Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Piłka nożna (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe (/showthread.php?tid=918) |
Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - panopticum - 11-05-2011 20:07 Tomasson napisał(a):Trzeba nabyć jakiegoś klasowego piłkarza, choćby dla zasady. [flash=425,344]http://www.youtube.com//v/WpiXgDNFWRY&feature=youtu.be#t=0m18s[/flash] Od 17 sekundy. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Lasq - 12-05-2011 13:13 Ja bym dla zasady kupił drugiego zawodnika pokroju Chicharito a nie przereklamowaną gwiazdeczkę za 60 baniek. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Lisu - 02-06-2011 15:14 Cytat:Liverpool jest blisko finalizacji transferu pomocnika Sunderlandu, Jordana Hendersona. Czyżby kolejny talent przeleciał nam koło nosa? :? Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - EsDe - 02-06-2011 15:23 Erm, skoro jego marzeniem jest nie wygrać niczego przez najbliższe 20 lat to proszę bardzo jego problem. I na prawdę nie chciałbym mieć w drużynie gościa, który woli Scousersów od nas, więc niech "wielki talent" idzie się chędożyć. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Jaroldz - 02-06-2011 15:26 A później przeczytamy wypowiedzi Fergusona w stylu: Cytat:Rynek transferowy jest szalony. 13 milionów funtów za 20- letniego zawodnika to jakieś szaleństwo. P.S. Co z Rodwell'em :?: Ponoć długo walczyliśmy o niego z Manchesterem City, a ostatnio wo ogóle ucichły spekulacje transferowe na jego temat. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Foster - 02-06-2011 15:30 Gdybyś mieli kupić każdego utalentowanego zawodnika, to inne kluby by nie miały kim grać. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Szymcio - 02-06-2011 15:38 Cytat:Co z Rodwell'em Wątpię, żeby Ferguson chciał go kupić. W tym sezonie zaliczył raczej regres, w dodatku często przebywał na L4. To fajny zawodnik i chętnie widziałbym go w United w miejsce Hargo, jednak jego urazy napawają mnie przerażeniem. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - daniel - 02-06-2011 15:54 Lisu napisał(a):Czyżby kolejny talent przeleciał nam koło nosa? :? Jaroldz napisał(a):A później przeczytamy wypowiedzi Fergusona w stylu: Sory chłopaki ale to takie sranie w banie. Mało to mamy talenciaków w akademii? Zresztą już po raz kolejny w ciągu okienka transferowego dostrzegam pewien paradoks: kupować młodych źle, nie kupować bo to mega talenty też źle. Kupić gościa za 30 baniek wypominać mu to przez 3 lata (jakby sam się kupił), nie kupić kogoś dobrego (znanego) za konkretny hajs też źle, bo inni kupują tylko my nie. On&On. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - panopticum - 02-06-2011 16:45 A co, ten Henderson to jakiś hot shit? Nie oglądałem za bardzo Sunderlandu, ale jak widziałem, to nigdy mnie jakoś nie powalił na kolana. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - daniel - 15-06-2011 13:21 E no bez jaj, mam nadzieje, że te rumorusy z Sanchezem są mocno wyssane z palca. Fakt zawodnik dobry ale chyba na DMie nie zagra a w chwili obecnej tylko tam brakuje wzmocnienia. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - samcro - 15-06-2011 14:33 daniel napisał(a):ale chyba na DMie nie zagra a w chwili obecnej tylko tam brakuje wzmocnienia. To może Fergie kupi i Sancheza i DMa jaki problem.Nie musi wybierać taki albo drugi.Kupi jak będzie chciał i 5 zawodników na różne pozycje Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - daniel - 15-06-2011 16:04 samcro napisał(a):To może Fergie kupi i Sancheza i DMa jaki problem. Może i tak, tylko wtedy nie przyjdzie Young, bo jak przyjdą obaj (tj Sanchez) to albo z kimś się pożegnamy (tylko z kim?) albo ja nie do końca zrozumiem takie posunięcie. Oczywiście ja tu przyjmuje jedynie kibicowski punkt widzenia, staram się nie wchodzić w skórę coacha. Jedynie komentuję to co widzę, czyli mecze plus wygłupy Evry, ewentualnie Naniego na wakacjach, Naniego w sklepie, Naniego uśmiechniętego, Naniego siedzącego itd. Wracając do tego od czego zacząłem, pomimo mojego szacunku do rzemiosła i kunsztu menadżerskiego Ferga nie chce by po porażce w finale LM działał zbyt pochopnie. Wiadomo, nie znam większości pobudek jakie kierują SAFem, że ten kupuje tych a nie innych zawodników, wolałbym jednak by na Youngu się skończyło, plus szansa dla jednego czy dwóch wychowanków z akademii i styka. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - Foster - 27-06-2011 22:32 Sanchez ponad 50 Cavani ponad 100 :lol: Mają poczucie humoru przedstawiciele Udinese i Napoli. Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - samcro - 28-06-2011 06:43 Foster napisał(a):Sanchez ponad 50 Przecież to normalne że odstraszają cenami swoje gwiazdy . Tottenham to samo robi za Modricia, Gdyby Rooneya ktos chciał kupić Glazer też by powiedział że dawaj 200 albo nie na sprzedaź Re: Transfery - plotki, spekulacje, doniesienia prasowe - panopticum - 28-06-2011 07:32 Jakby ktoś wyłożył dobrą kasę za Rooney`a, to tylko sir Alex mógłby powstrzymać Glazerów przed sprzedażą. |