Puchar Piłkarzyków 2014/2015 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Piłkarzyki (/forumdisplay.php?fid=37) +---- Wątek: Puchar Piłkarzyków 2014/2015 (/showthread.php?tid=1692) |
Puchar Piłkarzyków 2014/2015 - Intel - 02-11-2014 01:18 Czas zacząć drugie najważniejsze rozgrywki na piłkarzykowej arenie Redcafe! Pucharu Piłkarzyków już po raz drugi z rzędu bronić będzie zespół zwany obecnie EjDżej 11. Czy jednak robaldo i jego świta zwyciężą też tym razem? Zmagania, ponownie rozgrywane w systemie brazylijskim, zaczną się już 7 listopada. Do ułożenia drabinki wykorzystano tę dostępną tutaj. Celem zaadoptowania jej na potrzeby naszych rozgrywek, przeprowadziłem losowanie kolejności liczb od 1 do 8. Im, według kolejności z draftu, przyporządkowałem konkretne zespoły, a tak uzyskane przyporządkowania wrzuciłem do drabinki. Cytat:1 - EjDżej 11 Terminarz wygląda zaś następująco: Cytat:1-4 (I mecz): 7-10 listopada |