![]() |
Komunikatory - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Komunikatory (/showthread.php?tid=204) |
Komunikatory - Miko - 15-06-2008 15:51 Większość z nas posiada GG ![]() Zapraszam do dyskusji! Re: Komunikatory - Oskar - 15-06-2008 16:29 Jako że jestem użytkownikiem Mac'a, używam Adium. Re: Komunikatory - Tomassen - 15-06-2008 22:40 GG ssie. Ja używam Konnekta i jestem zadowolony, mimo iż denerwuje mnie dodawanie nowych kontaktów i to, że czasami pokazuje tylko część ludności z opisami. Ale Konnekt ma wiele udogodnień i jest bardzo dobry. Poza tym mam jeszcze Skype'a, ale nie używam - raczej siostra i rodzice w celu komunikacji międzynarodowej ![]() Re: Komunikatory - radzio - 15-06-2008 22:44 Miranda/Skype/Pidgin/PSI/Konnekt GG (jako programu) na dysku nie miałem od dobrych paru lat ;D. Ostatnio nawet Google Talka używam ![]() Re: Komunikatory - yarson - 16-06-2008 12:47 ja osobiście narazie tylko gg, chyba z lenistwa ![]() ![]() |