Wrestling - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Wrestling (/showthread.php?tid=1012) |
Wrestling - sebo205 - 09-02-2011 19:45 Witam. Interesuję się wrestlingiem i moi ulubieni zawodnicy to: CM Punk, John Cena, Edge, The Miz, Rey Mysterio Re: Wrestling - mucha - 09-02-2011 20:44 Niech mi ktoś wyjaśni. Ten wrestling to jest ustawiany czy jak? Bo każdy mówi, że to wszystko jest rezyserowane A przyznam się, że lubię to czasem oglądać :lol: Re: Wrestling - Jaroldz - 09-02-2011 20:53 Kiedyś czytałem o tym i właśnie pisali tam, że jest to ustawiane. Oni tam się biją na niby. Przecież oni tak się na tym ringu niby biją, a nawet krew im nie pójdzie. Re: Wrestling - RedLucas - 09-02-2011 20:56 Udawane, ale też lubię oglądać Muszka, obejrzyj sobie film "Zapaśnik" i wszystko będziesz wiedział. Re: Wrestling - Mata - 09-02-2011 21:19 Wrestling jest to forma rozrywki, która sprawia mi radość Zapewne gdyby nie okres przed13/14 lat gdy moja głowa sięgała do stołu (albo i trochę ponad) Cartoon Network zamieniał się na TNT i leciało ukochane WCW, to teraz nie śledziłbym regularnie - TNA - co tydzień do obejrzenia jest jedna gala trwająca 90 minut + trzy godzinne PPV raz w miesiącu poświęcone samym walkom :mrgreen: Najłatwiej powiedzieć, że biją się na niby. Przecież zawodnicy narażeni są na każdym kroku na kontuzje i prawdziwy ból towarzyszący pojedynkowi - scenariusz show jest ustawiony, wrestlerzy wiedzą co mają robić, ale przecież wszelakie akcje dochodzą do celu. Pro po krwi, czasem jest jej przesyt - tak zawodnicy krwawią naprawdę! Gdy trzeba profesjonalista nacina się żyletką powodując krwawienie <niesforny> Prym wiedzie Ameryka kładąc nacisk na show, ale w Japonii czy też Meksyku wrestling jest elementem kultury, stanowi dla ludzi wielkie wartości. Na ESC w sobotę wieczorem leci WWE z polskim komentarzem, a w niedziele powtórki po 15:00. Na eurosporcie 2 też można uświadczyć starsze walki w poniedziałki około 21:00. Polska też może poszczycić się federacją, co prawda raczkującą, ale może <a class="postlink" href="http://www.ddwwrestling.pl/">http://www.ddwwrestling.pl/</a> <jupi> Jakby ktoś chciał, to mogę wrzucić kilka perełek z pojedynków :tuptup: Re: Wrestling - Adis - 10-02-2011 01:22 Jakoś mnie ta cała maskarada nie kręci... Mata napisał(a):Gdy trzeba profesjonalista nacina się żyletką powodując krwawienie <niesforny>Co także jest pokazane w "Zapaśniku" swoją drogą niezły film, w końcu nie byle kto jest jego reżyserem. Re: Wrestling - sebos_krk - 10-02-2011 09:07 Już pomijając fakt, że to show na niby, mogę zrozumieć, że ktoś się tym interesuje, sam pamiętam czasy Hulka Hogana i tego boomu na wrestling, ale za nic nie zrozumie tych tłumów w halach, którzy mogą tak bardzo emocjonować się czymś, co nie jest sportową rywalizacją. Traktują to tak strasznie poważnie. Przypomina mi to program Jerrego Springera i oczekiwanie, kiedy baby się pobiją i pokażą cycki. Re: Wrestling - Jaroldz - 10-02-2011 11:32 Mnie kiedyś podobał się się tylko taki koleś, który malował sobie twarz na biało czy nosił maskę. Nie pamiętam już nawet jak się nazywał. Dawno temu to było Re: Wrestling - Mata - 10-02-2011 14:11 Jaroldz napisał(a):Mnie kiedyś podobał się się tylko taki koleś, który malował sobie twarz na biało czy nosił maskę. ? Re: Wrestling - Tomek91 - 13-02-2011 16:15 Patrząc na wrestling pod względem sportowym to jest cyrk, ale pod względem rozrywkowym to już całkiem fajne show. Re: Wrestling - PEZDII 15. - 13-02-2011 20:21 Raz oglądałem odcinek co zakopali kolesia żywcem i po paru miesiącach zmartwychwstał <rotfl> Wiem, że to wszystko udawane, ale czasem fajnie pooglądać laseczki na ringu ;] Re: Wrestling - Adis - 13-02-2011 20:34 [flash=500,350]http://www.youtube.com/v/ASMTI8RvqTE[/flash] Re: Wrestling - RedLucas - 13-02-2011 21:51 Także na tym polu dostają łomot :lol: Re: Wrestling - KARTONick - 15-08-2012 12:43 Będzie ktokolwiek tu oglądał największą galę lata? Na razie jest kilka dobrych walk zapowiedzianych m.in. Triple H vs Brock Lesnar i walka o WWE Champion'a CM Punk(który akurat przechodzi na heel ) vs Big Show vs John Cena. Coś czuje, że Punk obroni tytuł i dopiero na następnej gali PPV dzieciaki będą skakać z radości, że Cena zdobył tytuł(jest tam na plakacie...). No i Ziggler będzie walczył z Y2J. Jericho po tej gali i tak pojedzie na kilka tygodni koncertować, więc niech wypromuje chociaż Dolph'a, by ten mógł w końcu zabrać nudnemu Sheamus'owi WHC. |