Dania/Napoje - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Dania/Napoje (/showthread.php?tid=231) |
Dania/Napoje - ring0 - 13-08-2008 13:33 Z racji, że w używkach temat coraz bardziej schodzi na rozmowy o zwykłych wodach i innych 'nieoprocentowanych' rzeczach, tutaj dyskutujemy właśnie o tym wszystkim co jest zdatne do spożycia dla wszystkich teoretycznie przed skończeniem 18 lat. Re: Dania/Napoje - Anirin - 13-08-2008 13:35 No mi ta Wasza smakowa woda w ogóle nie wchodzi. No, ale o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie ogólnie dużo rzeczy jest za słodkich. Re: Dania/Napoje - maju - 13-08-2008 13:45 exactly, są przecież gusta i guściki Ale chyba mi nie powiesz, że po graniu pijerz herbatę/kawę czy piwo xDD Re: Dania/Napoje - Anirin - 13-08-2008 13:49 Najczęściej piję wodę. xd Ale może jestem dziwny... :roll: Mądry chłopiec : * I kto to mówi? : ( Re: Dania/Napoje - bartez - 13-08-2008 14:27 Z jedzenia to lubię frytki, pizzę, schabowy, mielony, kurczak pieczony, to chyba tyle. Z picia to colę, pepsi, sprite, powerade, tiger Re: Dania/Napoje - paolo - 13-08-2008 14:32 Stefan1555 napisał(a):Z jedzenia to lubię frytki, pizzę, schabowy, mielony, kurczak pieczony, to chyba tyle. Coś dużo zup lubisz. Ja lubię najmniej potraw w domu, niestety. No to tak z pamięci naleśniki, placki ziemniaczane, frytki, gofry, schabowy, mielony, ryba, kurczak, rosół, barszcz czerwony, kalafiorowa, kiedyś pierogi ruskie, nuggetsy no i jeszcze trochę. Z pićka to prawie wszystko, co dobre Nie lubię wód gazowanych, ale jak w przerwie meczu nie ma co chlać, to łyknę i to. Re: Dania/Napoje - matys - 13-08-2008 14:38 Stefan1555 napisał(a):Z jedzenia to lubię frytki, pizzę, schabowy, mielony, kurczak pieczony, to chyba tyle.Zdrowej wątroby to ty za pare lat nie będziesz mieć. Ale nie moja sprawa. Pomidorowa z makaronem, cała reszta ssie. Edit: Stefan1555 napisał(a):A Ty od fajków i wódy to niby będziesz zdrowy ? :?Nie będę, ja o tym wiem. Kurwa jaki bulwers :lol: , mnie to tam wali czy ważysz 100 kilo czy 150, czy ci sie zatory w żyłach porobią czy nie i czy kopniesz w kalendarz na zawał. Tylko pisze, że się zdrowo nie odżywiasz, tyle. Re: Dania/Napoje - bartez - 13-08-2008 14:38 paolo napisał(a):Coś dużo zup lubisz.Prawie wcale nie lubię, no może barszcz biały, czerowny i rosół mateksa napisał(a):Zdrowej wątroby to ty za pare lat nie będziesz mieć. Ale nie moja sprawa.A Ty od fajków i wódy to niby będziesz zdrowy ? :? mateksa napisał(a):Nie będę, ja o tym wiem. Kurwa jaki bulwers :lol: , mnie to tam wali czy ważysz 100 kilo czy 150, czy ci sie zatory w żyłach porobią czy nie i czy kopniesz w kalendarz na zawał. Tylko pisze, że się zdrowo nie odżywiasz, tyle.Ok spoko, aha i żeby nie było, ważę 71kg przy około 185cm wzrostu. Może i padnę na zawał, raz się żyje. paolo napisał(a):Stefan - chyba tak jak ja nie za dużo różnych rzeczy jesz... ile ja mam przez to cierpień...Ja nie mam cierpień przez to Re: Dania/Napoje - Anirin - 13-08-2008 14:39 mateksa napisał(a):Pomidorowa z makaronem, cała reszta ssie. Z ryżem. :* Re: Dania/Napoje - maju - 13-08-2008 14:40 Jedzenie? Hmm, Pizza, frytki, schabowy, kurczak, biały barszcz, pieczarkowa, pomidorowa, rosół, flaki. Picie: Żywiec Zdrój smakowy, sprite, Lipton Ice Tea. Precz z gazowanymi mineralkami! Jak kiedyś wypiłem dwie butelki, to od tamtej pory nie tykam tego... Re: Dania/Napoje - paolo - 13-08-2008 14:42 A piliście/pijecie Kubusia marchewkowego? Ja w wieku 4-6 lat go zwróciłem i od tamtej pory nie przepadam <hahaha> Stefan - chyba tak jak ja nie za dużo różnych rzeczy jesz... ile ja mam przez to cierpień... Re: Dania/Napoje - mucha - 13-08-2008 14:50 Ja tam jem wszystko. Zup nie lubię zbytnio, ale jak jest to jem Do picia lubię wszelkie wody, najlepiej gazowana i smakowa. Na przykład ostatnio Jurajska jabłkowa. Re: Dania/Napoje - Kisia92 - 13-08-2008 18:31 Ja jestem strasznie wybredna;D Ale rzecz którą zjem w każdej postaci to ryba, jezu uwielbiam rybki(oprócz karpi bo śmierdzą). Mam chyba coś z głową, bo wystarczy że w rosole albo na ziemniakach zobaczę coś zielonego(koperek, pietruszka) to nie tknę. Cytat:A piliście/pijecie Kubusia marchewkowego?Tez nie przepadam, za gęsty (nie lubię kawałków owoców w sokach xD) a z tym zwracaniem, to miałam tak w przedszkolu z zupka owocową i krupnikiem;D hmm lubię surowe warzywka, np pieczary i kalafiorek wcinam na surowo;D a lubicie typowo polskie jadełko jak bigosik, flaczki, smalec^^ etc? ciągle sie o to z babka kłócę(bo nie przepadam^^) Re: Dania/Napoje - paolo - 13-08-2008 18:41 Kisia92 napisał(a):a lubicie typowo polskie jadełko jak bigosik, flaczki, smalec^^ etc?Słowem: blee. Kisia92 napisał(a):a z tym zwracaniem, to miałam tak w przedszkolu z zupka owocową i krupnikiem;DNa moje i kucharek szczęście nie jadałem śniadań ani obiadów w przedszkolu. <gafa> Kisia92 napisał(a):Mam chyba coś z głową, bo wystarczy że w rosole albo na ziemniakach zobaczę coś zielonego(koperek, pietruszka) to nie tknę.Ha ha, takiego tematu tu brakowało, ja tak samo! Kisia92 napisał(a):lubię surowe warzywkaSurowe w ogóle, a tak to ogórki, ziemniaki no i buraki w barszczu czasem. Za to owoce PRAWIE każde uwielbiam. Re: Dania/Napoje - Kisia92 - 13-08-2008 18:45 Z owoców to arbuz;D Grejpfrut i inne cytrusy, nie przepadam za egzotycznymi owocami typu avocado i mango, takie bezpłciowe i bezsmakowe^^ Nie lubie za to owoców z puszek w tych całych sokach^^ No i żadnych przetworów typu dżemik, marmoladka etc etc. I tak najlepszy jest oguras kiszony;D |