naprawdę myślisz, że rozsądek ma w takim klubach znaczenie? Big Grin

RE: Transfery - potwierdzone - samcro - 17-07-2013 06:04

Pchela a Lucas tańszy i wymiata bardziej od Pastore? Big Grin

RE: Transfery - potwierdzone - KARTONick - 02-09-2013 17:47

17.36. Jaką drużynę moglibyśmy sklecić tego lata ze 100 baniek rzuconych na Bale’a? Na megagwiazdę wziąłem Isco, poza tym trochę z głupia frant wybierałem, z nazwisk wypadających z głowy, oczywiście łapiąc wyłącznie piłkarzy przehandlowanych w zamykanym oknie transferowym: Mark Schwarzer (za darmo) – Daniel Carvajal (6,5 mln), Felipe Santana (1), Kolo Toure (0), Erik Pieters (3,5) – Thiago Alcantara (18), Lassana Diarra (12), Isco (30) – Tevez (9), Gomez (20), Villa (2). Koszt 102 mln (wiem, jeszcze pensje, bawię się). Chyba dałoby się tymi siłami nie przegrywać w Lidze Mistrzów?