![]() |
CM & FM, managery piłkarskie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Gry, Komputery i Internet (/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: CM & FM, managery piłkarskie (/showthread.php?tid=31) |
CM & FM, managery piłkarskie - Minh - 25-01-2008 23:24 Kultowe gry. Osobiście wolałem zostać przy FM'ie 2007, gdyż uważam ją za najlepszą z odsłon FM'a ![]() Co do najlepszych karier. Manchester (wiadomo ;] ) Do 2012 gdzieś tak. Liga zdobywana praktycznie co rok (jeden wyjątek - Chelsea), Liga Mistrzów 2 razy. Do tego reprezentacja Anglii - Mistrz Świata 2010. A później znudzenie ![]() Re: CM & FM - smiglojr - 25-01-2008 23:36 Co do CM'a, to grałem kiedyś w 03/04 i Manchesterem dotrwałem do 2014 roku ![]() Jak mnie pamięć nie myli, moim najlepszym zawodnikiem był Sanli Tuncay. Kupiłem go w pierwszym sezonie. I w każdym strzelał ok. 30 bramek, i więcej. Asyst też sporo zaliczył. A teraz FM '07 - '08 może u mnie nie ruszyć ;]. Fajny jest. Aktualnie gram MU. Ale grałem też Sportingiem L., Groclinem, Fulhamem, reprezentacją Australii.. Ale teraz jakoś nie mogę rozegrać więcej niż 3/4 sezonów jednym klubem.. Co jest ? ![]() Re: CM & FM - Tomassen - 25-01-2008 23:40 To jak dla mnie najlepsze gry, jakie są. FM 07... na pewno wymiata w porównaniu z poprzednimi, bo w 08 jeszcze nie grałem i przyznam szczerze, też mnie nie ciągnie specjalnie. W ogóle ostatnio mam przestój dość długi z FM-em. Najlepiej mi się gra oczywiście MU, a jeśli nie, to koniecznie angielski zespół. Ale te godziny, spędzane przed FM-em to wspaniałe godziny ![]() ![]() Jeśli potrzebujecie playmakera, polecam Rafaela van der Vaarta, naprawdę geniusz ![]() ![]() Re: CM & FM - smiglojr - 25-01-2008 23:58 Oo, to ja polecam Steven'a Naismith'a. Szkot, 19 lat (czy coś koło tego), OP PL, NŚ - 250 tys. Ł - gdzieś w 18/19 meczach strzelił 8 bramek, miał z 5 asyst i 2 razy został graczem meczu. Dobry koleś jest. Kiedyś, jak kupiłem Dawida Janczyka, [do MU] to w debiucie - przeciwko Liverpool'owi - zagrał 40 minut, a strzelił bramkę i zanotował 2 asysty ![]() ![]() A dzisiaj jak sobie grałem, to wygrałem z Arsenal'em 6:0 - pozamiatane ;]. Re: CM & FM - Luki - 26-01-2008 00:01 Oj w FM-a to się nagrałem tyle, że głowa boli. najpierw w CM 03-04, potem w 07Doszedłem do sezone 2021-22, czy może jeszcze jeden dalej. Dokładnie nie pamiętam, bo mi brat sejwa skasował :cry: Jak ktoś zaczyna grę to polecam zakupić Vanden Borre z Anderlechtu, bo nieźle się rozwija, wszechstronny i tani. Pamiętam, że kupowałem go jako następcę Gary'ego ![]() Re: CM & FM - smiglojr - 26-01-2008 00:06 A ja jako następcę Gary'ego polecam Jakuba Błaszczykowskiego ![]() W ogóle, lubię sprowadzać do swoich klubów Polaków. I lubię też, gdy obrońca strzela dużo goli. U siebie ustawiłem Nemanję jako wykonawcę 'jedenastek' ze względu na dość dużą wartość tego atrybutu. Jak narazie w 19 meczach ma 7 goli, a powinien mieć 8 - raz został powstrzymany ![]() Re: CM & FM - mucha - 26-01-2008 00:11 Sposób na kornery: Ustawiamy wykonywanie na krótki słupek, a środkowemu obrońcy nabieg na krótki słupek. U mnie w Realu Arturo Vidal (Gra głową - 20) już dwukrotnie strzelił po 4 bramki w jednym meczu w taki właśnie sposób. Nie mówiąc już o tym, jak Pepe strzelił w 2 sezonie tym sposobem 12 goli ![]() ![]() Re: CM & FM - Luki - 26-01-2008 00:15 muszeq jeśli możesz, przybliż nieco FM 08 okiem fanatyka tej serii gier :mrgreen: Bo jeszcze nie grałem i w sumie nie wiem czy warto dać się znowu pochłonąć wirtualnej menedżerce. Re: CM & FM - buri - 26-01-2008 00:38 Ja gram w FM 08 oczywiscie MU ![]() Re: CM & FM - Tomassen - 26-01-2008 00:49 Hehe, to pewnie w FM-ie 2010 będę kupował kolesi ze swojego rocznika :shock: Re: CM & FM - milosz - 26-01-2008 11:50 Ja grałem, gram i grac bede ![]() obecnie drugi sezon gram Preston. Wymiata u mnie Iwański, oprócz tego świetnie na wypożyczeniu gra Febian Brandy. Z wolnego transferu udało mi sie zakontraktowac Anthony Le Tallec :geek: zajmuje 4 miejsce z 2 punktami straty do 2 miejsca. Tym razem moj cel to awansować do premeirship w 3 sezonie oczywiscie bez żadnym oszukiwań itp. bo wiekszosc kumpli z mojej klasy tylko tak potrafi odnosić sukcesy :| jak uda sie zrealizować cel to dam screeny ;] jak nie,to pewnie wezme inną druzyne. Re: CM & FM - mucha - 26-01-2008 13:15 FM 2008 jest bardzo rozbudowany. Przede wszystkim komentarze prasowe. Rozbudowane raporty scouta. Oczywiście jest kilka bugów, a właściwie jeden, który zdołałem zauważyć. Chodzi o to, że w co drugim meczu pada bramka ze spalonego. To jest standard, nie żaden zbieg okoliczności. Obecnie gram Realem, to chyba moja pierwsza kariera w tej wersji FM i na razie jakoś mi się nie nudzi. Gram już 6 sezon i jednocześnie jestem selekcjonerem reprezentacji Brazylii. Jak na razie co roku mistrzostwo, z wyjątkiem 5 sezonu, gdzie zająłem...3 miejsce :? A wszystko przez (tak mi się wydaje) rozegranie tylko dwóch sparingów przed sezonem. Notowałem głupie remisy ze słabeuszami i na końcu sezonu miałem jakoś mało punktów i w efekcie trzecie miejsce. Choć do finału Ligi Mistrzów doszedłem, ale przegrałem w nim z Milanem 1:0. 6 sezon już w połowie minął. Przed sezonem sprowadziłem Queiroza jako asystenta i jak dotąd nie przegrałem ani jednego meczu w sezonie. Zremisowałem tylko w rewanżu Superpucharu Hiszpanii z Barceloną i w lidze z Sevillą. Skład już jest solidnie zgrany i bez problemu ogrywam choćby taką Barcelonę i przede wszystkim nie gubię głupio punktów ![]() Jeszcze kilka screenów zarzucę: KADRA, choć sprzedałem Navasa, a z rezerw przywróciłem do składu kontuzjowanego wcześniej Zapatera. Ot, taka drobna zmiana ![]() TABELA I jeszcze moja gwiazda ASAMOAH GYAN Re: CM & FM - Miko - 09-02-2008 10:41 Birimingham spadło do Championship, ja natomiast zostałem zwolniony już w marcu. Teraz do "The Blues" dołączyli zawodnicy których kupiłem i radzą sobie świetnie, nie ma co najlepiej odejść i znów zacząć wszystko od nowa. Po 7 miesięcznym urlopie objąłem 10 grudnia 2008r. zespół holenderskiej ligi FC TWENTE. Totalny bankrut, mam 16 tys na transfery <hahaha> . Zamierzam tu zostać do końca sezonu i jak nic się nie zmieni zamierzam znów zawojować ligę angielską :roll: Re: CM & FM - Tomassen - 10-02-2008 19:10 Macie spolszczenie do FM08? Re: CM & FM - Czaplak - 10-02-2008 19:39 Ja jestem w trakcie 3 sezonu w FM'ie, 2 mistrzostwa kraju, wygrana w Champions League, 1 SPE, 1 TW, oraz jedna porażka w finale FA CUP :? Ostatnio przegrałem z Villa zapisałem grę, chciałem włączyć od nowa i klops, błąd wczytania, 1 porażka poszła w niepamięć ![]() |