![]() |
Premier League 07/08 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: Premier League 07/08 (/showthread.php?tid=10) |
Re: Premier League 07/08 - bartez - 21-03-2008 12:53 Cytat:Czy ktoś z Was słyszał może o kimś takim jak Welbeck?Pewnie że tak. O ile dobrze pamiętam to miał zasiąść na ławce bodajże w meczu z City, kiedy Roo nie mógł grać ale SAF zdecydował się jednak go nie wpisywać do kadry na mecz z "Citizens"... Re: Premier League 07/08 - sebos_krk - 21-03-2008 13:06 Pogromca napisał(a):zy ktoś z Was słyszał może o kimś takim jak Welbeck?W pierwszym składzie już zagrał na bliskim wschodzie na początku roku. A wczoraj w rezerwach ustrzelił hat-tricka przeciwko Man City ![]() Zrobił się mały OT, więc część postów stąd została przesunięta do tematu o napastnikach // Pogromca <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.redlog.pl/viewtopic.php?f=15&t=21">viewtopic.php?f=15&t=21</a><!-- l --> Re: Premier League 07/08 - radzio - 22-03-2008 13:52 Cytat:Przed nami jeden z najważniejszych weekendów w obecnym sezonie rozgrywek Premier League. Niedziela, określana jako Grand Slam Sunday to nie tylko pojedynek czterech gigantów ligi angielskiej. To także niedziela która pokaże, który z zespołów będzie liczył się w walce o mistrzostwo Anglii w końcówce sezonu. Jakie typy na jutro :>? Chodzi mi przede wszystkim o spotkanie Chelsea vs Arsenal :-), bo Manchester Liverpool to już w innym temacie dyskutujemy :>? Re: Premier League 07/08 - Miko - 22-03-2008 14:06 Jestem za Arsenalem ![]() Re: Premier League 07/08 - radzio - 22-03-2008 19:44 onet.pl napisał(a):Drużyna Newcastle United wreszcie wygrała. "Sroki" pokonały Fulham 2:0 i było to pierwsze ligowe zwycięstwo od 15 grudnia, kiedy to pokonały... Fulham. Po raz pierwszy w tym sezonie na wyjeździe wygrał Sunderland. "Czarne Koty" pokonały w Birmingham Aston Villę 1:0. No proszę, Newcastle wygrało, ale i tak ja nie mogę się jutra doczekać... Re: Premier League 07/08 - Duras - 23-03-2008 19:46 Cytat:Wielka Niedziela w Premier League okazała się wspaniała dla piłkarzy Manchesteru United, którzy w szlagierowym meczu pokonali Liverpool aż 3-0 i zrobili tym samym wielki krok w stronę obrony mistrzostwa Anglii wywalczonego w ubiegłym sezonie. Pozostał i pozostanie do końca rozgrywek, bezpieczna przewaga nad Arsenalem i wymagana wygrana z Chelsea i mistrzostwo nr 17 Mecz z Liverpoolem był ciekawy, ale dopiero w drugiej połowie gdzie do boju ruszyli podopieczni Beniteza no ale cóż C. Ronaldo zdobył bramkę, a Nani całkowicie dobił The Reds i wynik 3:0. Gdy patrzyłem na wynik 1:1 Chelsea z Arsenalem chciałem aby już się kończył jednak ten Drogba zdołał zdobyć dość fartowny gol bo ten strzał całkowicie mu nie wyszedł. ALe cóż 5 punktów przewagi nad Chelsea, a 6 na Arsenalem :] Będzie dobrze <glory Man United> Re: Premier League 07/08 - Miko - 23-03-2008 21:46 Czyżby Arsenal znów poległ w wszelkich rozgrywkach w których uczestniczył ?! I któż by się spodziewał The Blues dołączają do wyścigu o mistrzostwo. Widocznie Młode wilczki się wyszalały, odpokutują sobie to w Champions League na biednym L'poolu. Re: Premier League 07/08 - dende - 23-03-2008 21:55 Oglądałem również ten mecz i musze powiedzieć, że Arsenal nie zasłużył na porażkę. Re: Premier League 07/08 - Beckie - 24-03-2008 17:21 Ja mam teraz pytanie do tych, którzy po trzech kolejkach sezonu skreślili Manchester United z walki o mistrzostwo Anglii, a wiem, że tacy na forum o United byli. Co lepsze, strata 11 punktów w 5 meczach przed ostatnią prostą rywalizacji o puchar dla najlepszej drużyny w Anglii (mając przed sobą zaledwie 7 meczów) czy strata 7 punktów w trzech otwierających sezon spotkaniach (a w perspektywie jeszcze 35)? Nie pamiętam już kto, ale byli tacy, co na tych, wierzących w odrodzenie United pisali różne głupoty i gratulowali Chelsea i Arsenalowi mistrza. Arsenal jednak ostatnio widzicie co prezentuje. Tak więc uczcie się na przyszłość, że trzeba wierzyć w odbudowanie drużyny. Ja wierzyłem. Re: Premier League 07/08 - radzio - 24-03-2008 17:59 Beckie napisał(a):Tak więc uczcie się na przyszłość, że trzeba wierzyć w odbudowanie drużyny. Ja wierzyłem.Nadzieja umiera ostatnia, dlatego trzeba wierzyć do samego końca. Beckie napisał(a):Ja mam teraz pytanie do tych, którzy po trzech kolejkach sezonu skreślili Manchester United z walki o mistrzostwo Anglii, a wiem, że tacy na forum o United byli.Pesymistów nigdy nie brakowało i nie będzie brakować. Ja tam zawsze wierzę do samego koniuszka, choć czasami panikuję ![]() W sumie to tylko nie rozumiem co rozumiesz pod "odbudowanie drużyny" ja bym to nazwał raczej - "powrotem na dobrą ścieżkę", czy coś w tym stylu. Re: Premier League 07/08 - Donu - 24-03-2008 19:23 O tak! "powrót na dobrą ścieżkę" pasuje bardziej ![]() radzio ja też panikuje nie martw się! Mam nadzieję na wygraną United Premier league oraz wszystkich innych rozgrywek. Re: Premier League 07/08 - pimpek - 25-03-2008 14:48 Cytat:Lampard: będziemy walczyć do końca! Jeszcze do niedawna wydawało się, że dla Chelsea, to już kompletnie stracony sezon, a tutaj proszę, proszę... Wielka wiara w nich się przelała po tym prestiżowym zwycięstwie z Arsenalem w derbach Londynu. Są strasznie podbudowani. Dobrze poskładali się The Blues. Do niedawna sprawy miały się zupełnie inaczej. Teraz Chelsea wskoczyła na drugie, zaś Arsenal boleśnie spadł, Arsenal, z którym walczyliśmy o fotel lidera. Aczkolwiek mamy pięć punktów przewagi, gramy świetny futbol, odnieśliśmy zdecydowane zwycięstwo nad Liverpoolem, nic jak tylko pewnie zmierzajmy po tytuł, nic oglądając się na rywali. ![]() Re: Premier League 07/08 - Donu - 25-03-2008 19:34 Jeszcze niedawno walczyliśmy z Kanonierami o fotel lidera a teraz gonią nas The Blues. Nikt tego nie przewidział. Nie wolno skreślić Arsenalu bo może odzyskać formę i zaskoczyć wszystkich lecz myślę, że już się nie podniesie. Przecież Kanonierzy zaczęli zły okres z kontuzją da Silvy. A może jeszcze Everton lub Liverpool nas zaskoczą ( w co wątpie ![]() Re: Premier League 07/08 - Lukas - 29-03-2008 18:13 Arsenal pokazał dzisiaj charakter, dostawali 2:0 z Boltonem i grali w 10 a mimo to wywieźli 3 pkt z Reebok Stadium przerywając swoją wspaniałą passę bez zwycięstwa. No cóż, taki mecz na pewno wpłynie na nich mobilizująco :/ Re: Premier League 07/08 - bartez - 29-03-2008 18:57 Kolejny raz "Kanonierom" się poszczęściło :/ teraz powróci do nich pewność siebie i z Liverpoolem w LM mogą wygrać. Już miałem nadzieję że przegrają albo chociaż zremisują a tu taka niespodzianka, z 2-0 wyciągnąć na 3-2 to na prawdę zasługuje na pochwałę, czekamy do tego męczącego okresu gdzie Arsenal w przeciągu około tygodnia zagra z poolem aż 3 spotkania i wtedy zobaczymy kto się wyłoży. |