![]() |
Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu (/showthread.php?tid=1095) Strony: 1 2 |
Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - branka - 29-05-2011 11:19 Chciałabym was poinformować, że 7 czerwca o godzinie 20, w pubie Warka we Wrocławiu, organizujemy spotkanie dla fanów United z Tomkiem Kuszczakiem. Przyszłość Tomka w Manchesterze United w dalszym ciągu nie jest znana, jednakże cokolwiek by się nie wydarzyło, jest Diabłem z krwi i kości, ponadto to bardzo sympatyczny i otwarty człowiek, który chętnie opowiada o swoim klubie i piłce nożnej. Chcecie posłuchać ciekawych historii o ukochanym United, zadać Tomkowi jakieś pytania, zdobyć jego autograf - zapraszamy do Warki Jeżeli jesteście zainteresowani to proszę byście zaznaczyli to w tym wątku, żebym wiedziała ile osób orientacyjnie przyjedzie. Jeśli znacie oddanych fanów United możecie wziąć ich ze sobą, niemniej chcielibyśmy uniknąć całkowicie przypadkowych ludzi - to ma być spotkanie dla prawdziwych kibiców a nie sezonowców. Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - Rossinho - 29-05-2011 11:54 Ja jestem zainteresowany i to bardzo ![]() Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - daniel - 29-05-2011 12:07 Fajny pomysł. Ja nie podołam więc róbcie fotki ![]() Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - Baal - 29-05-2011 18:48 Super sprawa, szkoda tylko, ze mieszkam na drugim końcu Polski :/ Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - Tomasson - 29-05-2011 20:56 Gdyby nie to, że 5 czerwca wylatuję na Cypr, to przyleciałbym do Warki nawet w klapkach prosto spod prysznica. Świetna inicjatywa, mam nadzieję, że spotkanie będzie udane. Aha, no i przydałoby się dla nas parę autografów zdobyć. ;] Czy ktoś byłby tak życzliwy i wziął ode mnie koszulkę United i dał Tomkowi do podpisania? Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - santi - 29-05-2011 22:03 Jak już wspominałam - będę na pewno ![]() Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - branka - 29-05-2011 22:35 Tomasson jak mi jakoś przekażesz te koszulke to wezme ci autograf, nie ma problemu. santi - wieffi się ucieszy ha ha :mrgreen: Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - santi - 29-05-2011 22:37 haha, lepiej mu nie mów, że szukam miejsca do spania ;D Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - Tomasson - 30-05-2011 14:33 Cytat:Tomasson jak mi jakoś przekażesz te koszulke to wezme ci autograf, nie ma problemu. Ołkej, to trzeba się jakoś zmówić. Zaproponuj jakąś lokalizację, czas itp., a ja się dostosuję, żeby Cię nie fatygować. Tylko zależałoby mi, abyśmy się spotkali jakoś w dni robocze, bo w weekend będę miał urwanie głowy z pakowaniem i nie dam rady podjechać. ![]() Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - wieffi - 01-06-2011 20:22 ładnie mnie tak obgadywać ?;p Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - branka - 01-06-2011 20:26 hahaha cześć wieffi :mrgreen: Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - wieffi - 01-06-2011 20:34 no czesc;p Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - santi - 01-06-2011 23:23 nie wierzę ;D Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - wieffi - 02-06-2011 03:59 w co?;p Re: Spotkanie kibiców United z Tomkiem Kuszczakiem we Wrocławiu - Janczar - 02-06-2011 14:18 Szkoda, że nie w Krakowie. Bardzo chętnie bym się przejechał <rotfl> |