Redcafe.pl - Manchester United Forum
Koszulki - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Koszulki (/showthread.php?tid=8)

Koszulki - Tomassen - 25-01-2008 22:11

Piszcie tutaj wszystko o koszulkach Smile

Ja na początek miałbym pytanie... do bardziej obeznanych w allegro (bo ja jak coś tam szukam to mnie po prostu szlag trafia) można gdzieś dostać koszulkę Cantony z 7? Bo jestem napalony na takową... ;-)

Re: Koszulki - Futbolowa - 25-01-2008 23:42

Kiedyś była Sad Też byłam napalona, jak głupia, zwłaszcza, że wystawiana była kilka razy i nikt jej nie kupował, ale oczywiście zawsze w tym czasie występowały u mnie jakieś komplikacje finansowe Sad

A jedną koszuleczkę oryginalną mam. Rodzice mi sprowadzili z Anglii na imieniny.
I mam też taką pamiątkową jakąś, zakupioną notabene w pobliżu Camp Nou. Pewnie to dzieło tych wszystkich cwaniaczków, co na tani zarobek liczą, ale że mnie urzekła, to i za ostatnie pieniądze ją sobie zakupiłam, a ostatnie 3 dni żyłam na utrzymaniu brata ciotecznego Big Grin

Re: Koszulki - Minh - 25-01-2008 23:53

Aktualnie posiadam dwie koszulki. Jedna z tego sezonu i jedna z poprzedniego. Bez nazwisk i numerów. Troszeczkę się wykosztowałem, ponieważ kupowałem w Go Sporcie, ale warto było. Nie mam za bardzo zaufania do allegro, jeżeli chodzi o takiego typu sprawy.

Ostatnio natknąłem się na starą koszulkę United ( 1991? ). Kumpel powiedział, że kupił w lumpeksie (!) za 10 zł. Niesamowite. Też chcę mieć takiego farta Big Grin

Re: Koszulki - darekmp3 - 26-01-2008 00:39

Niektórzy mają naprawdę farta. Wyczaić koszulkę za 10zł to już jest śmiech na sali Big Grin

Re: Koszulki - Tomassen - 26-01-2008 00:46

W lumpeksie powiadasz? To chyba będę się wybierał, jak dostawa będzie :lol:

Re: Koszulki - paolo - 26-01-2008 09:04

Heh
Ja za 10 zł kupuję koszulki United Umbro z 2000 któregoś.

Ale szczerze to spędzam na allegro z 2 h jak szukam jakiejś dobrej i taniej koszulki. :mrgreen:

Re: Koszulki - Zelman - 26-01-2008 12:39

W zeszłym roku kupiłem na allegro koszulke z zdaje się 2000r. Umbro białą za tylko 20 zł.

Re: Koszulki - Anirin - 26-01-2008 16:26

Ja mam ładną z 96. Big Grin Za jakieś głupie 36 zł. kupiłem chyba. Big Grin

Re: Koszulki - dsw_MUszyna - 26-01-2008 19:07

a ja mam koszulkę w kolorkach Newton Heath, ten z połowy lat 90' (nie pamiętam dokładnie sezonu) zakupiony na allegro oraz jedną czerwoną z sezonu 2006/07. Oba bez nazwisk i numerów. Zwłaszcza ten pierwszy trykocik bardzo mnie cieszy Smile

Re: Koszulki - pihszou - 26-01-2008 21:06

Ja posiadam tylko 1 koszulkę z sezonu 2007/2008, czerwoną, bez nazwisk i numerów.
Gdyby nie pomyłka Ojca, który miał mi kupić koszulkę, z sezonu 2006/2007, miałbym już 2. Wiecie, przychodzi paczuszka, ja już happy że koszulka Manchesteru, otwieram, a tu lekkie zdziwko, koszulka Arsenalu! Oo. Ojciec najwyraźniej pomylił sobie kluby, gadałęm z nim na dugi dzień, to powiedział że się mu pomyliło, bo obydwie czerwone, ale trudno, opyliłem ją na allegro i jakoś to przeżyłem :mrgreen:

Re: Koszulki - maniek4466 - 26-01-2008 22:00

Ja mam koszulke z tego sezonu i z sezonu 2005/2006 którą kupiłem za bezcen , za 25 zloty na allegro , nie licząc malej dziurki jest w bardzo dobrym stanie. Również znalazłem raz w lumpeksie koszulkę z 90 któregoś.

Re: Koszulki - sebos_krk - 26-01-2008 22:36

pihszou napisał(a):Ojciec najwyraźniej pomylił sobie kluby, gadałęm z nim na dugi dzień, to powiedział że się mu pomyliło, bo obydwie czerwone, ale trudno, opyliłem ją na allegro i jakoś to przeżyłem
Nie pochwalam. Należało spalić :twisted:
Jeśli ktoś ma jakieś starsze koszulki niż z ostatnich kilku sezonów, jakieś trudno dostępne, to niech zamieszcza linki do zdjęć. Chętnie obejrzymy Smile

Re: Koszulki - sebos_krk - 27-01-2008 08:58

To ja jeszcze dodam o swoich- wszystkie oryginały. Biała z sezonu, gdy zdobywali The Treble, czyli jeszcze z napisem "sharp viewcam", niebieska z ostatniego sezonu z logiem vodafone. No i przed tym sezonem będąc na meczu z Interem zakupiłem czerwoną na ten sezon- w pierwszym dniu sprzedaży tych koszulek.

Re: Koszulki - furcio - 30-01-2008 21:52

Wie ktoś skąd kupić oryginał z tego sezonu tą czarną rezerwową lub treningówkę?? Tylko nie z Anglii za 60 funtów sprowadzane i nie jakieś podróby za 50 zł.

Re: Koszulki - sebos_krk - 30-01-2008 23:11

furcio napisał(a):Wie ktoś skąd kupić oryginał z tego sezonu tą czarną rezerwową lub treningówkę?? Tylko nie z Anglii za 60 funtów sprowadzane i nie jakieś podróby za 50 zł.
Poszukaj w centrach handlowych są duże sklepy sportowe typu "Go Sport" i tam mają wiele oryginalnych koszulek piłkarskich. Ew tutaj <a class="postlink" href="http://www.iss.punkt.pl/pl/start">http://www.iss.punkt.pl/pl/start</a> nawet jeśli obecnie nie mają warto napisać do nich maila czy nie są w stanie sprowadzić z magazynów nike.