![]() |
Twój ulubiony/znienawidzony piłkarz - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Twój ulubiony/znienawidzony piłkarz (/showthread.php?tid=332) |
Twój ulubiony/znienawidzony piłkarz - mgdalenka - 25-08-2006 21:56 Hej wszystkim to jest mój pierwszy post po rejstracji...Mam nadzieję, że licznie na niego odpowiecie <lol> A tak wogóle to chciałam Was zapytać kto jest waszym ulubionym piłkarzem...Moim oczywiście Cristiano Ronaldo...ale nie dla tego, że jest przystojny jak myśli wiele osób, ale dlatego, że świetnie drybluje i potrafi odnaleźć się na boisku..Pozdrawiam - Zashi - 25-08-2006 22:23 Cris jest troche samolubny. Zamalo podaje. Ostatnio sie to zmienia - na lepsze ofc ![]() Ja lubie kilku pilkarzy. Z Manchesteru lubie Louis`a Saha. Uwazam ze Francuz jest bardzo dobrym napastnikiem i spisze w Premier League. 28. letni zawodnik strzeli bardzo duzo goli. ( To nie to co RvN ktory stal przewaznie w polu karnym, ale czekac tez trzeba umiec ). Szuka pilki, w wielu miejscach - nie tylko przy bramce rywala. "Patrick Evra is the best of all :!:" - Farmer16 - 26-08-2006 10:40 Cytat:Cris jest troche samolubny. Zamalo podaje. Ostatnio sie to zmienia - na lepsze ofcMże być samolubny wazne, żeby strzelał dużo bramek, a jak na pomocnika Cristiano naprawde jest bardzo skuteczny. Miałem swojego ulubionego piłkarza Zlatana Ibrahimovicia, a także wielu innych jednak Zlatan odszedł do Interu, ale nie zamierzam przestawać się nim interesować, i dalej będę zażarcie ściągał jego kompilacje, i triki i bramki z każdego meczu. Pozatym lubie każdego piłkarza Juventusu bo to przecież najukochańszy mój klub, a także Klaasa Hunteelara zawodnika Ajaxu Amsterdam. - Red - 26-08-2006 10:52 IMO Zlatanowi troche odbiło po przejsciu do Juventusu, moim zdaniem wiele na tym stracił, nie jest już takim zawodnikiem jakim był w Ajaxie, mam nadzieje, ze jednak stary zlatan wróci - Farmer16 - 26-08-2006 10:59 Red napisał(a):IMO Zlatanowi troche odbiło po przejsciu do Juventusu, moim zdaniem wiele na tym stracił, nie jest już takim zawodnikiem jakim był w Ajaxie, mam nadzieje, ze jednak stary zlatan wróciZlatan kiedy przychodził do Juventusu wiele mówiło się o tym, że będzie miał problemy z aklimatyzacją itp. Jednak w pierwszym sezonie zaskoczył wszystkich strzelając 17 bodajże bramek w sezonie. Drui sezon zapowiadał się także dobrze, wszyscy myśleli że Ibra będzie królował na boisku tak jak w pierwszym. Jednak nie Zlatan sezon zmaścił strzelił kilka bramek. Teraz odszedł do Interu bo nie chciał grać dla Juve w SerieB. :roll: - Seki - 26-08-2006 11:38 ja oczywiście kocham całe UNITED, ale mimo wszystko mam swokego ulubionego zawodnika, a jest nim nie kto inny jak Rio Ferdinand. Podoba mi sie jego styl gry w defensywie, pewnośc siebie, budowa, charakter, zachowanie boiskowe jak i poza nim ![]() - Red - 26-08-2006 12:18 Sterowiec np. w jakich ? Jeździsz Astonem Martinem ? ![]() - Kuba_^^ - 26-08-2006 13:07 Moim ulubionym zawodnikiem jest Wayne Rooney. Po tym jak zabłysnął na Mistrzostwach Europy w 2004 roku spodobała mi się jego gra i bardzo go wtedy za to polubiłem. Nie grał jeszcze wtedy w United, ale gdy przeszedł później do MU to jeszcze bardziej się ucieszyłem. Świetny zawodnik, wiadomo jakie ma umiejętności, podoba mi się u niego szczególnie mocny strzał i jego agresja na boisku ![]() - Seki - 26-08-2006 17:24 Red napisał(a):Sterowiec np. w jakich ? Jeździsz Astonem Martinem ? Jedziełem... ale we wczesniejszych wersjach bodajże NFS 8) :lol: A tak na serio lubie jego podejscie do życia nie owijajmy w bawełne, laseczki, trwaka, alkohol, imprezki, od czasu do czasu komuś przylać, twardość na boisku. Jak był łysy tez bylem, teraz miałem robic warkoczyki wspominałem o tym nawet w Holandii, ale Rio sie obciął wiec mam dylemat. ![]() Twój ulubiony piłkarz - saha22 - 07-11-2006 15:33 Hmmmm. Bez namysłu odpowiadam Louis Saha. Czemu??? Pytanie jest piłkarzem światowej klasy i nie przestraszył się po przyjściu Rooneya tylko spokojnie czekał na swoją szansę. Gdy odszedł Nisterlooy gra teraz cały czas (jak jest zdrowy oczywiście). Lubię także Ebiego Smolarka. Czemu??? Bo Polak ![]() - croser - 13-01-2007 21:15 mój ulubiony piłkarz to , w sumie mam dwoch ulubionych piłkarzy są nimi cristiano ronaldo ponieważ uwielbiam jego grę i tihery henry poniewaz jest napastnikiem światowej klasy i umie strzelac bramki :twisted: - marcelo - 14-01-2007 19:32 Jeśli chodzi o moich ulubionych zawodników to z kadry United moim idolem jest Ryan Giggs. I teraz przydałoby się argumentować wybór... ale ja nie wiem dalczego :? Byc może dlatego, że ma na koszulce mój szczęśliwy numer- 11, a może dlatego, że jest pomocnikiem i bardzo przysłużył się dla Manchesteru. Jeśli chodzi o innych zawodników to lubie Raula( ale bardziej go lubiłem, kiedy był w szczytowej formie, jednak nadal mam do niego sentyment), a z Polaków podziwiam Kubę Błaszczykowskiego za jego ogromny talent i umiejętności. - KanT - 05-02-2007 19:45 W młodszych latach wprost kochalem Beckhama. Mialem kazde bravo sport, w ktorym byla jego fota :lol: . Wiedzialem wszystko, pamietam nawet jak jego synow chcieli porwac, ale sie bałem wtedy ![]() Teraz bardzo sobie szanuje Wayna Rooneya, za ta walecznosc. Ale jest za mlody zebym sie na nim wzorowal wiec niejaki Paul Scholes i Patrice Evra(ktoremu przygladalem sie od dawien dawna) sa moimi "wzorami" na boisku. Dlaczego? Paul, dzieki swojemu spokojowi, idealnym podaniom i szybkim podejmowaniem decyzji a Evra dzieki zdecydowanej grze, dynamice jaka prezentuje w grze i technice, bo ja w swoim klubie tez gram na jego pozycjii i moja gra ma wlasnie wygladac ofensywnie - Pejter - 05-02-2007 23:03 Ja się tutaj jeszcze nie wypowiadałem. Obecnie moim ulubionym piłkarzem jest Wayne Rooney. Chłopak ma United w sercu, a w dodatku niebagatelny talent. W każdym meczu, nawet jeśli nie jest w najlepszej formie, gryzie przysłowiowo trawę, stara się walczyć, odbierać piłki. Mam nadzieję, że stanie się dla naszego klubu kimś takim jak Alan Shearer dla Newcastle. - Ciampel - 06-02-2007 14:55 Mój ulubiony gracz? Po odejściu Ruud'a, którego darzyłem ogromną sympatią bez względu na jego "widzimisie", co do Fergusona, wybór pada na ... Cris'a! Grając jeszcze w Sportingu, imponował szybkością, dryblingiem i bez dwóch zdań wyróżniał się na boisku. Jego umiejętności odczuli nasi zawodnicy po sparingu właśnie z Portgualczykami. Nastawiał się od młodości na futbol techniczny, coś w kierunku Brazylii, a jednak - ku mojemu zdziwieniu - po transferze aklimatyzacja była błyskawiczna. Z drugiej strony jest to zawodnik krytykowany chyba najczęściej na Wyspach. Bo jak czasem zagra na 150%, to wszyscy od niego oczekują takiej skuteczności ciągle ... A ile ma raptem lat? Ledwie 21. I jak dla mnie z Rooney'em to przyszłość MU, o ile oczywiście u nas zostanie, a bieżący sezon wskazuje, że z taką formą i sukcesami MU chyba nie ma zamiaru odchodzić. Zresztą z reguły czyimś "idolem" staje się osoba dosyć młoda i perspektywiczna ![]() Choć Ruud'a nadal lubię. Odszedł do Real'u przez jakieś konflikty z trenerem. Ale mamy Saha'e i innych snajperów, także nie ma co rozpaczać, bo de facto lepiej nam idzie bez niego w tym sezonie niż z nim wcześniej ![]() CRIS! CRIS! CRIS! |