Przedstaw się! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Społeczność (/forumdisplay.php?fid=19) +---- Wątek: Przedstaw się! (/showthread.php?tid=60) |
Przedstaw się! - paolo - 26-01-2008 09:12 W tym temacie nowi użytkownicy przedstawiają się. -- imię: Paweł pseudonim: paolo ulubiony piłkarz MU: Giggs, Vidić miejscowość: Strzegom Re: Przedstaw się! - Luki - 26-01-2008 09:16 imię: Łukasz pseudonim: Luki, Łuki, a w szkole jestem 'Szoszo' ulubiony piłkarz MU: Giggs. Potem Rio, Vida, Roo i Cris. miejscowość: Poznań klub: Lech Poznań Re: Przedstaw się! - Diab - 26-01-2008 09:55 Może i ja się przedstawię Większość pewnie nie zna, ale jestem redaktorem jednego z współpracujących z Redlogiem serwisów Czytuję jak tylko znajdę wolną chwilkę ;] Teraz postaram się też raz na jakiś czas zajrzeć na forum 8-) imię: Marek nick: Diab, DiaboLLo ulubiony piłkarz MU: Ferdinand, Vida, Roo, Hargro miejscowość: Lubień/ k. Krakowa klub: KS Szczebel xD II liga juniorów w małopolsce Re: Przedstaw się! - smiglojr - 26-01-2008 10:15 imię: Michał nick: smiglojr, w szkole 'Śmigło' ;] ulubiony piłkarz MU: zdecydowanie Vidić miejscowość: taka wiocha Kłoda, k. Leszna (wlkp) klub: ale w jakim sensie ;] ? Re: Przedstaw się! - Tomassen - 26-01-2008 10:23 imię: Maciej pseudonim: Tomassen, spotyka się również skrótowe Tmssn :] ulubiony piłkarz MU: Ferdinand, Rooney miejscowość: Kańczuga, powiat przeworski, woj. podkarpackie klub: MKS Kańczuga Re: Przedstaw się! - paolo - 26-01-2008 10:45 Nie musicie wszystkiego co ja możecie też np. zainteresowania, jaką lubicie muzykę itd. PS. W moim znaczeniu klub to stowarzyszenie w którym gramy w piłkę futbolową lub siatkową lub inną bo wiadomo każdy se może napisać Man United ;] Re: Przedstaw się! - Futbolowa - 26-01-2008 11:14 Mówicie, że wypadałoby się przedstawić... No to jedziemy Że jestem z Częstochowy - każdy już wie. Na imię mam Klaudyna, ale raczej wolałabym, aby nikt się tak do mnie nie zwracał, bo uważam to imię za odstraszające. Studiuję na I roku filologii polskiej, w moim rodzinnym mieście. Jeśli chodzi o jakieś szczególne zainteresowania to naturalnie sport [futbol, żużel, f1, wyścigi motocyklowe, nascar, siatkówka], literatura [kocham czytać, ale mam na to maluśko czasu, niestety ] i pisanie [wiersze, opowiadania, felietony, scenariusze i inne bzdurki i bzdureczki]. Od jakiegoś czasu polubiłam też fotografowanie wszystkiego, co się nawinie. No i gotowanie uwielbiam. Zwłaszcza wszelakie eksperymenty kulinarne. A jeśli chodzi o ulubionego piłkarza MU, to liczę, że poświęcimy temu osobny temat Ale zaznaczę tylko, że najważniejsze miejsce w mym sercu zajmuje Eric Cantona Re: Przedstaw się! - radzio - 26-01-2008 12:02 imię: Radek pseudonim: radzio, radziu, Dziadzio Radzio () ulubiony piłkarz Scholesy, Giggs, Rooney, Ole miejscowość: Kraków / Tarnobrzeg klub: Manchester United (polskim to ja kibicuję jak walczą w LM / Pucharach) Obecnie studiuję informatykę na EAIiE (AGH w Krakowie). Z zamiłowania programista i informatyk. To chyba wszystko Re: Przedstaw się! - milosz - 26-01-2008 12:26 Witam moze ktos mnie zna z manusajta :roll: kibicuje United od 1999, mam 16 lat i to chyba wszystko ;] imię: miłosz pseudonim: milosz :lol: ulubiony piłkarz MU: Rooney, Anderson miejscowość: Suwałki klub: znaczy sie w jakim gram? grałem kiedys kilka lat w Wigrach Suwałki :roll: Re: Przedstaw się! - allez - 26-01-2008 12:46 Joooł ;] Maj nejm is Marta, mam 15 lat, moja miejscowość to taka wiocha, Zabłudów koło Białegostoku. Kibicuję oczywiście Man Utd, Jagiellonii, i jeszcze parę innych klubów darzę szacunkiem. Piłkarz - Giggs, Roo. Moje hobby? Futbol, muzyka, architektura. Czasem majstruję jakieś graficzki w Photoshopie. Kiedyś byłam na forum Devilpage, ale zniknęłam bez śladu :lol: Re: Przedstaw się! - Zelman - 26-01-2008 12:48 Imię: Krzysztof Pseudonim: Zelman, Zenek Ulubiony piłkarz: Giggs, Rooney Miejscowość: Poznań Hmm.. Poza piłką nożną interesuję się również żużlem (PSŻ Poznań rox ) i literaturą. No i jakby to kogos interesowało to uczę sie w jednym z poznańskich liceów (uczę się to moze troche na wyrost ). Pozdro Re: Przedstaw się! - Tedunio - 26-01-2008 12:55 Imię: Tomasz Pseudonim: Tedunio,Tomi. Ulubiony piłkarz:Ronaldo,Evra,Anderson. Miejscowość: Piła (płn. Wlkp.) Prócz futbolu interesuję się informatyką. Moja miejscowość ma 75 tys. ludności i nie ma porządnego klubu piłkarskiego :lol: Re: Przedstaw się! - bartez - 26-01-2008 13:03 imię:Bartek pseudonim:brak ulubiony piłkarz MU:Rooney,Vidic,Evra,(byli:Becks,Ruud) miejscowość:Kołbiel klub:Sokół Kołbiel Re: Przedstaw się! - vtg87 - 26-01-2008 13:47 Imię:Kasia Pseudonim: (internetowy) van_the_girl Ulubiony piłkarz MU: Cantona, Keane, van Nistelrooy, a współcześnie jeszcze Giggs, Neville, Rooney oraz Tevez. Wielu, ale trudno wybrać tych najbardziej przeze mnie lubianych. miejscowość: (Wolne Miasto) Gdańsk Klub: Lechia Gdańsk, Trefl Gdańsk. Zainteresowania sportowe: piłka nożna, ręczna, siatkowa, snooker (bez hierarchii). Zainteresowania pozasportowe: literatura szeroko pojęta, muzyka, klasyka kina. Hobby: tworzenie Klubu Kibica Trefla Gdańsk, napierdzielanie w Wormsy z przyjaciółką wycieczki rowerowe, siłownia, felietonowanie na Redlog.pl, podróże, pisanie do najróżniejszych zawodników (nie tylko piłkarzy) po autografy, ale także z pozdrowieniami. Sobowtór: Garfield - zdecydowanie jesteśmy ulepieni z tej samej gliny. Śmieszna ciekawostka: uwielbiam kreskówki - nigdy z nich nie wyrosnę. Z przyjaciółką mamy opracowane wszystkie odcinki Johnny'ego Bravo, a ja sama do tego znam na pamięć każdy odcinek Laboratorium Dextera, Atomówek, Krowy i Kurczaka oraz Domu dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster Zajęcie: studiuję (jeszcze) na 2 roku filologii polskiej, przepisuję encyklopedie piłkarskie do tworzonej właśnie największej bazy wyników (jeśli nie największej na świecie, to na pewno w Polsce :-) ) Moja fotka: http://photos41.nasza-klasa.pl/dev85/0/092/079/0092079124.jpg Re: Przedstaw się! - MU_fan - 26-01-2008 14:21 imię: Michał pseudonim: pipo, snajper ulubiony piłkarz MU: Giggs, Brown, Scholes, Kuszczak, Hajto, Sheringham ---> kolejność nie przypadkowa miejscowość: Prudnik klub: Manchester United, Pogoń Prudnik (głównie ta koszykarska), Widzew Łódź hobby: sport, głównie piłka nożna oraz narciarstwo alpejskie, polityka, historia najnowsza czym się zajmuję: uczeń II klasy liceum o profilu humanistycznym |