![]() |
Szkoła/Studia - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Szkoła/Studia (/showthread.php?tid=78) |
Szkoła/Studia - Miko - 26-01-2008 17:11 Nie każdy jest studentem :-) Temat przeznaczony dla każdego użytkownika tego forum. Jakie macie plany związane z szkołą ? Ocenki ? Średnia ? Zapraszam do dyskusji ! Re: Szkoła - Tomassen - 26-01-2008 17:15 Hah, miałem założyć ten temat jutro, żeby dzisiaj jeszcze pocieszyć się feriami ![]() Co do średniej i całej reszty, to rzucę za tydzień z hakiem, bo wywiadówka jest w poniedziałek, 4 lutego ;-) Re: Szkoła - unitedgirl - 26-01-2008 20:25 średnia nie taka jaką mogłabym się chwalić ;P semestr z fizyki do zaliczenia 5 lutego, edukacja w toku ![]() plany.. jeszcze 1,5 roku w LO, a później studia, bardziej sprecyzowanych planów nie mam, na pewno informatyka lub coś związnego z angielskim ![]() Re: Szkoła - buri - 26-01-2008 22:05 Miko napisał(a):Jakie macie plany związane z szkołą ?Fajnie by bylo ja skonczyc (technikum elektroniczne) ![]() Miko napisał(a):Ocenki ? Średnia ?Takie sobie, srednia ok. 2,6. Ale zadnej laski na semestr 8-) Generalnie lubie swoja szkole, jest to technikum i fajnie ze jest malo lekcji typu geografia, biologia. Wiekszosc nauczycieli to swietni ludzie, chociaz niestety kilku jest malo fajnych. Re: Szkoła - Tomassen - 26-01-2008 23:03 Moje plany ze szkoła - liceum humanistyczne, angielski jako wiodący, jako dodatkowy (no właśnie się zdecydować nie mogę...) rosyjski albo hiszpański. Potem (zakładając, że wybiorę rusacza) być może filologia słowiańska z ukierunkowaniem na język rosyjski z angielskim dodatkowym ![]() ![]() Re: Szkoła - Prezydent - 26-01-2008 23:56 Średnia na semestr 4,2 mniej więcej, a od wczoraj cieszę się feriami w końcu. Za 100 nadejdzie jednak judgement day i kulminacja wszystkich wysiłków? (chyba moich nauczycieli) licealnych. Co ja bym dał, żeby być teraz rok młodszy xD Re: Szkoła - Luki - 27-01-2008 00:44 Średnia na semestr 4,4 więc jest nieźle. Jeszcze półtora roku w LO na profilu humanistycznym (rozszerzone historia, polak i angol) i potem prawdopodobnie na prawko na UAM i równolegle/zamiast(?) dziennikarstwo, najlepiej sportowe :mrgreen: Re: Szkoła - jagusia92 - 27-01-2008 09:16 Ostatnia gimnazjum, średnia 5,42 ![]() Re: Szkoła - smiglojr - 27-01-2008 10:38 No to tak, II LO w Lesznie, profil językowy (angielski + hiszpański - fajny język, lepszy niż niemiecki ;p), średnia 3.8 - jak u większości mogło być lepiej ![]() "Ty to już chyba jako plemnik byłeś leniwy." A później mam nadzieję, że dostanę się na UAM, filologia angielska. Ale to jeszcze 1,5 roku ;] Re: Szkoła - kingmike - 27-01-2008 11:47 Po pierwszym semestrze w LO udało mi się wyciągnąć 4,6. Nie jest to średnia na pasek, ale według mnie pierwszy semestr to było dopiero "przetarcie" i poznanie wszystkich nauczycieli. U mnie jeszce był dodatkowy problem przyzwyczajenia się do dojazdów, bo codziennie wstawać muszę o 5:45 a wracam po 17... Ogólnie to po połowie roku jestem zadwolony, bo jak wybierałem się do 18. LO w Polsce to jednak myślałem, że o dobrą średnią będzie znacznie trudniej, a i ludzie będą nieciekawi. Jednak ku mojemu zaskoczeniu poznałem tutaj wiele fantastycznych osób, a z nauką jak widać też nie jest źle. Krótko mówiąc - warto było ryzykować i próbować swoich sił tak daleko od domu. ![]() Re: Szkoła - Basieńka - 27-01-2008 13:26 Jeszcze 1,5 roku LO i stuudia. Aż mi sie smutno robi bo tak szybko to wszystko zlecialo i kurde chcialabym zeby trwalo licuem 4 a nie 3 lata no ale trudno sie mowi. Jesli chodzi o studia to planuje Fizykoterapie na AWFie w Katowicach no chyba dostane sie na Akademie Medyczną ![]() Re: Szkoła - mucha - 27-01-2008 15:08 U mnie średnia 3,5 w I klasie liceum. Profil humanistyczny z rozszerzeniem anglika. Ze średniej jestem zadowolony biorąc pod uwagę, że w ogóle się nie uczyłem w I semestrze. Mój cel to nie mieć żadnej 2 na koniec roku. A o studiach myślę, że filologia angielska, ale jeszcze nic pewnego. Re: Szkoła - Futbolowa - 27-01-2008 19:11 Prezydent napisał(a):Za 100 nadejdzie jednak judgement day i kulminacja wszystkich wysiłków? (chyba moich nauczycieli) licealnych. Co ja bym dał, żeby być teraz rok młodszy xDRany, ile ja bym dała, żeby być na Twoim miejscu. Tęsknię za maturą ![]() Re: Szkoła - allez - 27-01-2008 19:48 Więc. U mnie 3. gimnazjum, średnia 5,3 ale wiadomo, gimnazjum to przedszkole ![]() Co potem? Ogólniak, profil mat-inf czy coś w tym stylu. Re: Szkoła - Miko - 05-02-2008 09:26 Średnia 3,2 ale nie jest źle, chociaż zamierzam skończyć rok bez żadnej dwójki. Póki co I klasa LO o profilu humanistyczno-dziennikarskim. Zachowanie mam dobre ![]() |