Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: RedCafe.pl (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Dział: Uwagi i sugestie (/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje (/showthread.php?tid=1669) |
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje - radzio - 25-01-2008 22:02 W tym temacie piszcie wszelkiego rodzaju pomysły, uwagi odnośnie forum. Nie bójcie się ponieważ Wasze zdanie jest dla nas najważniejsze. Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Futbolowa - 25-01-2008 23:37 Najpierw pragnę zaznaczyć, iż wykonaliście kawał dobrej roboty i bardzo się cieszę, że mogę tu być A poza tym, pytanko małe: szybka odpowiedź i cytowanie selektywne - są? będą? Bo u mnie ze wzrokiem słabo, a i jeszcze nie całkiem ogarniam zupełnie nietypową wersję forum Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 25-01-2008 23:41 Futbolowa napisał(a):Najpierw pragnę zaznaczyć, iż wykonaliście kawał dobrej roboty i bardzo się cieszę, że mogę tu być Cytowanie selektywne - jeszcze nie ma , ale będzie Szybka odpowiedź - pracuję nad tym Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Futbolowa - 25-01-2008 23:48 Czekam na efekty Bo to funkcje, które znacznie ułatwiają korzystanie z forum. A wygoda to jednak podstawa. Coby chęci do wracania były Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 26-01-2008 00:09 Futbolowa napisał(a):Czekam na efekty Jutro (nie wiem jeszcze o której) mam nadzieję, że będzie już to gotowe Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Futbolowa - 26-01-2008 00:12 A ignorowanie tematów też będzie możliwe? Bo już widzę, że mnie szał ogarnia w tematach stricte komputerowych Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 26-01-2008 00:27 Futbolowa napisał(a):A ignorowanie tematów też będzie możliwe? Hmm no tu mnie zagięłaś , będę musiał poszukać jakiegoś moda do tego . Zrób listę co chcesz Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - buri - 26-01-2008 00:33 Moze jestem slepy ale nie widze zeby na stronie glownej byla sygnalizacja o jakims nieprzeczytanym poscie. Da sie cos z tym zrobic? Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Luki - 26-01-2008 00:37 buri napisał(a):Moze jestem slepy ale nie widze zeby na stronie glownej byla sygnalizacja o jakims nieprzeczytanym poscie. Ikonki obok tematów, w którym pojawił się nowy post świecą się na różowo. Normalnie są koloru czarnego. Myślę, że starczy zmienić kolr "sygnalizacji" na wyraźniejszy i powinno być w porządku. Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - buri - 26-01-2008 00:40 Ale na stronie glownej nie ma zadnej sygnalizacji- chyba ze rzeczywiscie jestem slepy :lol: Edit. OK, chyba widze- chodzi o te obwodki? Jak zmienic ten kolor? Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Giggsy - 26-01-2008 00:44 Ja wyłapałem taki drobny błąd - na górze w logo zamiast "because", pisze "becauce". Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 26-01-2008 00:49 Giggsy napisał(a):Ja wyłapałem taki drobny błąd - na górze w logo zamiast "because", pisze "becauce".Poprawione dzięki buri napisał(a):Ale na stronie glownej nie ma zadnej sygnalizacji- chyba ze rzeczywiscie jestem slepy :lol: Jutro... znaczy dzisiaj pomyślę o tym i postaram się to jakoś poprawić ;-), żeby było to bardziej czytelne... Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Minh - 26-01-2008 01:12 No i jeszcze może trochę emotów by się przydało. Np: :* Jutro się rozejrzę i trochę Ci podeślę Radziu, dobrze? Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - radzio - 26-01-2008 01:22 Minh napisał(a):No i jeszcze może trochę emotów by się przydało. Np: :* Oczywiście, nie mam nic przeciw ;-) Re: Forum.Redlog.pl - ocena, sugestie, propozycje - Diab - 26-01-2008 09:48 Gratuluję twórcom i życzę powodzenia w rozkręcaniu forum Wydaje mi się, że pomysł z założeniem forum do Redloga jest jak najbardziej trafny i od czasu do czasu postaram się tutaj zajrzeć |