![]() |
PL: Manchester United 4-1 Derby County (08.12.2007) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2007/2008 (/forumdisplay.php?fid=24) +---- Wątek: PL: Manchester United 4-1 Derby County (08.12.2007) (/showthread.php?tid=494) |
PL: Manchester United 4-1 Derby County (08.12.2007) - Wojtek3 - 03-12-2007 22:04 Juz w sobote na Old Trafford przyjezdza najslabsza ekipa tego sezonu w Premiership dotychczas. Nie ma co ukrywac, ze zwyciestwo to priorytet w tym meczu, co wiecej, bagaz 3,4 bramek ktore sie " naleza " ekipie z Derby ![]() Zapraszam do dyskusji. - Skull - 04-12-2007 00:39 Trzeba dac sie wystrzelac napastnikom :wink: Rooney i Tevez ,ewentualnie Saha z ławki,Ronaldo mógłby sobie odpocząc a w jego miejsce Fletcher bądz Eagles,chętnie zobaczył bym w pirwszym składzie Simpsona i Naniego,a tak to wiekszych zmian nie przewiduje. 5:0? :roll: - marcelo - 04-12-2007 08:19 No cóż, Derby są na ostatnim miejscu w tabeli, ale z takimi zespołami to dość różnie bywa. Czasami, tak jak przewiduje Skull się ich ogra cztery, czy pięć do zera, ale czasem trzeba się z nimi męczyć, co w rezultacie może przynieść małą niespodziankę. Myślę jednak, że w przypadku United bardziej prawdopodobny jest ten pierwszy wariant. - Kuba_^^ - 04-12-2007 15:28 O tym, że UNITED w tym meczu wygra chyba nie trzeba pisać, bo to wiadome ![]() ![]() ![]() - Thevil - 04-12-2007 18:59 Cytat:No cóż, Derby są na ostatnim miejscu w tabeli, ale z takimi zespołami to dość różnie bywa.Bez przesady, o każdym meczu można tak pisać, że może się wszystko zdarzyć, ale z takim przeciwnikiem jak Derby, w dodatku na Old Trafford wynik może być tylko jeden. Tak jak pisał Skull, ten mecz będzie dobrą okazją do nastukania paru bramek zwłaszcza dla napastników, których skuteczność ostatnio pozostawia wiele do życzenia. Pozostaje czekać na derbowy weekend ![]() - ziomo - 04-12-2007 18:59 Według mnie będzie to łatwy mecz,w którym będziemy kontrolować sytuację na boisku.Szanse gry od pierwszej minuty dostać powinien Nani,którego dawno nie widziałem w akcji.Licze na wysokie zwycięstwo i piękny dla oka mecz z dużą iloscia bramek(dla UNITED ofc). - Gracek_11 - 04-12-2007 20:35 Chciałbym wlaśnie w tym meczu pogromu :!: Ostatnio komentatorzy C+ przypominali o wysokich zwycięstwach Chelsea, Arsenalu, Liverpoolu. Kiedyś Wolak wspominał, że brakuje nam jakiegoś wysokiego wyniku. Derby to idealny rywal, by zaaplikować im porządną liczbę bramek. W tym sezonie w 15 meczach stracili już 34 bramki, a zdobyli ledwie 5 :roll: Fajnie, gdyby po meczu na Old Trafford ich bilans wyglądal 5-40 :twisted: UNITED :!: - WoLaK - 05-12-2007 14:46 Derby jest zdecydowanie najslabsza druzyna w Premierleague i co do tego nie ma watpilowsci.Bardzo bym chcial zobaczyc kanonade w wykonaniu United i jestem przekonany,ze tak bedzie. - KanT - 08-12-2007 00:55 Mecz powinniśmy wygrać, jednak przestrogą może być dla nas mecz z boltonem, bo chociaż Kłusaki są mocniejsze od Derby i graliśmy na Reebok Stadium, to też byliśmy faworytami. No a jeśli jeszcze Fergie wystawi do gry rezerwowych chłopaków to różnie być może. Dobra, pesymizm za drzwi - mam nadzieję, że wbijemy im kilka ładnych bramek i że Roo wraz z Tevkiem będą mieli powody do radości ![]() - Grzeho - 08-12-2007 09:58 KanT napisał(a):Dobra, pesymizm za drzwi - mam nadzieję, że wbijemy im kilka ładnych bramek i że Roo wraz z Tevkiem będą mieli powody do radości Ja szczegolnie chcialbym, aby Tevez sie przelama, bo normalnie zal mi sie go zaczyna robic. Jak widzialem jego mine po tych wszystkich sytuacjach w meczu z Fulham'em. Miejmy nadzieje, ze cos w koncu ustrzeli :wink: - KanT - 08-12-2007 11:10 Grzeho napisał(a):Jak widzialem jego mine po tych wszystkich sytuacjach w meczu z Fulham'em. Chodzi o tą minę kota srającego na puszczy ![]() Ale fakt, że chłopak napewno czuje się źle z tą swoją niemocą i jakieś trafienie go rozluźni, a sam zawodnik poczuje się pewniej. - Skull - 08-12-2007 13:51 KanT napisał(a):hodzi o tą minę kota srającego na puszczy ?? On tak zawsze! :lol: :lol: :lol: Ale się uśmiałem jak to przeczytałem :lol: Ale on faktycznie robi takie miny jakby mu sie chciało *rac :lol: Ta jest The Best :lol: ![]() - Ciampel - 08-12-2007 13:57 Pojedynek Dawida z Goliatem, pierwsza myśl przychodząca mi do głowy. Ale "Barany", o ile umiejętności ich zupełnie dyskwalifikują, nie mają jeszcze sprytu i tak zwanych "jaj". Zwycięzca może być tylko jeden i jeżeli dzisiaj nie nastrzelamy bramek, to potem zacznie się plucie w brodę, kiedy z Arsenalem będziemy szli łeb w łeb do ostatniej kolejki i istotny okaże się nawet najmniejszy aspekt. Jednak dziś miałem głupio sen, zapomniałem o meczu i kiedy się ocknąłem, była 25 minuta i wynik 0-2 :shock: Ale z doświadczenia wiem, że moje koszmary nie sprawdzają się w rzeczywistości, więc take it easy guys 8) - Grzeho - 08-12-2007 13:57 Skull napisał(a):Ale się uśmiałem jak to przeczytałem Ale on faktycznie robi takie miny jakby mu sie chciało srac O lol :lol: on robi gorsze miny, niz moja siostra, a to juz jest nielada wyczyn :wink: Nie wazne jak wyglada, wazne zeby gral dobrze. Zobaczymy jak bedzie dzis z Derby... - zaga92 - 08-12-2007 14:11 No coz przed meczem z Derby nie jest tylko jeden sensowny wynik: duzo do zera dla nas. Chcialbym zobaczyc tu pogrom, niech Rooney wroci do strzelania, Cris sie umocni pozycji lidera i takie tam. Ten mecz bedzie troche jak sparing z przecietna druzyna. |