![]() |
Tow: Doncaster 0-2 Manchester United (03.08.2007) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: Tow: Doncaster 0-2 Manchester United (03.08.2007) (/showthread.php?tid=460) Strony: 1 2 |
Tow: Doncaster 0-2 Manchester United (03.08.2007) - Zashi - 02-08-2007 19:55 Kolejny sparing. Mysle, ze jednak ttuaj bardziej rezerwy niz z zawodnicy z podstawowego, ktorzy beda sie szykowac na Chelsea. Fergie zapowiada, ze na boisku maja sie pojawic Anderson oraz Owen H. - Pejter - 02-08-2007 19:57 Anderson i Owen raczej pojawią się w sobotnim spotkaniu z Peterborough prowadzonym przez syna sir Alexa - Darrena. Taki typowy sparing, żeby wejść w rytm meczowy tuż przed sezonem. Na pewno zagra dużo rezerwowych. - Wojtek3 - 02-08-2007 22:37 Tak jak rok temu, na pewno zagraja z tylu Bardsley, Evans, Simpson a takze Martin, Eagles, Dong. Zapewne latwy i przyjemny mecz dla UNITED. Po tym meczu chyba gramy z Glentoran w Belfascie... - Kuba_^^ - 02-08-2007 23:05 Oczywiscie mocno rezerwowy sklad, tutaj innego rezultatu jak zwyciestwo UNITED spodziewac sie nie mozna, po prostu mecz dla mlodych ![]() - Pejter - 02-08-2007 23:33 Wojtek3 napisał(a):Po tym meczu chyba gramy z Glentoran w Belfascie... Wojtuś, z Glentoran gramy 08.08. Wtedy też gramy z Dunfermline. - marcelo - 03-08-2007 09:35 No i pojawia się kolejna szansa dla młodych, aby się pokazać, a może któryś wpadnie w oko Sir Alexowi i zawita do pierwszego składu? Jeśli zagrają Anderson i Hargreaves, to jestem ciekaw, z jakimi numerami na koszulkach wyjdą, bo z tego, co wiem, to żaden z nich na razie przypisanej żadnej cyferki nie ma. - Skull - 03-08-2007 14:51 marcelo napisał(a):Jeśli zagrają Anderson i Hargreaves, to jestem ciekaw, z jakimi numerami na koszulkach wyjdą, bo z tego, co wiem, to żaden z nich na razie przypisanej żadnej cyferki nie ma. Na to spotkanie mogą dostac pierwsze lepsze numery,a pozniej beda wystepowac w innych,raczej jeszcze na to uwagi nie zwracaj. Co do samego meczu to jest chyba raczej ostatecznym wyłapaniem tych najlepszych z rezerw by dołączyc ich do szerokiej kadry na nowy sezon. - Wojtek3 - 03-08-2007 17:58 Jest oficjalna informacje od Alex'a ze w meczu z Doncaster wystpia Nani, a takze debiutanci Anderson i Owen Hargreaves, czekam niecierpliwie na ich wystep, szczegolnie na Owen'a, jestem ciekaw czy bedzie w stanie zastapic Paul'a na srodku, czy tez Alex bedzie kombinowal z Fletchem i O'Shea podczas CS i Reading. - Ciampel - 03-08-2007 22:57 Godzinę temu zakończył się mecz z Doncaster Rovers i zgodnie z oczekiwaniami - poszło dosyć gładko, a po murawie biegali głównie rezerwowi. Wygraliśmy 2-0 po bramkach Gibsona oraz Seana Evansa. IMO Darron był graczem meczu - aktywny, niezły strzał z dystansu i wszędzie widoczny. Na numery nie ma co zwracać uwagi, bo wszyscy przywdziali zapewne pierwsze lepsze trykoty. Czarne koszulki z czerwonymi wstawkami prezentują się bardzo ładnie, teraz tylko czekać na pojawienie się ich na półkach sklepowych. Kolejny sparing - co prawda nieoficjalny - już jutro. Rodzinny pojedynek ![]() - Wojtek3 - 03-08-2007 23:02 Szkoda, ze szansy na swoj debiut nie dostal Owen Hargreaves, znowu po raz kolejny odwleczono jego wystep. Pozytywnie oceniono 45 minut Andersona. Grono mlodych diablow biegalo po murawie. Gol Gibson'a miod ![]() Gola Sean'a nie widzialem. - Ciampel - 03-08-2007 23:11 Wojtek3 napisał(a):Gola Sean'a nie widzialem. LINK. Ogólnie podobne uderzenie, bramkarz ponownie bez szans. W pewnym momencie się zawahałem, myśląc, że pokazują powtórkę strzału Gibsona. Owen zadebiutuje już jutro, przynajmniej takie informacje starał się przekazać w dniu dzisiejszym Ferguson. Przed ligową inauguracją jest jeszcze kilka lekkich sparingów, zatem spokojnie powinien dostać swoją szansę, bo potem zacznie się walka na całego. - Pejter - 03-08-2007 23:18 Wojtek3 napisał(a):Jest oficjalna informacje od Alex'a ze w meczu z Doncaster wystpia Nani, a takze debiutanci Anderson i Owen Hargreaves To była informacja o jutrzejszym meczu z Peterborough. Wątpię jednak, by Anderson zagrał, bo wystąpił już dzisiaj z Doncaster. Dzisiejszy mecz nie był oczywiście wielkim widowiskiem, ale nasi rezerwowi zaprezentowali się bardzo przyzwoicie. Kuszczak - kilka dobrych interwencji, ale znowu minął się z dośrodkowaniem... Bardsley - w obronie dobrze, w ataku słabo Evans i Pique - bardzo dobre spotkanie na środku obrony, ja ich widzę jako następców Rio i Vidy Silvestre - bez większego błędu w obronie, ale w ofensywie również nie zachwycał Martin - starał się, próbował dryblować, ale nie zawsze wychodziło. Myślę, że stać go na więcej. Fletcher - miałem nadzieję, że trochę lepiej się zaprezentuje na tle takiego przeciwnika. Dość dobrze w odbiorze, a kreowaniu akcji jednak słabo. Gibson - dla mnie gracz meczu. Bardzo odważnie, dużo lepiej niż na Asia Tour, nabrał już trochę pewności. Świetna bramka. Evans - solidny występ. Również świetny gol. Anderson - dość udany debiut, ale niezbyt dużo biegał, raczej czekał na piłkę. Kilka prostopadłych podań jednak świetnych w jego wykonaniu. Campbell - zmarnował kilka dogodnych sytuacji. Ogólne nie najlepsze spotkanie. Widziałem mecz tylko do 70 minuty, więc oceny niektórych rezerwowych mogą być nieadekwatne do ich gry: Shawcross - nieźle sobie poradził na środku obrony. Simpson - ładnie na prawej obronie, choć tym razem bez fajerwerków Lea - nie widziałem go prawie w ogóle w akcji Jones - jak wyżej Eckersley - jak wyżej Dong - nie najlepiej, ale ładnie wypracował bramkę Evansa. - Wojtek3 - 03-08-2007 23:22 OMFG 8) Gol Evans'a ladniejszy od Gibsona IMO, ladna akcja Dong'a, gol na spole z Steanem... GALERIA DO MECZU NA GETTY. GALLERY - Stojkovic - 04-08-2007 09:12 Znalazłem już skrót z meczu o którym mowa. Fajnie pokazał się Anderson. Kuszczak minął się fatalnie przy rzucie rożnym z piłką ale potem świetnie wybronił piłkę gdy głową na bramkę skierował ją jakiś gracz Doncaster. Bramki świetne, ta 1 przypominała mi troszkę bramkę Scholesa z FC Porto. - Skull - 04-08-2007 16:09 Tak jak pisalem,to był sprawdzian dla młodych diabełków. Ciesze sie z debiutu Andersona! Jak do tej pory to z tych meczów przedsezonowych to zdecydowanie najlepsi jesli chodzi o rezerwy to Eagles,Gibson i Evans. dobry mecz. |