Redcafe.pl - Manchester United Forum
Propozycje [Nasze i Prasy] - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Propozycje [Nasze i Prasy] (/showthread.php?tid=248)

- Maro11 - 01-08-2008 22:43

Jak padl 1 gol Berba gral na chwilke na prawej i pozwolilem sobie na zarcik ze gra pod Ronaldo :lol:

- Red - 01-08-2008 22:55

wariat z Ciebie, wiesz? Big Grin Big Grin

- Maro11 - 01-08-2008 22:56

Troszke wiecej luzu Berbatov na chwile gral po prawej stronie prosze zobaczyc na 1 gola.choc gral tak jakby byl myslami gdzies indziej 8)

- Zashi - 04-08-2008 11:42

My tu gadu, gadu o Berbatovach i innych, a Fergie zostawia w skladzie Campbella i go nie wypozycza. Moze to jest pomysł na rozwiazanie problemów z naszym napadem? Ja jestem jak najbardziej za, zeby wprodzac młodych zawodników z rezerw. Do tego to Anglik - czyli kolejny plus.

- Maro11 - 04-08-2008 12:45

czyli mamy 3 napastnikow i tak dalej widze miejsce dla berby.a nasz wychowanek moze byc asem z rekawa

- Maciek - 04-08-2008 14:30

Moim zdaniem, jeśli nie kupimy tego lata napastnika, to nic się strasznego nie stanie. Rooney, Tevez, Saha, Campbell i jak się uda Manucho, to fajna ekipa. Niby Louis mógłby odejść, ale mam do niego taką słabość, że wolałbym by został i grał tak dobrze, jak zawsze gdy pojawia się na boisku. Niech ma miesiąc w sezonie na kontuzje, a tak jakby grał, to byłoby super, bo to znakomity napastnik, lubi wielkie mecze, szczególnie Chelsea, lubi zdobywać ważne gole lub robić to, kiedy nikt inny nie może...Problem w tym, że to raczej nierealne, by Louis był taki, jak byśmy sobie tego życzyli, gdyby tak było, miałby już pewnie około 100 bramek w barwach United

Jak Berbatov przyjdzie, to super, jasne, że jest dla niego jeszcze miejsce. To zawodnik, który w każdej druzynie świata miałby miejsce, ciekawe jak to się potoczy, ale jak napisałem wyżej, możemy na niego rok poczekać i wziąć go za darmo.

- Wojtek3 - 04-08-2008 20:37

Maro11 napisał(a):czyli mamy 3 napastnikow i tak dalej widze miejsce dla berby.a nasz wychowanek moze byc asem z rekawa

No i bedzie Rooney, Tevez, Saha, Berbatov, Manucho za jakis czas dostanie pozwolenie, a Fraizer zamiast grac regularnie w Hull City bedzie siedzial na trybunach. Nie widze w tym nic przydatnego dla Campbella.

- Maro11 - 05-08-2008 12:07

Manucho jeszcze nie ma pozwolenia, to tak samo brzmi po co kupywalismy Owena jak byl Carick Rudy i Anderson. Czy Ole jako 4 napadzior gral malo? jesli chce zaistniec to musi podjac takie wyzwanie

- Maciek - 05-08-2008 12:39

Maro11 napisał(a):Carick
Za trzecim razem będzie dobrze Tongue Ale już nie musisz edytować, wiadomo o kogo chodzi

Wojtek3 napisał(a):Fraizer zamiast grac regularnie w Hull City bedzie siedzial na trybunach. Nie widze w tym nic przydatnego dla Campbella.
Przy takim rozwiązaniu faktycznie Campbell jedynie mógłby się uczyć na treningach od kolegów. Grałby pewnie bardzo mało lub praktycznie wcale. Z drugiej strony w Hull też niewiele by się nauczył, nabrałby jedynie ogrania, ale tego typu ogranie nie bardzo przyda mu się w potencjalnej karierze w United. Optymalne byłoby jego pozostanie przy wariancie z czterema napastnikami i szansami gry na poziomie minimum 100 minut miesięcznie + dodatkowe minuty w razie jakiegoś postępu. Tylko, że to się łatwo mówi, pisze na forum, bo nikt z nas tu głową nie ręczy za wyniki i nikt z nas później nie musi wyczytywać i wysłuchiwać ignoranckiego skomlenia niezadowolonych półmózgich fanów
Między innymi dlatego, Ferguson nie wystawia na mecze z Romą czy Evertonem zawodników, którzy nie dają sobie rady w meczach z ekipami z niższych lig, mimo, że zawsze to fajnie, jak wychowanek łapie się do składu

- Wojtek3 - 05-08-2008 18:37

Ja tylko napisze, ze od czasu wejscia w skład Fletcher'a, Richardson'a czy O'Shea nikt z rezerw, akademii czy innych wychawnkow nie wbił sie na dluzej w druzyne seniorska, mam na mysli stałe przebywanie w tej grupie, nie mowie juz o regularnym graniu. Evans, Simpson, Martin, Campbell, Amos, Gibson. Nie wróże im kariery w UNITED i wróżył nie bede.

- Maciek - 05-08-2008 18:44

Richardson taki nasz wychowanek jak i Pique, a na ilość wychowanków w zespole i tak nie możemy narzekać (kto narzeka ten demagog i kibic od 2006 roku), bo mamy ich najwięcej w Europie spośród liczących się drużyn. Ja Simpsonowi karierę wróżę i wróżył będę, a do tej pory nie można powiedzieć, by Ferguson przeszedł obok jakiegoś talentu, a on teraz by robił furorę gdzieś po odejściu z OT

- Wojtek3 - 05-08-2008 19:01

Gratuluje optymizmu, ja tak nie potrafię.

- Maro11 - 05-08-2008 22:22

100 min miesiecznie w ramach abonamentu?

Tylko przez pozycje 4 napadziora moze zagoscic w kadrze MU i tyle,albo to wykorzysta albo do konca kariery Hule i inne,niestety taka jest prawda

- Wojtek3 - 05-08-2008 23:07

Musiałby w tych 7 szansach ktore by dostał ( w tym 2x w Carling Cup ) strzelić z 10 goli i wyrożniać sie przy partnerze Tevezie albo Rooney'u. Zreszta mielismy juz takiego jednego na G. co strzelał nawet w Premier League, a kiedy mogl atakowac np z 4 pozycji, to latał po północej Anglii i Parmalatach. Chyba takie akcje juz nie za kadencji Fergiego.

- Ciampel - 06-08-2008 09:39

Maciek napisał(a):Między innymi dlatego, Ferguson nie wystawia na mecze z Romą czy Evertonem zawodników, którzy nie dają sobie rady w meczach z ekipami z niższych lig, mimo, że zawsze to fajnie, jak wychowanek łapie się do składu

Taka jest prawda.

Teraz Campbell robi za napastnika numer dwa, niech to tylko wykorzysta.