Aim, GG & ankieta! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Aim, GG & ankieta! (/showthread.php?tid=232) |
Aim, GG & ankieta! - Aconiewolno - 19-04-2006 19:15 Jeszcze jedna sprawa. W profilu, po dodaniu numeru GG, pokazuje sie ramka "aim". Jednak po kliknieciu wyskakuje okienko ze aim nie zostalo nigdzie przypisane... i lipa. Coprawda, po najechaniu na nia, na dole, w pasku stanu, posrod adresu, pojawia sie numer gg, ale nikt tam nie bedzie patrzyl. Trzeba naprawic :wink: - mATT - 20-04-2006 19:35 Aim nie znaczy tutaj CEL [czytaj: namierz (kogoś)] Główka pracuje :wink: - Aconiewolno - 20-04-2006 19:39 mATT napisał(a):Aim nie znaczy tutaj CEL [czytaj: namierz (kogoś)] A ja mowie cos o namierzaniu? mowie ze nie dziala funkcja - mATT - 20-04-2006 19:43 Aconiewolno napisał(a):mATT napisał(a):[ obrazek ] :evil: nie cytuj obrazków :!: :!: :!: Aconiewolno napisał(a):coprawda, po najechaniu na nia, na dole, w pasku stanu, posrod adresu, pojawia sie numer gg, ale nikt tam nie bedzie patrzylKto mówił o GG, ja czy ty ? Funkcja działa, tylko tam się nie wpisuje numeru GG. - Aconiewolno - 20-04-2006 19:51 mATT napisał(a):Kto mówił o GG, ja czy ty ? Funkcja działa, tylko tam się nie wpisuje numeru GG. To w profilu wpisz swój numer GG i zobaczymy czy nie pojawi Ci się pod przyciskiem AIM Re: Aim, GG & ankieta! - mATT - 20-04-2006 19:55 Aconiewolno napisał(a):Jednak po kliknieciu wyskakuje okienko ze aim nie zostalo nigdzie przypisane... i lipa.Sam tymi słowami powiedziałeś, że funckja nie działa. Na co ja ci mówię: Działa! Tylko jest przeznaczona do AIMa, nie do GG. Co z tego, że na dole wyświetli się numer? Mnie to nie rajcuje dodane: aj, dopiero teraz zajarzyłem, że faktycznie pod aimem wskkuje nr gg z PROFILU (wczesniej myslalem, ze nr gg wpisywales w pole AIM w profilu :roll: ) I jeszcze się kłóciłem No tak, trzeba cos wykombinowac. Poszukajcie rozwiązania w necie - Pejter - 10-02-2007 12:01 Problem rozwiązany, więc blokuję, a później usuwam. W końcu tutaj też musi być porządek :twisted: |