Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl (/showthread.php?tid=718) |
Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - radzio - 15-06-2009 11:57 W temacie z szalikami rozgorzała dyskusja na temat zrobienia własnych koszulek. Warto wziąć się więc do roboty ;-) Co musimy zrobić: 1) Wymyślić wzory 2) Znaleźć grafika, który przerobi to na grafikę wektorową 3) wybrać firmę, która zrobi nadruki 4) Zamówić koszulki 5) Cieszyć się nowymi koszulkami --------------------- Myślę, że możemy także pomyśleć o forumowych smyczach, badge'ach i co nam tylko do głowy przyjdzie ;-) Zapraszam do dyskusji Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - Szymcio - 15-06-2009 13:06 Ja nic innowacyjnego w tym temacie nie napiszę, oprócz tego że to bardzo dobry pomysł i ja na pewno taką koszulkę bym nabył. Ale to wówczas byłby do kupienia t-shirt z jednym jedynym wzorem czy kilka do wyboru? Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - mucha - 15-06-2009 13:08 Ja mogę zająć się punktem 5. Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - Szymcio - 15-06-2009 13:14 Muszeq, czwarty też jest do przyjęcia Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - panopticum - 15-06-2009 13:44 Moje możliwości pozwalają mi najwyżej na zakup i cieszenie się. Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - radzio - 15-06-2009 14:06 Szymcio napisał(a):Ale to wówczas byłby do kupienia t-shirt z jednym jedynym wzorem czy kilka do wyboru? Myślę, że raz na jakiś czas nowy model koszulki by wychodził. Ale wątpię, aby za jednym zamachem wyszło parę modeli bo droższe koszta będą (taniej wyjdzie jak zamówimy 40 koszulek we wzorze X niż 20 koszulek Y i 20 koszulek X). I moi drodzy - albo wszyscy ruszą dupę, albo nic z tego nie wyjdzie :/ Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - trix - 15-06-2009 15:27 hm, teraz tuż przed wakacjami to trochę ciężko będzie. Ludzie się porozjeżdżają, niektórzy nie będą mieć często dostępu do kompa itd. Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - radzio - 15-06-2009 16:46 trix napisał(a):hm, teraz tuż przed wakacjami to trochę ciężko będzie. Ludzie się porozjeżdżają, niektórzy nie będą mieć często dostępu do kompa itd. Dlatego teraz zaczynamy, aby czasu nie marnować i jak ludzie już się zjadą do domów można było zamawiać Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - Szymcio - 15-06-2009 18:00 Mi wystarczy jakieś proste hasło, coś w stylu I love MUFC, I hate The Scousers okraszone uroczym obrazkiem Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - trix - 15-06-2009 19:14 Mi się nadal marzy to : tylko, że taka bluzkę powiedzmy zaczelibyśmy najwcześniej nosić we wrześniu, a wtedy to już nowy sezon się zacznie, więc może dodać by jakiś "przyszły puchar" ? To tylko takie poczatkowe pomysły. Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - Lasq - 15-06-2009 19:32 Jaki przyszły puchar? To są jedynie zwycięstwa ligowe tu. Ciężko żebyśmy już we wrześniu bujali się w koszulkach "19". Co prawda wszyscy wiemy, że to nieuniknione ale bez przesadyzmu Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - trix - 15-06-2009 20:26 fidain napisał(a):Jaki przyszły puchar? To są jedynie zwycięstwa ligowe tu. Ciężko żebyśmy już we wrześniu bujali się w koszulkach "19". Co prawda wszyscy wiemy, że to nieuniknione ale bez przesadyzmu No tak, racja, racja, ale wiesz, można pomarzyć, szczególnie, że już widzę w myślach miny kibiców lfc. Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - freddy - 17-06-2009 09:26 kurcze jakbym miał więcej czasu to bym coś zaprojektował ale na razie mam nawał pracy i się nie wyrabiam :evil: Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - dsw_MUszyna - 20-06-2009 18:03 a może by tak zrobić koszulki i badge z tym logiem: ? Re: Koszulki i inne gadżety RedCafe.pl - trix - 20-06-2009 20:46 jestem na duże TAK |