Wypowiedzi - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Wypowiedzi (/showthread.php?tid=331) |
Wypowiedzi - KanT - 25-08-2006 20:38 Ten temat jest poswiecony wypowiedziom pilkarzy,dzialaczy i ludzi zwiazanych z United. Moze ja zaczne Cytat:"To NIE jest sprawiedliwe!" To sa slowa naszego trenera Fergusona skierowane do zachowania Michaela Browna w 1 meczu sezonu z Fulham. Zgadzam sie z nim w 100% jednak uwazam ze Fergie zostanie ukarany za ta wypowiedz :? . Naprawden nierozumiem, czemu nam dostaje sie od FA ? - besty - 25-08-2006 23:45 Wystarczy, że Roman im podesle kilka baniek na miesiąc i wiadomo jak nasz klub z FA będa traktować. Pewnie dostali dodatkowego bonusa z Rosji za te zawieszenia, bo to juz grubszy przekręt, Pan R. musiał sie na pewno nieźle wykosztować. W końcu nie na codzień się dostaje zawieszenia 3-meczowe za kartki na sparingach. Boje się tylko jak to wyjdzie na grubsza skalę i Pan R. razem z FA będą ustawiać mecze dzięki sędziom, w końcu za pośrednictwem pieniędzy można dziś wszystko. Obym sie mylił. - Ciampel - 30-08-2006 09:42 To stronnictwo sędziów powoli robi się niemiłe, tym bardziej, że te najbardziej dotkliwe kary skierowane są właśnie przeciwko nam. Na pewno nie robią tego bez powodu i ktoś lub coś musi tym sterować, na Romka nie ma pewnie dowodów, ale nie zdziwie się, jeśli głęboko maczał w tym palce. Masz pieniądze, to masz wszystko, szkoda tylko, że władze FA dają sobą tak manipulować. Tak dalej pójdzie i Premiership będzie znana pod szyldem najbardziej brutalnej, a zarazem stronniczej ligi. A jak to wyjdzie na grubszą skalę, to może ktoś z wyższej instancji w jakiś sposób to skończy. Choć znając Romka - i go przekupi - KanT - 10-10-2006 12:30 Cytat:Dave Whelan zaatakował byłego selekcjonera reprezentacji Anglii Svena Gorana Erikssona i nazwał go ‘skurwysynem i idiotą" za robicie zaufania i entuzjazmu do gry przez Wayne’a Rooney’a. Wybaczcie ze bez cenzury ale to naprawde wymaga uwagi! Czy ktos taki powinien sie tak wypowiadac? nie sadze ... Cytat:Boss Manchesteru United Sir Alex Ferguson będzie musiał wrócić do szkoły, jeśli chce prowadzić Czerwone Diabły po 2010 roku! Mysle, ze to tez wymaga duzej uwagi... co sadzicie- to plotki czy prawda ? Haha ale by bylo wyobrazcie sobie stracic trenera z powodu jakiegos kursu. Swoja droga FA zaczyna mnie denerwowac ... - Valverde - 10-10-2006 13:09 1. A dlaczego nie ma prawa się tak wypowiadać? Szkoda tylko, że "trochę" poniewczasie. Sama treść tych "zarzutów" jest bardzo dobra, zdecydowanie zgadzam się z Whelan`em. 2. Wyraźnie jest napisane, iż jest to nowy przepis. Także nie wiem, co robi tutaj pytanie "to plotki czy prawda". Generalnie nie wiem, o co tyle szumu - Sir Alex za rok czy dwa zdobędzie tą licencję, o ile jeszcze będzie trenerem United do tego czasu. Co do FA - czym cię denerwuje? Jest wymóg, Alex go nie spełnia - SAF nie jest nietykalny... Cytat:Trener Alex Ferguson w zabawny sposób wypowiedział się na temat różnicy między swoimi dwiema gwiazdami: Cristiano Ronaldo i Waynem Rooney'em.Ach ten Fergie, stary kawalarz z niego :lol: - KanT - 10-10-2006 18:43 Valverde, Twoje pytanie czym mnie denerwuje FA jest dziwne. Zawieszenie Wayna i Scholesa wymyslane bezsenstowne wymogi .. heh :wink: - Seki - 10-10-2006 21:22 Valverde, FA denerwuje wszytskich wiec nie ma sie co dziwić Rzadko sie zdarza zeby staneli po naszej stronie... moze teraz bedzie troche lepiej odkad mamy tam swojego człowieka w osobie Gilla' - Zashi - 19-02-2007 21:36 Sir Alex Ferguson napisał(a):"Wszyscy piłkarze są zdrowi. Po raz pierwszy od 1999 roku, gdy wygraliśmy Ligę Mistrzów, nasza drużyna jest w komplecie o tej porze sezonu" Te słowa są jak przepowiednia. To wskazuje, ze The Treble 2 musi być nasze. SAF jest jak Chuck Norris - nie myli - Zashi - 09-03-2007 17:03 Ciekawe slowa wypowiedzial David Gill Cytat: Kto wie, może londyńska Chelsea zmierzy się w półfinale z Liverpoolem i będziemy mieli angielski finał Ligi Mistrzów? Z tego wynika, ze my sobie poradzimy z Romą, a potem z Milanem lub Bayernem. Ja tam sie nim nie moge sprzeczac bo taki obrot sprawy by mi pasowal. Jednakze - ciezko bedzie w 1/2... |