Nie złote, a platynowe myśli... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Nie złote, a platynowe myśli... (/showthread.php?tid=111) |
Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 29-01-2008 23:18 ...platynowe myśli (zakładając, że userzy myślą ), czyli co ciekawsze hasła naszych forumowiczów Na początek może coś, czym rozbawił mnie Luki w związku z kościołem Gwiezdnych Wojen: Luki napisał(a):A teraz ogłoszenia duszpasterskie: jutro o 16 mamy poświęcenie laserowych mieczów. W piątek idziemy na krucjatę zniszczyć Gwiazdę Śmierci (czy jak się zwał ten stateczek). W sobotę czuwanie przy grobie Yody. Śmiesznie musi tam być :mrgreen: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Olis - 19-02-2008 17:07 Tak ostatnio przeglądałam forum i pomyślałam, że nic mnie tak nie rozśmiesza jak wasze posty <hahaha> ring0 o MU_fan jak sie uprze swojego zdania to choćby pawlo go 3 razy zbluzgał to zdania nie zmieni. Zaraz mi się przypominają posty pawlo... :lol: Szeszu do kingmike, który ma konto na fotce: Cytat:Często DyShki dostajesz??? Kula o Arsenalu: Cytat:A z Arsenalu jak zawsze wyłazi buractwo, jak wygrywają to sa mili i sympatyczni a jak przegrywają to chamieją. Nie znoszę ich, co za beznadziejna drużyna. Tmssn: Cytat:Kur** ale ze mnie kozak ring0: Cytat:Tomi, Tomi co z Ciebie wyrośnie ^^, Kilka postów się złożyło: Cytat:Szeszu: ale tutaj fajna atmosfera jest.I wielu dawnych kumpli z FDP tu piszę// a bo ja lubię tarmosić ryjka za ry... pyszczek <gafa> - ring0o MattMan: Cytat:Come on ciateczka! ( może jeszcze tipsy w górę ) :* Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Miko - 21-02-2008 19:11 ring0 napisał(a):PO obiecało Irlandię to niech ci teraz pomaga. :? PiS też obiecywał inne rzeczy... Dobrze, że nie wszyscy są za ... <gafa> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 23-02-2008 09:14 Wiewior napisał(a):i też lubie finlandie (szczególnie niektóre nazwiska) Mówisz że lubisz Finlandie? :> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 03-03-2008 20:46 Kula napisał(a):gościu z głosem jak zarzynany indyk <niesforny> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 04-03-2008 13:29 radzio napisał(a):Gdyby ktoś otrzymał jakiś spam to proszę o kontakt i spamer zostanie natychmiast zbanowany. pawlo napisał(a):No tak wlasnie zerkam w PW i najwiecej wiadomosci wyslal mi jakis radzio. Mam nadzieje, ze szybko zostanie zbanowany Goodbye, my admin? <niesforny> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 06-03-2008 21:59 No to po prostu musi być: Olis napisał(a):Otóż miałam dzisiaj sen. Najpierw spotkałam jakąś smarkulę owinięta flagą MU i pełno miała jakichś gadżetów zwiazanych z klubem, takie miała blond włoski, wyglądała na może 10 lat. I to była Michelle. :| Nie wiem skąd to wiedziałam, ale wiecie jak to w snach... niczego nie idzie wytłumaczyć. No i potem zmienił mi się sen i organizowaliśmy jakiś zjazd ludzi z forum. I była impreza w przyczepie kempingowej ( ale ona była jakaś taka wielka w środku ;p ). No i jest zabawa, ogólnie spoko, tam był ring0, Tmssn, Ryjek chyba, Czaplak, rodzio, Kula, i jeszcze pełno wiary i jakimś cudem wiedziałam kim jesteście, chociaż was przecież na oczy nie widziałam. No i w pewnym momencie do tej przyczepy weszła policja i mówią, że my tu mamy jakieś zioło, czy jakieś tam narkotyki. I weszli, rozglądają się, a tam Tmssn siedział z takimi wieeeelkimi zielonymi dredami na głowie, one leżały na pododze za nim, takie były długie i policja mówi, że to na pewno on ma zioło. I wzięli go pod pachy, a te dredy za nim tak się ciągnęły... <hahaha> Nie no, nie mogę... :lol: I oni już wychodzą i nagle pojawia się Czaplak. A Czaplak to już zupełnie jak kosmita: była taki strasznie wysoki, chudy, ale miał też bardzo szerokie bary i takie włosy brązowe obcięte jak mnich i taką koszulkę w zielono-białe paski <hahaha> I jak wleciał to mówi, że on tutaj się nami opiekuje, i co to w ogóle znaczy, że biorą Tomassena jak nie mają dowodów, a wtedy ring0 krzyknął z daleka gdzieś, że "Jak to nie mają dowodów, przecież wszyscy wiedzą, że Tmssn jara zioło". :lol: I wtedy mi się urwał sen. Ale jak się obudziałm to lałam ze śmiechu przez pól godziny. <hahaha> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - MU_fan - 07-03-2008 22:54 Znalezione w temacie o kolekcjonerstwie pamiątek sportowych. Peter Parker napisał(a):1. Czy można poprosić np. o szalik lub koszulkę? :roll: Tak, można, mi przysłali całosezonowy karnet. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Olis - 08-03-2008 09:46 Cytat:Moze ktos zechce mi pomuc i napisać tu jakies te szanse xD i zagrorzenia a ja sobie to juz napisze ubiore w ładne zdanka lol Wierzę, że ubierze sobie w ładne zdanka. Re: Nie złote, a platynowe myśli... - sebos_krk - 08-03-2008 10:32 Cytat:nie bede wyjasnial bo sie troche pijany jestem i i tak sie staram pisac bez bledow.No prawie się udało <hahaha> Re: Nie złote, a platynowe myśli... - paolo - 08-03-2008 11:16 Cytat:Tssen nie przeginaj pały bo dokonamy transferu - Tomassen -> <a class="postlink" href="http://www.nastolateq.com">http://www.nastolateq.com</a> :mrgreen: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 08-03-2008 13:35 Kula napisał(a):Proponuję zmianę nazwy na Al-Liverpool :lol: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Olis - 08-03-2008 14:42 diabeł1878 napisał(a):Szczerze mówiąc nie pamiętam od kiedy jestem kibicem United. To pamiętasz czy nie? :twisted: Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 17-03-2008 07:01 radzio napisał(a):Jutro poniedziałek, a wy nie śpicie ? Viking napisał(a):ferie ^^ 2,5 tygodnia <niesforny> fidain napisał(a):studia ^^ 5 lat (minimum) Re: Nie złote, a platynowe myśli... - Tomassen - 12-04-2008 20:57 ring0 o nowym fryzie Anirina napisał(a):Anirin, wyglądasz teraz jak mój stary. Po prostu nie mogłem tego pominąć |