![]() |
User kwietnia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: User kwietnia (/showthread.php?tid=692) |
User kwietnia - matys - 27-04-2009 13:12 Zapraszamy do oddawania swoich głosów, oczywiście z uzasadnieniem wyboru. Re: User kwietnia - matys - 27-04-2009 13:24 Fidain - świetne posty, mądra argumentacja, wysoki poziom pisania. Do tego w końcu zacząłeś pisać regularnie i jak widać ze świetnym skutkiem dla całego forum. Tak trzymać ![]() Re: User kwietnia - maju - 27-04-2009 13:31 michal85 - czemu? przede wszystkim wiedza o juniorach i młodszych grupach. Poza tym pisze może nie tyle często, co wtedy kiedy "musi". Potrafi dobrze się wciąc w dyskusję godząc obie strony bądź mądrze pokazać komuś błąd w poście. No i oczywiście te "pierdoły" jak mądra argumentacja swoich postów czy wysoki poziom pisania ![]() Re: User kwietnia - dsw_MUszyna - 27-04-2009 14:17 Fidain - ostatnio dużo pisze i do tego zawsze z sensem. Re: User kwietnia - Tomek91 - 27-04-2009 14:23 Matys, bo dużo i wszędzie, nawet tam, gdzie posty się nie liczą. ![]() ![]() Re: User kwietnia - RedLucas - 27-04-2009 17:07 Matys - aktywny w każdym temacie. Tak poza tym to każdy wie, że potrafi się wypowiedzieć na każdy temat i ja osobiście jestem zwolennikiem jego poczucia humoru ![]() PS. No sorry, ale jak dla mnie to te głosy dla Fidaina trochę nie zasłużone. Niektórzy regularnie się udzielali cały miesiąc (nie mówię o sobie), a on raptem od paru dni zaczął regularnie pisać i już ma głosy. Oczywiście ja nic do niego nie mam, bo pisze naprawdę ciekawie, ale jak dla mnie trochę nie fair. Ale przecież, aktywność nie musi być głównym, ani jedynym kryterium wyboru, co nie? ![]() Re: User kwietnia - Miko - 27-04-2009 17:33 Foster 26 -> Dla mnie najpoważniejszy expert Premier League. |