![]() |
Szalik Man United do kupienia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Szalik Man United do kupienia (/showthread.php?tid=121) |
Szalik Man United do kupienia - pawlo - 06-02-2008 15:44 Tutaj będzie uaktualniana lista chętnych i tych co wpłacili. Od ShadowWintera Witam, po sprawach organizacyjnych pora na konkrety. Wybraliśmy model szala: 1. Pasiak 2. Haftowane herby po obu końcach szala (z jednej strony): 1973-1998 Szale zamawiamy na tej stronie: CLICK Będą miały 150 cm długości oraz 18 cm szerokości. Pasiak będzie wyglądał dokładnie jak na projekcie pawlo. Wersja imageshack.us : <a class="postlink" href="http://img146.imageshack.us/img146/2277/szalik1fi7.jpg">http://img146.imageshack.us/img146/2277/szalik1fi7.jpg</a> Wersja do zassania: <a class="postlink" href="http://s008.wyslijto.pl/?file_id=04740434042424780179">http://s008.wyslijto.pl/?file_id=04740434042424780179</a> Koszt jednego szala to 25 zł. Zawarta jest w tym przesyłka ode mnie do konkretnego zamawiającego. Wykonanie szala wynosi 17 zł + przesyłka od producenta do mnie. Więc wszystko jest już dokładnie wykalkulowane. UWAGA! Warunkiem otrzymania szala i wpisania osoby na listę jest wpłata kwoty 25 zł na moje konto bankowe. TERMIN SKŁADANIA WPŁAT: 20.02.08!!!! JEST OSTATECZNY!! Dane do przelewu otrzymacie na PW. W tytule przelewu proszę wpisać: "swój adres oraz nick z forum i dopisek PASIAK MS + RedLog" KONIECZNIE W TEJ FORMIE!!!! Po otrzymaniu przelewu będę umieszczał osoby na liście. Zamówienia dokonam 21.02.08 Zaliczka wyniesie 150 zł. Czas realizacji około 10 dni. Resztę kwoty zapłacę przy odbiorze paczki z szalami. Szale postaram się rozesłać w góra 1-2 dni. Lista chetnych: 1. pawlo 2. zylek 3. Piootrek 4. Pogromca 5. MattMan 6.Duras 7. radzio 8. Tomassen 9. Prezydent 10. Olis 11. luk united 12. Adinho 13. Futbolowa Lista osób, które wpłaciły: 1. Pawlo 2. Olis 3. Piootrek 4. radzio 5. zylek 6. Tomassen 7. Prezydent 8. Luk United 9. Futbolowa Osoby, które wpłacą na konto proszę by odnotowały ten fakt w tym temacie. Osoby chętne na zakup szalika (nie będące na liście), proszę o wyraźne zaznaczenie chęci nabycia. Listę będę systematycznie edytował. Termin jest ostateczny, kto nie wpłaci - jego strata. Gdyby ktoś nie otrzymał PW, niech krzyczy w tym temacie ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - zylek - 10-02-2008 00:16 Stary, z nieba mi spadłeś! Szukałem takiego szalika po całym polskim internecie, ale nie mogłem nigdzie znaleźć. Taki typ to właśnie mój ulubiony, marzy mi się już od dłuższego czasu. Tak więc jestem jak najbardziej chętny i pewny zakupu w 100%, także możesz mnie dopisać do listy potencjalnych nabywców. ![]() W razie czego podbijaj na maila albo gadu (1235650) i dzięki jeszcze raz za taką świetną propozycję. ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - pawlo - 10-02-2008 02:37 Jak tylko otrzymam konkrety z firmy, dostaniesz stosowne info co dalej. Re: Szalik Man United do kupienia. - Piootrek - 10-02-2008 12:47 Ja myślę, że też jestem chętny. ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - MattMan - 10-02-2008 22:31 Jestem za. Biorę ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - Duras - 11-02-2008 20:44 Widząc ten temat byłem zachwycony, że jest taka możliwość. Sam przerobiłem trochę ten szalik, dodałem nowe aktualny herb i duży napis Manchester United, oraz bez napisu tylko, że z nowym logo ułożonym w normalnej pozycji nie przekecoen o 90 stopni. Wersja 1 z napisem: ![]() Wersja 2 tylko z aktulnym logo: ![]() Jeżęli nie uda się rozpatrzyć tyvh dwóch projektów to dołaćzam się i będę chetny do zakupu takiego szalika. Re: Szalik Man United do kupienia. - Tomassen - 11-02-2008 21:02 Jak dla mnie to ten herb mógłby być większy ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - Duras - 11-02-2008 21:23 Większe logo to nie problem: ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - Piootrek - 11-02-2008 22:31 Z tego co się orientuje to wszystko na forum Manusite.pl jest załatwione więc o zmianie szalika raczej nie mam mowy. Teraz pozostaje nam go zamówić. W sensie u kogoś z manusite.pl albo za pośrednictwem kogoś z tego forum. Re: Szalik Man United do kupienia. - pawlo - 12-02-2008 03:35 Po pierwsze nowy herb nie wchodzi w grę, bo nie jest mile widziany na wszelkich gadżetach przynajmniej przeze mnie jak i wielu innych ludzi. Po drugie, to miał być pasiak, więc napis odpada, bo musiałoby to być robione inna metodą i haft wtedy chyba by odpadał Po trzecie nie ma mowy o żadnych zmianach w projekcie. Szalik będzie wyglądał tak jak pokazałem w pierwszym poście. Pozdro ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - radzio - 12-02-2008 11:01 pawlo napisał(a):Po trzecie nie ma mowy o żadnych zmianach w projekcie. Szalik będzie wyglądał tak jak pokazałem w pierwszym poście. Tak na oko to on przypomina trochę ten szalik: ![]() Więc w sumie ja też bym się pisał, za 20zł taki szaliczek to okazja ![]() //Edit Tak sobie myślę, że jak wypali pierwsza edycja szalików, to może warto zrobić to na większą skalę. Bo widać spore zainteresowanie. Na fms też było niemałe, więc gdyby ms i redlog (jako strony, nie fora) by tam nagłośniły sprawę to może więcej osób by chciało takie szaliki, a w takich sprawach przy większych ilościach to zazwyczaj można coś utargować :-), no i można zrobić konkurs na project (zakładając, że "inna technika" byłaby nie wiele droższa, ludzie mieliby co chcą i ogólnie byłoby fajnie ![]() ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - Tomassen - 12-02-2008 12:47 A ja się piszę też na szalik ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - Prezydent - 12-02-2008 16:40 Również jestem chętny. IMO sprzedaż na allegro byłaby chyba najłatwiejsza, chyba, że prowizji nie chcecie płacić ![]() Re: Szalik Man United do kupienia. - pawlo - 12-02-2008 19:38 @ Radzio Za dużo kombinujesz ![]() Głosowania przez stronę, gdzie zagłosuje 1000 osób a kupi 20 są zwyczajnie do dupy. Nic nie wnoszą, w niczym nie pomagają, a jedynie traci się niepotrzebnie czas i nerwy. Dlatego projekt jest narzucony z góry, ewentualnie grupa osób na forum robi korekty i ostatecznie forumowicze wybierają to co chcą. Masz projekt, masz orientacyjną cenę i jak chcesz to zamawiasz, jak nie to nie. Naprawdę wątpię by komukolwiek z tamtego forum spodobał się pomysł akcji na tak szeroką skalę, no ale zawsze możesz tam zagadać. Tylko nie do adminów, bo oni nie mają z tymi akcjami nic wspólnego. @Prezydent Po co nadkładać sobie pracy i się bawić w wystawianie na allegro? Przecież to nie ma żadnego sensu. I potem każdy z was musiałby wejść i zalicytować. A co by było, gdyby zalicytował ktoś obcy? Nie miałbyś szalika. Naprawdę jest to tylko utrudnianie i niepotrzebna zabawa. Dostaniesz nr konta, wpłacasz kasę, po produkcji szalika, będzie on wysłany. Re: Szalik Man United do kupienia. - pawlo - 12-02-2008 19:42 @Radzio jeszcze raz Nie mam nic przeciwko, byś zorganizował podobną akcję dla redloga, byśmy mogli się wszyscy z tym forum i stroną utożsamiać. Tylko to już osobny temat. A jak ktoś chce polo z united, to na manusite może znaleźć zapisy i tam pytać tych co to ogranizują (użytkownik Mati jeżeli się nie mylę) |