![]() |
Lekkoatletyka - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Lekkoatletyka (/showthread.php?tid=321) Strony: 1 2 |
Lekkoatletyka - Zashi - 08-08-2006 20:26 Jak zapewne wiecie w Goteborgu w Szwecji rozgrywane sa mistrzostwa Europy. Mamy pierwszy medal. Braz Kamili Skolimoskiej w rzucie mlotem. Brawo. Na zloto licze w stafecie panow 4x100m oraz 4x400m ![]() - Grzeho - 09-08-2006 08:56 Ja tez lubie bardzo sztafety,ale moim zdaniem w 4x400 bedzie ciezko wygrac z Francuzami,bo oni maja 2 bardzo dobry biegaczy(nie pamietam jak sie nazywaja), my mamy Dabrowskiego ktory jest chyba w dobrej formie(w 1/2 finalu na 400m pobil rekord zyciowy),ale mowiac szczerze licze na srebro. - Zashi - 09-08-2006 20:38 Mamy pewien sukces po dzisiejszym dniu. Po raz pierwszu od 32 lat w finale na 100m kobiet. Dokonala tego Daria Onyśko. 25. letnie sprinterka z Kołobrzegu. Gratulcje ![]() - Grzeho - 10-08-2006 19:27 Marek Plawgo w biegu na 400m przez plotki zdobyl srebrny medal.To duzy sukces naszego biegacza.Gdyby nie kontuzje to mysle ze Marek moglby byc jednym z najlepszych biegaczy na swiecie na tym dystansie. PS. Odnosnie MArka Plawgi to byl jedynym bialym w finale Igrzysk Olimpijskich w Atenach na 400m przez plotki i zajal tam chyba 6 albo 7 miejsce.Licze na wiecej w Pekinie. - Zashi - 12-08-2006 15:39 Ziółkowski zawiodl! Mial byc meda na 100% procent, walka o zloto, a tu nawet nie dorzucil do 80metrow. Nasze reprezentacje 4x400m kobiet oraz mezczyzn awansowaly do finalow. U pan na duzo nie licze. Dobry bied, ale u mezczyzn medal powinien byc! W niedziele final 4x100 - eliminacji chyba jeszcze nie bylo, ale takze licze na mdela wsrod mezczyzn. - Pejter - 12-08-2006 17:40 Także jestem zawiedziony postawą Ziółkowskiego. Nie wymagałem od niego złota, ale liczyłem na jakikolwiek medal. Nie udało się, trudno. Czasem tak bywa. Sztafeta mężczyzn 4x400 będzie musiała się mocno wysilić, żeby zdobyć medal. Trzeci czas półfinałów nic nie znaczy. W przypadku sztafety 4x100 mężczyzn nie jestem takim optymistą jak ty i uważam, że raczej nie ma co liczyć na medal. P.S. Mamy kolejny medal, którego zdobycia nie odnotowano, a mianowicie brąz Wioletty Janowskiej. - zaga92 - 28-08-2007 14:53 Polska zdobyla pierwszy medal na lekkoatletycznych mistrzostwach Swiata w Osace. Zdobywca Marek Plawgo w biegu na 400m ppł zajal 3 miejsce. Gdyby nie minimalny blad w polowie dystatnsu Polak powalczylby o srebro, a i tak osiagnal bardzo dobry rezultat 48.12, co jest nowym rekordem Polski. Niewiele do medalu zabraklo Monice Pyrek, ktora zajela 4 miejsce. Do konca mistrzostw jeszcze troche czasu i mo9zna miec nadzieje na kolejne medale Polakow. - matimanutd - 28-08-2007 14:55 no zawsze jakiś to medal na mistrzostwach ![]() - ziomo - 28-08-2007 19:32 Grzeho napisał(a):Marek Plawgo w biegu na 400m przez plotki zdobyl srebrny medal Tak jak już inni napisali,zdobył brązowy medal :wink:. Bardzo cieszą te medale zdobyte pzrez naszych reprezentantów.Bardzo zawiodłem się na moim imienniku(na imię mi Szymon,tak jak Ziółkowskiemu).Według mnie,Ziółkowski zalicza się do czołówki w konkurencji rzutu młotem. Licze na więcej medali na tych Mistrzostwach,oby złotych! - Grzeho - 28-08-2007 20:00 ziomo napisał(a):Tak jak już inni napisali,zdobył brązowy medal . ziomo popatrz sie na date tamtego posta. To byly Mistrzostwa Europy w Getoborgu. Nastepnym razem czytaj uwazniej :wink: - Pejter - 28-08-2007 20:17 Grzeho napisał(a):Licze na więcej medali na tych Mistrzostwach,oby złotych! No to powiedz mi, kto ma na nie szanse... - zaga92 - 28-08-2007 20:51 Cytat:No to powiedz mi, kto ma na nie szanse... Szanse na medal ma jutro Anna Jesien i Kamila Skolimowska. Licze tez na medal ktorejs ze sztafet. Moze uda sie tez Lidii Chojeckiej. I to tyle jezeli chodzi o Polskie szanse na medale i to zadnych zlotych. Ewentualnie srebrny i brazowy. - Pejter - 28-08-2007 21:39 zaga92 napisał(a):Szanse na medal ma jutro Anna Jesien i Kamila Skolimowska. Licze tez na medal ktorejs ze sztafet. Moze uda sie tez Lidii Chojeckiej. Ziółkowski i Pyrek mieli być naszym niemal "pewniakami", więc jeśli chociaż jedna z wymienionych przez ciebie osób zdobędzie medal to będę zadowolony. - Grzeho - 28-08-2007 22:28 Pejter napisał(a):Grzeho napisał::shock: Chyba Ci sie pomylilo Pejter, to slowa zioma, nie moje. Ja juz raczej nie widze szans na medal. Pejter->Czasami podczas cytowania selektywnego "bierze" złą nazwę użytkownika :wink: - zaga92 - 30-08-2007 12:46 Cytat:więc jeśli chociaż jedna z wymienionych przez ciebie osób zdobędzie medal to będę zadowolony. Widzisz Pejter trzeba wierzyc ![]() |