(21.01.08) Al Hilal Al Saudi - Manchester United 3:2 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: (21.01.08) Al Hilal Al Saudi - Manchester United 3:2 (/showthread.php?tid=511) |
(21.01.08) Al Hilal Al Saudi - Manchester United 3:2 - Wojtek3 - 12-01-2008 22:02 Dwa dni po meczu z Reading wyladujemy w Arabii Saudyjskiej by zagrac mecz z ekipa Al Hilal, meczyk towarzyski, na pewno zagra wieksza grupa mlodziezy, zapewne na boisku znajdzie sie kilka perełek. Malutki odpoczynek i powrot na Wyspy. Zapraszam do dyskusji. Re: (21.01.08) Al Hilal Al Saudi - Manchester United - woyteq - 13-01-2008 12:56 Wojtek3 napisał(a):Malutki odpoczynek i powrot na Wyspy tak no arabskich alkoholi i dziwek jeszcze niektorzy ze skladu nie probowali... :lol: - zaga92 - 13-01-2008 21:34 Wedlug mnie na ten mecz powinna pojechac sama mlodziez. Bo po co meczyc zawodnikow daleka podroza skoro dwa dni wczesniej maja mecz. Wogole kto wymysla mecze towarzyskie w srodku sezonu?? :roll: - Skull - 14-01-2008 01:05 zaga92 napisał(a):kto wymysla mecze towarzyskie w srodku sezonu?? No ale później fajnie sie czyta że Man Utd notuje rekordowe zyski :roll: Napewno na podróż też jest bardziej biznesowa niż piłkarska 8) No i napewno sie tym zbytnio zawodnicy nie przemęczą a może skosztują czego nowego jak pisał woyteq :wink: - Pejter - 14-01-2008 01:29 Skull napisał(a):Napewno na podróż też jest bardziej biznesowa niż piłkarska Gdzieś wyczytałem, że milion funtów mają za ten mecz zarobić. Dodatkowo jakichś nowych kibiców na pewno przybędzie, więc kolejny plus. Skull napisał(a):No i napewno sie tym zbytnio zawodnicy nie przemęczą a może skosztują czego nowego jak pisał woyteq Oby tylko to nie wpłynęło źle na formę. - Ciampel - 14-01-2008 08:55 zaga92 napisał(a):Wogole kto wymysla mecze towarzyskie w srodku sezonu?? Rolling Eyes Ja się nie dziwię takiej decyzji. Kwestia finansowa to jedna sprawa, a druga - nowi fani. No i między ligówką z Reading, a meczem w ramach Pucharu Anglii jest osiem dni przerwy, jedni sobie dłużej odpoczną, a inni (pewnie młodsi) pojadą do ciepłych krajów - N3M3SIS - 15-01-2008 17:46 z pewnością fajny meczyk młodzież dostanie szansę gry, co oczywiście jest bardzo ważne, bo nie samymi treningami piłkarz żyje (biedny Żurawski...); na bramce pewnie Heaton, a w polu inni gracze, którzy nie grają normalnie w rozgrywkach z naszym udziałem... a będzie może relacja z tego spotkania na manutd.pl? bo może będę mógł obejrzeć :wink: - Pejter - 15-01-2008 18:02 Cytat:a będzie może relacja z tego spotkania na manutd.pl? To się jeszcze okaże, czy w ogóle gdzieś w necie będzie relacja, ale prawdopodobnie będziemy relacjonować. - bela - 15-01-2008 21:27 Pewnie mecz bedzie na jakis arabskich kanalach trzeba bedzie tylko poszukac - Marek - 15-01-2008 21:43 Posiadacze C+, jezeli maja taki wiekszy pakiet wydaje mi sie, ze moga liczyc na transmisje na kanale Dubai Sport 8). Z tym, ze wiadomo jaka jest roznica czasu miedzy Polska a Z.E.A., wiec transmisja moze byc w poznych godzinach. Co do samego meczu, to tak jak Wy uwazam, ze SAF wybierze sie do Dubaju z wlasnie mlodzieza, ktora bedzie miala szanse do gry, po tym jak sama sobie odebrala te szanse w meczu z Coventry. Wyprawa jak juz pisaliscie bardziej po pieniazki niz w celach czysto sportowych, pilkarze jak napisal woyteq beda mieli tez mozliwosci relaksu w stylu wschodnim :lol:. Oczywiscie nie wyobrazam sobie powrotu z tego wojazu z przegrana, licze na kilka bramek do przodu, w tym moze jakies trafienie Donga (jesli oczywiscie zostalby uwzgledniony w kadrze na ten wyjazd). Szkoda, ze Manucho nie bedzie dostepny w tym okresie, bo pewnie mialby szanse pokazania sie w koszulce z Diablem na piersi :wink: - bela - 16-01-2008 17:03 Mi sie wydaje ze bez kilku gwiazd sie nie obejdzie Głupi oni nie są i nie placiliby takiej kasy za młodziez 8) - Skull - 21-01-2008 20:19 No i przegralismy 3:2 ,dla nas strzelil Tevez i Ronaldo, praktycznie kazdy zawodnik dostał szanse gry, 3 naszych bramkarzy wystapilo ,oni nie strzelili karnego i my rowniez juz po regulaminowym czasie gry..... no ale to tylko biznes wyjazd :wink: - Ciampel - 21-01-2008 20:40 Kod: http://rapidshare.com/files/85500571/UNITED_vs_Al_Hilal_Al_Saudi_21.01_all_files.rar Akcje + gole. Ogólnie mecz-komedia, nie ma co wiele komentować. Byliśmy tam ze względów komercyjnych i tego się trzymajmy, wynik naturalnie lata mi koło nosa. W niedzielę Spursi, wówczas trzeba zagrać konsekwentniej 8) - ManUtd rlz !!! - 21-01-2008 21:32 Porażką nie ma sie co przejmowac to był tylko mecz towarzyski i jakiś dochód z tego będzie. :wink: Teraz trzeba sie przygotować na mecz z Tottenham Hotspur i oczywiście go wygrac :twisted: |