Gary Neville - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Gary Neville (/showthread.php?tid=25) |
Gary Neville - Giggsy - 25-01-2008 23:14 2. GARY NEVILLE Data urodzenia: 18 Luty 1975 Miejsce urodzenia: Bury, Anglia Narodowość: Anglik Pozycja: Obrońca Wzrost: 180 cm Poprzedni klub: wychowanek Debiut w MU: 16 Wrzesień 1992 v Torpedo Moscow (H) Re: Gary Neville - Prezydent - 31-01-2008 22:31 No właśnie, co z naszym kapitanem. Leczenie kontuzji stale się przeciąga, ostatnie tygodnie przynoszą jednak coraz lepsze wieści. Jakieś 3 tygodnie Gary wystąpił w meczu rezerw (strzelił nawet gola ), miał już siedziec na ławce w meczu z Tottenhamem. Bodajże od soboty trenuje już z pierwszym zespołem, więc miejmy nadzieję, iż roczny maraton w leczeniu Neville ma za sobą. Re: Gary Neville - Piootrek - 01-02-2008 22:08 Z niecierpliwością czekam na jego powrót. Diabeł z krwi i kości. Aż mi sie przypomniała jego radość z meczu z L'poolem. Coś pięknego. Re: Gary Neville - sebos_krk - 27-02-2008 09:45 Gary wczoraj zagrał 60 minut w spotkaniu rezerw z Liverpoolem (0:2). To już kolejna próba powrotu do gry naszego kapitana. Mam nadzieję, że wreszcie udana. Re: Gary Neville - bartez - 27-02-2008 13:51 Dobre i to choć Gary ciągle się "ogrywa" w tych rezerwach i nic z tego nie wychodzi. Długo będzie jeszcze wracał do podstawy w roli kapitana :/ Re: Gary Neville - radzio - 27-02-2008 19:30 sebos_krk napisał(a):Gary wczoraj zagrał 60 minut w spotkaniu rezerw z Liverpoolem (0:2). To już kolejna próba powrotu do gry naszego kapitana. Mam nadzieję, że wreszcie udana. Stefan1555 napisał(a):Dobre i to choć Gary ciągle się "ogrywa" w tych rezerwach i nic z tego nie wychodzi. Długo będzie jeszcze wracał do podstawy w roli kapitana :/ Lepiej żeby się powoli ogrywał niż żeby miał dać dupy w ważnym meczu, albo kontuzja miałaby się odnowić. Dlatego imo - oddajmy to w ręce sztabu - oni tam już wiedzą najlepiej co i jak. Re: Gary Neville - MU_fan - 04-04-2008 20:11 DevilPage.pl napisał(a):Gary Neville po ponad rocznej przerwie wraca do gry! Kapitan United znalazł się w 20-osobowej kadrze na niedzielną potyczkę z Middlesbrough. Gary zapewne jeszcze nie wyjdzie w podstawowym składzie na mecz z M'Boro, ale myślę, że skoro został już włączony do kadry, to nie po to, aby zasiąść ponownie na trybunach, ale zagrać 20-30 minut w tym spotkaniu. A obrona na ten mecz będzie wyglądała zapewne następująco, O'Shea, Brwon, Ferdinand, Evra. Re: Gary Neville - mucha - 04-04-2008 20:19 Ja bym na razie skłaniał się ku Owenowi na prawej obronie. Wole jego niż O'Shea. A co do Garego to może wejdzie (o ile zasiądzie na ławce), ale tylko w przypadku bezpiecznego wyniku. Jeśli Neville (odpukać) dostałby znowu jakiegoś urazu to niestety, ale dla niego już przyszłości na Old Trafford nie widzę. Re: Gary Neville - MU_fan - 04-04-2008 20:45 muszeq napisał(a):Ja bym na razie skłaniał się ku Owenowi na prawej obronie. Owen w tym meczu może zagrać na DM, ponieważ Fergie będzie chciał dać mu kolejną szansę i ewentualnie dać odpocząć Carrickowi przed meczem z Romą. Re: Gary Neville - Lukas - 06-04-2008 10:51 Czy Gary dzisiaj zagra, chociażby po wejściu z ławki? Szczerzę wątpię- sam przecież mówił że: Cytat:Wątpie, abym w koncówce sezonu otrzymał jakąś szansę występu. Są to bardzo ważne mecze, a moja forma odbiega od normy. no właśnie. lepiej w takim wypadku postawić na kogoś bardziej ogranego- zawsze to jest większe bezpieczeństwo, a w tej fazie rozgrywek nie możemy pozwolić sobie na to "aby kogoś wpuścić, bo dawno nie grał" mimo iż jest to nawet Gary Neville. Re: Gary Neville - ewelinka937 - 06-04-2008 22:10 Nie zagrał, ale nie ma co się dziwić, wynik nie był sprzyjający... Re: Gary Neville - radzio - 06-04-2008 22:12 ewelinka937 napisał(a):Nie zagrał, ale nie ma co się dziwić, wynik nie był sprzyjający...Nie zagrał bo nie ma sensu wypuszczać Neville'a w meczu w którym trzeba zapier***. Gary jeszcze nie jest w pełnej dyspozycji, więc nie może się zbytnio forsować, aby nie złapać kontuzji. Wątpię, aby Gary wystąpił w 1 składzie a nawet wszedł z ławki w meczu, który może decydować o wszystkim w sezonie. Re: Gary Neville - sebos_krk - 06-04-2008 22:14 Był w kadrze na spotkanie z Boro, ale Ferguson jeszcze nie ryzykował sadzania go na ławkę (kłania się mała liczba miejsc na ławkach). Niech już do końca sezonu pogra w rezerwach i porządnie przepracuje okres przygotowawczy do przyszłego sezonu. Wtedy można myśleć o jego powrocie. Nie ma co się spieszyć, bo może się to skończyć kolejnym urazem. Re: Gary Neville - Donu - 08-04-2008 20:31 Mam nadzieję, że Gary zagra w następnym ligowym spotkaniu z Arsenalem oraz Ligi Mistrzów z Romą, bowiem już tyle leczy kontuzje, że już prawie o nim zapomniałem. Bardzo się cieszę z powrotu naszego kapitana do zdrowia, ale chyba już nie będzie grał w pierwszej jedenastce. Re: Gary Neville - sebos_krk - 09-04-2008 07:53 Donu napisał(a):ale chyba już nie będzie grał w pierwszej jedenastce.Jak tylko będzie zdrowy w przyszłym sezonie to nie widzę powodu, aby miał nie grać. Konkurencji prawie żadnej |