Carling Cup - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Carling Cup (/showthread.php?tid=239) |
Carling Cup - mich_gier963 - 25-04-2006 20:26 Oto droga Manchester United do wygrania Pucharu Ligi: III Runda 26 października 2005 Manchester United - Barnet 4 : 1 IV Runda 30 listopada 2005 Manchester United - West Bromwich Albion 3 : 1 Ćwierćfinały 20 grudnia 2005 Birmingham City - Manchester United 1 : 3 Półfinał 11 stycznia 2006 Blackburn Rovers - Manchester United 1 : 1 25 stycznia 2006 Manchester United - Blackburn Rovers 2 : 1 Finał 26 lutego 2006 Manchester United 4:0 Wigan Athletic - manutd85 - 25-04-2006 22:51 CC to jednak będzie wszystko na co było stać M.U. w tym sezonie. Mniejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie, będziemy się cieszyć też z tego trofeum, ale również innych. - mich_gier963 - 26-04-2006 13:41 manutd85 napisał(a):CC to jednak będzie wszystko na co było stać M.U. w tym sezonie. Słuchaj...to jest wszystko co w tym sezonie wygrał Manchester United. Na zwyciężenie Premiership nie mają już szans. To potknięcie z Sunderlandem zaważyło... - manutd85 - 26-04-2006 15:21 mich_gier963 napisał(a):Słuchaj...to jest wszystko co w tym sezonie wygrał Manchester United. Na zwyciężenie Premiership nie mają już szans. To potknięcie z Sunderlandem zaważyło... Dopóki piłka w grze to jest wszystko możliwe, jednak trzeba być realistą i zgadzam się z tym, że mistrzostwa już nie zdobędziemy. Może nie jest to spowodowane potknięciem z Sunderlandem, ale postawą w całym sezonie i głupimi wpadkami. - adriano_mchw - 26-04-2006 19:25 gdyby nie głupie wpadki z teoretycznie słabszymi zespołami Manchester United byłoby nie wiele pkt za chelsea albo nawet na pierwszym miejscu - mATT - 26-04-2006 19:30 offtopic - Valverde - 26-10-2006 14:57 Birmingham City v Liverpool Chelsea v Aston Villa Chesterfield v Charlton Everton v Arsenal Notts County v Wycombe Wanderers Southend v Man United Tottenham v Port Vale Watford v Newcastle Pary 4 rundy CC: Ciekawe spotkania szykują się na Goodison Park oraz na Stamford Bridge. Trudną przeprawę może mieć Liverpool, , podobnie jak Charlton. Nie wiem, czego spodziewać się po Notts County i Wycombe, wydaje mi się jednak, że gospodarze są w lepszej sytuacji - atut własnego boiska. Teoretycznie łatwe mecze przed United i Spurs, ale chociażby mecz z Crewe pokazał, że Southend może okazać się trudnym rywalem. Watford - NU, faworytem Newcastle, BTW wczoraj w meczu NU z Portsmouth bramkę zdobył Rossi. Liczę na potknięcia Chelsea i Arsenalu, chciałbym też, żeby nasi dublerzy pokazali się z dobrej strony - Kuba_^^ - 26-10-2006 15:07 Wczoraj było dość ciekawie w meczu L'pool - Reading. Gospodarze wygrywali już 3:0, a ostatecznie wygrali 4:3. Albo "The Reds" zaczęli grać luźno, albo Reading z późno się obudziło. Szkoda, bo nie mogłoby już być podopiecznych Beniteza w CC. Z pewnością w tym pucharze będą się starać, bo podobnie jak FA Cup jest to szansa na zdobycie jakiegoś trofea przez Liverpool, bo w Premier League nie daje im szans podobnie jak w LM. Rzeczywiście może być ciekawie w spotkaniu Chelsea z Aston Villą, może jakaś niespodzianka :roll: - Wojtek3 - 26-10-2006 17:20 Birmingham City v Liverpool Nie wiem czy ktoś pamieta mecz z tamtego roku z FA Cup jak Liverpoolczycy pojechali z nimi 0-6 u nich. Teraz może byc podobnie bo City grał w The Championship i tak mocnego składu nie mają i mogą ponownie dostać niezłe baciory. Liverpool Chelsea v Aston Villa W meczu Premiership 1-1, teraz myśle, że skromnie wygrają The Blues, Romek raczej wystawi rezerwy czyli zagrają ' podstawą ' a nie wiem jak tam O'Neill celuje w CC, mysle ze Chelsea awansuje/. Chesterfield v Charlton Charlton Everton v Arsenal Tu bedzie ciekawie, dwie druzyny ktora ze sobą prawie sąsiadują w tabeli Arsenal Notts County v Wycombe Wanderers Wycombe Southend v Man United Nasze rezerwy Tottenham v Port Vale Koguty Watford v Newcastle Newcatsle - Seki - 05-11-2006 15:01 Nasze następne spotkanie to wyjazdowy mecz w 4 rundzie Carling Cup z zespołem z the Championship Southend. Gospodarze spotkania zajmują ostatnie 24-te miejsce w lidze, a UNITED rzecz jasna jest liderem Premiership i nie wątpliwym faworytem wtorkowego spotkania, sklad zapewne będzie podobny do tego z Crewe gdzie męczylismy sie 120 minut bo dopiero gol Kierana Lee w 119 minucie dał nam awans do kolejnej rundy. Mój typ 0:2 dla MUFC COME ON UNITED :!: :!: :!: - Wojtek3 - 05-11-2006 20:20 Już 7 listopada kolejny mecz CC, tym razem przed nami 4 runda ( jak ten czas leci ) Podejmujemy druzyne The Championship - Southend. Okupują oni 24 pozycje i raczej nie są mocną druzyną. Oczywiście zagrają przeciwko naszym rezerwom. Możemy spodzieważ sie 2-3 zawodników z pierwszej druzyny ( myśle ze zobaczymy Silvestr'a, O'Shea bądź Heinze ). I wtedy walka będzie na pewno bardziej wyrównana. Nie ma Ritchiego Jones'a wiec jego miejsce zajmie może 18 letni Kieran Lee, strzelec gola z meczu z Crewe No i pewnie szanse dostanie Davd Jones, który w Kopenhadze patrzył na boisko z takim smutkiem - Gracek_11 - 05-11-2006 21:10 Mam nadzieję, że tym razem nasz rezerwowy skład nie będzie się aż tak męczył jak z Crewe. Forma w lidze jest świetna, ale Ci sami zawodnicy grać cały czas nie mogą, więc spotkanie nie będzie wcale takim spacerkiem. Zresztą już kilka meczy United w pucharach miało być "treningiem strzeleckim" a jak dobrze wiemy Diabły męczyły się z rywalami. 0-2 by mi w zupełności podpasowało. Najważniejsze aby wygrać, to będzie dobre przetarcie przed kolejnym ważnym spotkaniem na Ewood Park z Blackburn :wink: - Kuba_^^ - 06-11-2006 11:38 Nie powinno być trudno, myślę, że nasze rezerwy, bo raczej zagramy nimi w pierwszym składzie z Southend, poradzą sobie z tą drużyną. Nie chcę żadnych męczarni jak to było z Crewe Alexandrą, oczekuję pewnego zwycięstwa United. Niewielka ilość zawodników z podstawowego składu na pewno zagra, ale to będą raczej rezerwowi podstawowego składu - Valverde - 07-11-2006 23:04 United pożegnało się już z CC Szkoda, że Ferguson męczył naszych podstawowych graczy, tj. Rooney`a, Ronaldo, Fletcher`a, Heinze, Brown`a... Mamy w tym roku wielkie szanse na coś więcej, niżeli CC, dlatego nie ma co rozpaczać ;] UNITED! - Seki - 08-11-2006 11:57 Wypowiem sie dopiero teraz, bo wczoraj po meczu nie miałem siły, a z resztą chęci też nie... :| Zagralismy taką miernote że aż szkoda gadać, przegrywając i tym samym odpadając z Carling Cup z drużyną zajmującą ostatnie miejsce w the Championship, pokazalismy poraz kolejny że z takimi drużynami nie potrafimy grać, brakuje chęci i mobilizacji... :/ Zagralismy dobrym skłądem który powinien łatwo sobie poradzić z Southend w takim zestawieniu powinno być przynajmniej 0;2/0:3 dla MUFC. Jedyne pocieszenie to, to iż ten puchar jest mało znaczący, a teraz Diałby skupią sie głównie na Premiership, LM i FA Cup, bo nie będą ratowali sobie honoru zdobyciem CC tak jak w poprzednim sezonie. UNITED :!: |