![]() |
Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2008/2009 (/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień (/showthread.php?tid=693) |
Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - Foster - 27-04-2009 15:59 Kolejny miesiąc dobiega końca, to już czas, by znów wybrać tego najlepszego. Tego, który w tym bardzo trudnym miesiącu pracował najciężej, który swą grą dał najwięcej drużynie. Oczywiście każdy wybór ma być poparty odpowiednią argumentacją. W marcu wybraliście Rooneya. Czy teraz będzie podobnie? Czy może znów Nemanja Vidic, tak jak to było w Lutym? A może ktoś inny? Kto według Was był najlepszym zawodnikiem United w Kwietniu? Wayne Rooney - 6 głosów Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - RedLucas - 27-04-2009 16:48 Hmmm... Ja to zawsze nie pamiętam występów zawodników w poszczególnym miesiącu. Jednak po dłuższym zastanowieniu głosuje na Rooneya. Dlaczego? Bo grał równo i co najważniejsze dobrze. Wahałem się miedzy nim, a Ronaldo. Lecz Portugalczyk miał parę słabszych spotkań w kwietniu. Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - Mata - 27-04-2009 18:51 Rooney to nawet nie wymaga komentarza , to widać gołym okiem ![]() Forma Wayne'a jak się patrzy! Haruje jak zwykle za dwóch , jest go wszędzie pełno , forma strzelecka bdb. Serce się raduje widząc go w akcji ![]() Wayne Rooney i wszystko jasne. Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - Kwas - 27-04-2009 19:16 Stawiam na Rooney'a. Patrząc na punktację kanadyjską wygląda to następująco: 5 meczów, 4 gole i 4 asysty. Świetny dorobek. Poza tym w każdym meczu prezentował wysoki poziom, a kiedy było trzeba, grał na boku pomocy i na dodatek z wielką korzyścią dla zespołu. Do tego szarpał, nie odpuszczał, harował za dwóch - to był zdecydowanie jego miesiąc. Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - Lukas - 27-04-2009 19:30 Chyba nie będę oryginalny jak zagłosuje na Roo. Ten człowiek to jest siła napędowa United- zawsze go pełno i nigdy nie odpuszcza, znakomicie wypełnia zadania jakie powierza mu Ferguson-jakby nawet musiał przeorać całe boisko, zrobiłby to bez żadnego ale. Strzela jak na zawołanie i asystuje nie wspominając o niesamowitej pracy jaką odwala w defensywie. Jak nikt inny zasługuje na to miano :twisted: Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - dsw_MUszyna - 27-04-2009 20:34 So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney! Chłopakowi chce się w każdej minucie przebywania na boisku. Walczy, biega, podaje (4 asysty), strzela (4 gole) i wszystko robi z głową. Takiego Wayne'a chce się oglądać zawsze. Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - Czary - 28-04-2009 16:08 Odpowiedź jak dla mnie jest bardzo prosta: Wayne Rooney !!! Bez wątpienia nasz najlepszy zawodnik w kwietniu. Strzelał ważne bramki, asystował, a jak było potrzeba to i wrócił we własne pole karne, żeby odzyskać piłkę, albo przerwać akcję przeciwnika. W wielkiej formie był Roo w kwietniu, a w tym miesiącu gramy jeszcze z Arsenalem w CL i mam nadzieję, że Roo potwierdzi swoją wysoką dyspozycję. Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - ryba - 29-04-2009 17:51 Tylko i wyłącznie Wayne Rooney! Prezentuje równą formę przez cały miesiąc i jak nikt inny potrafi poderwać drużynę do walki. Zostawia kawał zdrowia na boisku i to widać. Podania, strzały, po prostu za całokształt. Nie można było tak od razu? Mam nadzieję iż ostrzeżenie zmusi Cię to czytania tego co pisze //Foster Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - ryba - 11-05-2009 15:50 Foster Ty lepiej pilnuj swojej roboty i popraw ilość głosów na Rooneya. Bo cały czas jest 6 a jakby nie patrzeć i jakby nie liczyć to jest 7. Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - R.A.B. - 11-05-2009 16:55 Według mnie to powinien być Nemanja Vidić . Trzymał w ryzach obronę , choć z Aston Villą czy Tottenhamem straciliśmy po 2 gole ale to raczej nie z jego winy.Dodatkowo najlepszy w meczu w Porto Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - truered - 11-05-2009 17:02 Ciężki wybór waham się między Ronaldo,a Rooneyem. Jakby nie patrzeć,ale w Kwietniu to Ronaldo strzelał ważne bramki z Villą,Porto, Tottenhamem. Wayne trafił w meczu z Porto u siebie, a ponadto strzelał z Portsmouth i Tottenhamem. Szalę zwycięstwa przechylam na stronę Anglika, gdyż zanotował ponadto kilka ważnych asyst oraz biegał od jednego na drugi koniec boiska. Zostawił wiele sił na murawie w Kwietniu i za to należy mu się ta nagroda. Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - czacha - 11-05-2009 17:35 Cristiano Ronaldo... Głównie dzięki niemu Manchester United jest w finale ligi mistrzów... Re: Głosowanie na najlepszego piłkarza miesiąca: Kwiecień - Miko - 11-05-2009 17:38 Nie licząc pozostałych piłkarzy to naprawdę Ronaldo rządzi, co by było gdyby nie Ronaldo... Oczywiście Rooney, mój głos na walecznego Anglika. |