FA: Shrewsbury Town 0-3 Manchester United (22.02.2016) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2015/2016 (/forumdisplay.php?fid=57) +---- Wątek: FA: Shrewsbury Town 0-3 Manchester United (22.02.2016) (/showthread.php?tid=1847) |
FA: Shrewsbury Town 0-3 Manchester United (22.02.2016) - RedLucas - 23-02-2016 11:15 Shrewsbury Town vs Manchester United FA Cup 22.02.2016, 20:45 New Meadow, Shrewsbury Żadna większa historia tak naprawdę w tym meczu. Klepaliśmy, klepaliśmy, ale bez żadnego przyspieszenia. W sumie w żadnym momencie meczu nie stłamsiliśmy rywala, co powinno nie stawić problemu. Znów napierdalamy pierwszym garniturem w takim meczu. Ferg by wystawił Perreirę, Keane'a, Rileya i Weira od początku i rozjebał ich 4:0. My jednak dalej katujemy podstawę nieważne z kim gramy. Najbardziej szkoda Perreiry, który obowiązkowo powinien dziś wyjść od pierwszych minut. Niemniej akurat w tym aspekcie jestem w stanie zrozumieć trochę LVG, bo Andreas nie daje mu żadnych argumentów, żeby na niego stawiać. Od meczu z Ispwich chyba nie dał ani jednej dobrej zmiany. Wczoraj też mocno przeciętnie. Gubił dużo piłek, dużo niecelnych podań, spowalniał tą grę. Co smutne, Depay niczym się nie różnił od 3-ligowców. No i ogromna bura dla Keane'a. To są jakieś jaja, jak można tak się chujowo rozgrzać? Nikt mi nie wmówi, że to, że po pierwszym sprincie zrobił sobie coś z przywodzicielem, to nie kwestia chujowej rozgrzewki. Po kieszeni powinien za to dostać. Bo jakby nie patrzeć, jest teraz napastnikiem nr 2. RE: FA: Derby County 1-3 Manchester United (29.01.2016) - michal85 - 23-02-2016 12:03 Cytat:Ferg by wystawił Perreirę, Keane'a, Rileya i Weira od początku i rozjebał ich 4:0. A Fergie w ostatnich latach to stawiał w pucharach na młodzież, czy na pierwszy skład + zawodnicy do rotacji? Bo jak dla mnie zdecydowanie to drugie. Pamięta mecz z Crawley? Wtedy byli notowani jeszcze niżej, a na Old Trafford nie było żadnego młodzika (jeśli mnie pamięć nie myli). Cytat:My jednak dalej katujemy podstawę nieważne z kim gramy.Puchar to chyba jedyne rozgrywki, w których mamy realne szanse na zwycięstwo, więc wcale się nie dziwię, że jakoś bardzo nie ryzykujemy. Nie wpsominając już o tym, że mamy masę kontuzji, więc naprawde nie ma za bardzo kim grać. RE: FA: Shrewsbury Town 0-3 Manchester United (22.02.2016) - RedLucas - 23-02-2016 12:15 W chwili obecnej z racji kontuzji zrobiło się akurat tak, że młodzicy i zawodnicy do rotacji to to samo. Poza tym kiedy mamy dać odpocząć podstawowym zawodnikom, jak nie w meczu z trzecio, a już zaraz pewnie czwartoligowcem? W PL nie, bo walka o LM, w LE nie, bo walka o LM. Łatwiejszych meczów, niż ten wczoraj nie będzie. |