![]() |
Michał Listkiewicz - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Michał Listkiewicz (/showthread.php?tid=215) Strony: 1 2 |
Michał Listkiewicz - jabol - 08-07-2008 09:43 Co sądzicie o postawie pana Listkiewicza, który co chwilę zmienia zdanie co do swojego odejścia? Jak myślicie odejdzie w końcu czy jednak pozostanie na stanowisku? Kogo widzielibyście na stanowisku prezesa PZPN bo jego odejściu? Zapraszam do dyskusji ![]() Cytat:Zapowiadany na 14 września nadzwyczajny zjazd wyborczy, podczas którego miały odbyć się wybory nowego prezesa PZPN prawdopodobnie zostanie przekształcony w zwyczajny zjazd statutowy - czytamy w dzienniku "Polska".I co powiecie na to? ![]() Re: Michał Listkiewicz - maju - 08-07-2008 13:16 nienawidzę go! Jest to cham i tyle! Niszczy nasz sport pod każdym względem. Co on zrobił takiego, że uważa się za dobrego prezesa PZPN, i mówi otwarcie, że powinien zostać? On wykurzył korupcję? Póki nie zmieni się cały PZPN korupcja będzie niewykurzalna! Dzięki niemu mamy EURO 2012? Większej głupoty nie słyszałem. A jeszcze bardziej mnie zezłościł tym, że zapowiedział, że już na 100% nie będzie kandydował, a teraz znów mówi, że jest potrzebny. I tylko nie dodawajcie w tym temacie jego zdjęć! Nie mogę na niego patrzeć :evil: :evil: :evil: Re: Michał Listkiewicz - matys - 08-07-2008 14:36 maju1309 napisał(a):Dzięki niemu mamy EURO 2012? Większej głupoty nie słyszałem.To dzięki komu? Surkis ma w tym swój największy udział, zaraz za nim jest Listkiewicz. Re: Michał Listkiewicz - maju - 08-07-2008 14:43 mateksa -- ja bym bardziej powiedział, że Boniek, a nie Listkiewicz Re: Michał Listkiewicz - panopticum - 08-07-2008 14:43 Nie pierwszy raz Listkiewicz mówił że odejdzie, by w efekcie zostać. Dobrze to opisali na supergigancie. <a class="postlink" href="http://supergigant.blox.pl/2008/07/Listkiewicz-Forever.html">http://supergigant.blox.pl/2008/07/List ... rever.html</a> Re: Michał Listkiewicz - Lucas - 08-07-2008 15:37 maju1309 napisał(a):ja bym bardziej powiedział, że Boniek, a nie ListkiewiczGówno prawda. Prócz Listkiewicza nikt z PZPNu nie ma kontaktów za granicą. Tylko dzięki niemu mamy Euro, dobre kontakty z UEFA, Platinim i innymi dupami. Co nie zmienia faktu, że jest chujowym prezesem i powinien sam, dobrowolnie zrezygnować. Wstyd. Re: Michał Listkiewicz - Foster - 08-07-2008 15:43 Jak następcą Listkiewicza ma być Lato czy ktoś inny, który ma takiego same durne poglądy i posrane pomysły jak on to wolę żeby Michał został. Tak to on nam załatwił EURO, a kto inny? On jest bardzo znany na międzynarodowej arenie, on tam ma najlepsze kontakty.... Re: Michał Listkiewicz - Rafcio - 08-07-2008 16:02 On jest bardzo podobny do Donalda. Też ciagłe uśmiechy, dobre stosunki zagraniczne, slogany, że "wszytko zrobimy", "wszystko naprawimy". No i obaj chuja robią. Jak następcą Listka ma być Lato to ja juz wolę Listka :] I powtórzę bardzo modne ostatnio (zawsze?) hasło. "Najlepiej to by było rozpierdolić ten cały PZPN a na ich miejsce dać młodych, znających się na piłce ludzi z pomysłem" Re: Michał Listkiewicz - panopticum - 08-07-2008 17:47 Cytat:Jak następcą Listkiewicza ma być Lato czy ktoś inny, który ma takiego same durne poglądy i posrane pomysły jak on to wolę żeby Michał został.No i Listkiewicz na pewno będzie pilnował żeby alternatywą były tylko jakieś buraki. Prawie od 10 lat jest prezesem PZPN, musiałby być niezłym mułem żeby jakichkolwiek znajomości sobie nie wyrobić w takim czasie. Ale nie sądzę żeby kontakty z Platinim miał lepsze niż Boniek. Re: Michał Listkiewicz - CyberMU - 08-07-2008 19:26 pan_opticum napisał(a):Cytat:Jak następcą Listkiewicza ma być Lato czy ktoś inny, który ma takiego same durne poglądy i posrane pomysły jak on to wolę żeby Michał został.No i Listkiewicz na pewno będzie pilnował żeby alternatywą były tylko jakieś buraki. Tez nie sadze,bo Boniek i Platini o ile się dobrze orientuje to grali na tych samych boiskach i w tym samym czasie,ale nie jestem do końca pewny wiec mnie poprawcie jakby co. ![]() A co do Listka to jest on hujem według mnie.Fakt ze dzięki niemu mamy Euro 2012,które możemy szybko stracić nie stawia go w lepszym świetle w moich oczach bynajmniej. :twisted: Re: Michał Listkiewicz - Rafcio - 08-07-2008 20:11 Oni razem w Juventusie grali ![]() Zibi wywalczał wolne a Platini strzelał z nich bramki ![]() ![]() Re: Michał Listkiewicz - CyberMU - 08-07-2008 20:15 Rafcio napisał(a):Oni razem w Juventusie grali No fakt,kumple ze jasna cholera. ![]() Zaryzykowalbym stwierdzenie ze gdyby nie Boniek to Platini nie bylby gwiazda.No ale nie pamietam tamtych czasow bo mnie jeszcze w planach nie bylo ![]() Re: Michał Listkiewicz - maju - 09-07-2008 08:52 Też mnie na świecie nie było, ale powtórki sięoglądało ![]() ![]() Ale koniec OT, bo my tu gadamy o Misiu Listku... Re: Michał Listkiewicz - Lucas - 09-07-2008 10:38 Co nie zmienia faktu, że obaj nie nadają się na prezesa PZPN. Ja proponuję Sarniego. Spali wszystkich przynajmniej <zly> Re: Michał Listkiewicz - Mata - 09-07-2008 18:30 Tak naprawdę to Lista jak całego PZPN nie powinno być od momentu ujawnienia afery korupcyjnej . Cały zarząd do dymisji i tyle , ileż to razy mieli się powoływać na zjazdach i po dzień dzisiejszy nic z tego nie wyszło . Już nawet tracę nadzieję że to kiedyś nastąpi ![]() |