![]() |
Memphis Depay - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Memphis Depay (/showthread.php?tid=1755) Strony: 1 2 |
Memphis Depay - Foster - 07-05-2015 12:05 ![]() 7. MEMPHIS DEPAY Data urodzenia: 13 lutego 1994 Miejsce urodzenia: Moordrecht, Holandia Narodowość: Holender Pozycja: pomocnik Wzrost: 176 cm Poprzedni klub: PSV Eindhoven Debiut w MU: 8 sierpnia 2015 vs Tottenham Hotspur (H) RE: Memphis Depay - RedLucas - 07-05-2015 12:07 Fapuje w chuj. Ten gość będzie trząsł ligą. RE: Memphis Depay - Hubson - 07-05-2015 12:08 94 rocznik... Oby mu się wiodło jak najlepiej w klubie. Mocno w niego wierzę. RE: Memphis Depay - Silvan - 07-05-2015 12:23 Młody, ambitny, zdolny świetna wiadomość tym bardziej, że Liverpool robił podchody. Kolejna sprawa, że ucichną ploty nt. Bale'a. Rozumiem, że w tym wypadku Januzaj na wypożyczenie, bo murawy to on by teraz nawet nie powąchał przy takim natłoku zawodników na skrzydła/boczny atak. RE: Memphis Depay - Foster - 07-05-2015 13:45 Depay na Intagramie Cytat:Zawsze powtarzałem: Marz, Wierz i Osiągaj. Marzyłem i wierzyłem w zdobycie mistrzostwa kraju w barwach PSV Eindhoven i udało nam się to osiągnąć. Jestem bardzo wdzięczny drużynie PSV, wszystkim kibicom, firmie @underarmour, oraz agencji SEG Football, którzy wierzyli we mnie. Aktualnie nadszedł czas, w którym ustalam swoje cele od nowa i pragnę zdobywać trofea wspólnie z Manchesterem United. Dawno tak nie byłem zachwycony z powodu transferu. Bardzo chciałem Memphisa i w United! Mam nadzieję, że chłopak nie zawiedzie i będzie naszym Hazardem. RE: Memphis Depay - Under - 07-05-2015 13:59 Za dwa lata ten gość może być naprawdę wymiataczem. Zgrać go z Matą i Di Marią... ale będziemy orać. RE: Memphis Depay - Pchela - 07-05-2015 14:12 Holenderski Nani. Rekomenduję przestać gwałcić zasady poprawnej polszczyzny i, kiedy już koniecznie trzeba podzielić się dwoma słowami na forum, przynajmniej nie popełnić tam błędu./I. RE: Memphis Depay - Ruuuuuuuuuud - 07-05-2015 14:42 Zajebiście! ![]() ![]() To jest właśnie typ zawodnika jakiego powinniśmy kupować - młody, zdolny i przede wszystkim: głodny sukcesów! Oj, jeszcze niech Nani wróci i skrzydła obsadzone ![]() RE: Memphis Depay - Under - 07-05-2015 18:46 Jakbyśmy jeszcze do Depay'a dołączyli Varane'a to się oficjalnie jaram i bym chyba zmoczył spodnie ze szcześcia ![]() PS. Ale przecież polubił komentarz Welcome to Liverpool ![]() RE: Memphis Depay - michal85 - 07-05-2015 22:13 Gdzieś znalezione: Kod: Gole z rzutów wolnych (dwa ostatnie sezony) Zapowiada się fajnie, cena? Frytki. Oby u nas grał na miarę talentu ![]() RE: Memphis Depay - Tomassen - 07-05-2015 22:40 Super sprawa! Zobaczyłem tego newsa na uczelni i trochę nie wiedziałem, czy to jeszcze plotka czy już potwierdzenie, ale jak doczytałem, że to wypowiedź z jego twittera czy innego dziada, to się ucieszyłem niesamowicie ![]() RE: Memphis Depay - Under - 09-05-2015 14:18 (07-05-2015 22:13)michal85 napisał(a): Gdzieś znalezione: Christian Eriksen też 8 ^_^ Ciekawe jak będziemy grali w przyszłym sezonie. Jeśli 4-3-3 to mam problem z Matą, bo przecież on nie jest zawodnikiem do grania na skrzydle w tej formacji, to już prawie bok ataku. Z kolei na boku nie działa też Di Maria, ich obu można byłoby upchnąć tylko w diamencie, ale tutaj problemem jest Depay. No ciekaw jestem jak to ułożyć, żeby pomieścić Herrerę, Matę, Angela i Memphisa. RE: Memphis Depay - michal85 - 12-05-2015 09:52 Cytat:The transfer to PSG was really close. I always knew United were interested but it was nothing concrete. Then at the last moment they called and I spoke with their coach. It was a difficult situation but, after I spoke to Louis van Gaal, I said, ‘I am going to go to Manchester.’ I’m really proud and I believe I can be a big player at Old Trafford. I will give everything I have. I said to myself when I was 12, ‘I want to play there.’ It’s a dream come true. RE: Memphis Depay - Hubson - 12-05-2015 19:03 Kurde fajnie się to czyta ale przestaję powoli w to wierzyć. Chociaż to pokolenie z rocznika >90 już może mieć mniejszy sentyment do Realu. Należy jednak pochwalić van Gaala, że zareagował w porę ![]() RE: Memphis Depay - El Polako - 14-05-2015 09:19 Silvan napisał(a):bo murawy to on by teraz nawet nie powąchał przy takim natłoku zawodników na skrzydła/boczny atak. Gdzie jest ten natłok?Chyba że liczysz Valencie i Janga na skrzydło. Bo według mnie to są zadaniowcy na kolejny sezon, a Antek najprawdopodobniej będzie prawym obrońcą jeśli nikogo nie sprowadzimy na tą pozycję. Więc typowy skrzydłowy to Januzaj i właśnie Depay, chyba że pominąłem jeszcze kogoś. Wracając do transferu to jestem mega uradowany, nawet bardziej niż rok temu gdy przechodził do nas ADM. Jeszcze wydrzeć z Realu Varana z Lyonu Lacazette, Reusa z Dortmundu i jakiegoś kozaka do środka pomocy ![]() |