![]() |
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248) |
- Danny93 - 25-06-2008 13:28 Grzeho napisał(a):Elano - moze nie 28, ale 27 lat. Moze nie blyszczal, ale gral bardzo dobrze w barwach The Citizens. Jeszcze Gilberto Silva w podobnym wieku przeszedł z ligi brazylijskiej do Arsenalu i przez kilka lat aż do poprzedniego sezonu był jedną z najważniejszych postaci w drużynie Arsena Wengera.Co do Elano bym się kłócił zawodnik Man City tylko do połowy rozgrywek spisywał się wyśmienicie,później jak cała drużyn znacznie obniżył loty.No ale niech będzie że w sumie był to dobry transfer. Zresztą te porównania nie mają sensu,podobnie jak transfer Ronaldinho. - Maciek - 25-06-2008 13:47 Ja pisze o CO NAJMNIEJ 28 letnich zawodnikach, a tu czytam o zawodnikach, którzy do Premiership trafili mając albo niecałe 26 lat, albo 26 lat i parenaście dni :lol: Pozdrawiam A ty Stojkovic zacznij może mecze oglądać czy coś bo ten Ronaldinho który podawał do Giuly na San Siro to nie ten sam Ronaldinho co dziś, nie wiem o jakiej zdolność asystowania więc mówisz, a ja nawet o strzelaniu w kontekście United nic nie mówiłem, także po co z Rooneyem wyskakujesz? Porównywanie tych dwóch skrajnie różnych piłkarzy jest... a może i na miejscu w twoim poście :roll: A co do tematu - to że istnieje i nazywa się jak nazywa o niczym nie świadczy, co najlepiej widac, gdy ktoś przychodzi na forum i wpisuje swoją jedenastkę na przyszły sezon, która zawiera praktycznie 8-9 nowych zawodników :lol: Wtedy nie ma tolerancji, bo jest przesada? No to proszę zauważyć, że dla mnie granica przesady jest bliżej i tę dyskusję uważam za mało wartościową, szczególnie, że niewiele widze argumentów... Rivaldo kupmy, wszak bramki z przewrotek z 17 metrów strzelał niegdyś A pomysł ściągnięcia "charakternego" Ronaldinho, w zamian za Cristiano Ronaldo na którego mentalność tak narzeka większość kibiców United, jest wprost genialny :lol: Więcej piłkarzy nie znacie? Lepszych propozycji nie macie? Pytania retoryczne - Danny93 - 25-06-2008 14:10 Powody dla których Maciek nie chce Ronaldinho na Old Trafford: Maciek napisał(a):A Ronaldinho ze swoim zacięciem do walki, ambicją i nastawieniem jest wręcz genialnym zakupem, Odpowiedź Stojkovica: Stojkovic napisał(a):A ja tak wcale nie uważam i tyle. Rooney też jest bezużyteczny bo nie strzelał ostatnio tylu bramek co Tevez czy Ronaldo? Przecież nie licza się tylko bramki, ale też umiejętność asystowania... :lol: - Stojkovic - 25-06-2008 15:28 Maciek napisał(a):A ty Stojkovic zacznij może mecze oglądać czy coś bo ten Ronaldinho który podawał do Giuly na San Siro to nie ten sam Ronaldinho co dziś, nie wiem o jakiej zdolność asystowania więc mówisz,No ale kaleki z gościa czasami nie robisz? Oglądam mecze i twoim zdaniem ten gosć nie potrafi już piłki kopnać... Maciek napisał(a):A co do tematu - to że istnieje i nazywa się jak nazywa o niczym nie świadczy, co najlepiej widac, gdy ktoś przychodzi na forum i wpisuje swoją jedenastkę na przyszły sezon, która zawiera praktycznie 8-9 nowych zawodnikówI ten ktos ma do tego 100% prawo. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie temat jest jasny i nie widzę żadnego problemu żebyś wyskoczył z tym, żeby do MU kupić Maradonę. Najwyżej cię wyśmiejemy... Maciek napisał(a):Rivaldo kupmy, wszak bramki z przewrotek z 17 metrów strzelał niegdyśStrasznie popadasz w skrajności. Dyskutujemy raczej o zawodnikach z cieniem realnosci na grę w jakimś zespole. Cytat:Maciek napisał:Jak już to czytaj dokładnie cały post Maćka i zaznaczaj cały jego komentarz, a nie dziel wypowiedzi na pół i wyciągaj sobie tę połowę która ci pasuje a akurat nie ma takego związku z moją odpowiedzią. O tym, że charakter nie ma większego znaczenia niż umiejętności chyba pisać nie muszę... Danny skoncentruj się lepiej... - Danny93 - 25-06-2008 16:11 Stojkovic napisał(a):Jak już to czytaj dokładnie cały post Maćka i zaznaczaj cały jego komentarz, a nie dziel wypowiedzi na pół i wyciągaj sobie tę połowę która ci pasuje a akurat nie ma takego związku z moją odpowiedzią. Chciałem ci tylko pokazać o co chodziło Maćkowi a chodziło mu wyraźnie o to że Ronaldinho ze swoim zacięciem do walki,ambicją i nastawieniem nie nadaje się do United a nie o ilość strzelanych bramek czy asyst. Maciek napisał(a):est wręcz genialnym zakupem, ale dla City, dla którego strzeli 11 bramek w sezonie, w tym 4 z rzutów karnych i już będzie bogiem, mimo, że przez większośc spotkania będzie chodził albo uciekał od piłki Myślę że to bardziej była taka konkluzja mająca dopiec Citizensom i pokazać że Ronaldinho obecnie jest piłkarzem który nadaje się do gry co najwyżej w takim klubie jak nasz lokalny rywal. Jak dla mnie kolega z Jaworzna twoja odpowiedź ma się nijak do tego co napisał kolega z Katowic. Stojkovic napisał(a):Danny skoncentruj się lepiej... Wydaje mi się że tobie też by się przydało trochę koncentracji :wink: - Stojkovic - 25-06-2008 16:54 Danny93 napisał(a):Chciałem ci tylko pokazać o co chodziło Maćkowi a chodziło mu wyraźnie o to że Ronaldinho ze swoim zacięciem do walki,ambicją i nastawieniem nie nadaje się do United a nie o ilość strzelanych bramek czy asyst.No to tymi kategoriami mierząc Ronaldo też nie powinien grac w United bo woli walki i zaciętości u niego raczej wielkiej nie uswiadczymy. - Danny93 - 27-06-2008 10:22 Stojkovic napisał(a):No to tymi kategoriami mierząc Ronaldo też nie powinien grac w United bo woli walki i zaciętości u niego raczej wielkiej nie uswiadczymy. Po części masz rację,jednak w chwili obecnej porównywanie przydatności do zespołu Ronaldinho i Cristiano Ronaldo nie brzmi zbyt poważnie :wink: - Greggy - 27-06-2008 18:13 Stojkovic napisał(a):woli walki i zaciętości u niego raczej wielkiej nie uswiadczymyzgadzam się w 100%!! to jest świetny piłkarz , ale z niego taki Czerwony Diabeł jak ze mnie kibic Chelsea ![]() ![]() Danny93 napisał(a):porównywanie przydatności do zespołu Ronaldinho i Cristiano Ronaldo nie brzmi zbyt poważniewg mnie to masz rację , ale to co napisałem nieco wyżej Cristiano nie ma ambicji i gdyby nie jego bajeczna gra,to szczerze mówiąc wolałbym Ronaldinho jako Czerwonego Diabła , mimo , że go nie nawidzę! - Ciampel - 27-06-2008 19:41 Greggy napisał(a):Cristiano nie ma ambicji i gdyby nie jego bajeczna gra,to szczerze mówiąc wolałbym Ronaldinho jako Czerwonego Diabła , mimo , że go nie nawidzę! :lol: :lol: :lol: 27 czerwca dzisiaj, nie 1 kwietnia. Ambicje ma i to wielkie, bez nich na pewno z sezonu na sezon nie stawałby się lepszym zawodnikiem. A to, że czasem odstawi kawał dobrego teatru na murawie, to już inna kwestia ![]() - Greggy - 30-06-2008 17:53 Ciampel napisał(a):Ambicje ma i to wielkie, bez nich na pewno z sezonu na sezon nie stawałby się lepszym zawodnikiemMoże i ma , ale ile bramek zdobylibyśmy gdyby on zamiast rzucać się po murawie ciągnął by akcję dalej?? Wg mnie to jest najlepszy piłkarz na świecie , ale osobiście go nie lubię..Mimo , że Cris jest świetny to byłem za tym , żeby Real zaakceptował warunki postawione przes SAF'a (Cristiano = Sergio Ramos + Robinho) - Danny93 - 30-06-2008 22:08 Greggy napisał(a):żeby Real zaakceptował warunki postawione przes SAF'a Ferguson wyraził się jasno,Ronaldo nie jest na sprzedaż i póki co w ogóle nie nie ma mowy o jakichkolwiek warunkach na których Portugalczyk miałby zmienić klub. Wiem że pojawiały się sugestie w prasie mówiące o tym że Sir Alex puści Crisa jeśli Real zaoferuje sporą kwotę pieniężną i jednego ze swoich zawodników,podawano nazwiska Robinho,Sneijdera czy Ramosa ale zamiast sugerować się tym co piszą głupie pismaki,lepiej dokładnie czytaj oficjalne oświadczenia ze strony klubu i samego menadżera :wink: - Greggy - 01-07-2008 10:21 Danny93 napisał(a):głupie pismaki<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.manutd.pl">www.manutd.pl</a><!-- w --> ?? W każdym naszym newsie masz podane źródło - my tylko tłumaczymy / Pejter Ja wiem , że Ferguson powiedział to po to , żeby uświadomić Realowi , że Ronaldo sie nigdzie nie wybiera..Ja tylko mówie , że chciałbym , aby odbyła się taka wymiana , bo Robinho to mój ulubiony piłkarz na świecie , a Ramos jednym z bardziej lubianych obrońców :mrgreen: - Danny93 - 01-07-2008 23:14 Według Daily Mirror,Tottenham wycenił Dymitara Berbatova na 23 miliony funtów.Nie za bardzo w to wierzę,jednak jeśli to prawda to chyba powoli możemy się już szykować na przybycie Bułgara ![]() - toczokick - 02-07-2008 09:16 mysle jednak ze spurs krzyknie o wiele wiecej za berbatova.cos jeszcze sie mowilo o 20mln za Huntelaara - ziomo - 02-07-2008 11:44 Właśnie przeczytałem,jakoby SAF interesował się Romanem Pawliuczenką i Roque Santa Cruzem,oraz Berbatovem. Jeśli chodzi o Santa Cruza,to odpada,bo Paul Ince za chu** nie chce go puścić.Bułgar i Rusek są jak najbardziej do wzięcia. |