![]() |
Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! (/showthread.php?tid=822) |
Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - sebos_krk - 07-01-2010 12:28 ![]() Forumowe Oscary 2009 rozstrzygnięte! Forumowicz roku ![]() matys Walka do końca była zacięta, nasz tegoroczny król uzyskał 13 głosów, ale gratulację należą się drugiemu w plebiscycie Michałowi (11) oraz trzeciemu sebosowi (8). Debiut roku ![]() Czary Nasz debiutant roku nie miał żadnej konkurencji. Oddano na niego aż 13 głosów. fidain (3) oraz kwas (2) zajęli kolejne miejsca na podium. User z największą wiedzą o United ![]() michal85 Z pewnością jedna z ważniejszych kategorii, w końcu to forum o tematyce klubu z Old Trafford. Liczyły się tylko trzy konie, ale jeden był wsparty silnikiem odrzutowym. michał85 zdobył 19 głosów, kula oraz sebos po 11. User z największą wiedzą ogólnie ![]() ![]() kula & pan_opticum Nie ma jednego tęgiego umysłu wśród użytkowników Redcafe.pl. Laureaci uzyskali po 4 głosy, trzecie miejsce na podium zajął mata. O reszcie lepiej nie wspominać. Najzabawniejszy user ![]() matys Śmiesznym niczym skrzyżowanie Benny Hill'a z Zenonem Laskowikiem został okrzyknięty matys (12). Wyróżnić należy również pana_opticum(6) oraz maja (6). Najbardziej lubiany user ![]() mata W najprzyjemniej kategorii Oscara otrzymał mata. 9 głosów to niewiele mniej ile otrzymałby Rafa Benitez. Lubimy również matysa (4) i nmz (3). Jako ciekawostkę dodam, że punktowało aż 17 osób. Największy dziwak na forum ![]() pepepandziobak Gratulujemy. 8 punktów. Kogo chciałbyś poznać ![]() mata Najbardziej lubiany, więc i wiele osób chciało by go poznać. 8 głosów, na podium również matys (5) oraz sebos (5). Najlepszy moderator ![]() mata Katorżniczą i niezwykle odpowiedzialną pracę najlepiej wykonuje... zresztą widać wyżej. 13 osób tak typowało. Użytkownicy również docenili paolo (12) i fostera (11). Bardzo wyrównana kategoria. Najlepszy av ![]() sebos_krk Niespodzianki nie było. Tylko jedna opcja była słuszna. Cieszę się z nagrody, bo po części jest to mój projekt. Aż 4 głosy. Wyróżnić należy również muszqa (3). Najlepszy podpis ![]() matys Bekłem, pierdłem, rzygłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniese... 5 osobom się podoba. Najciekawszy temat na forum Sądząc po wynikach to tylko dwa tematy są tu ciekawe. Pośmiejmy się z przeciwników oraz diabelskie fotografie. Po 10 typów. Wydarzenie roku na forum ![]() redloggate Większością głosów (7) najważniejszym wydarzeniem na forum była afera nie na forum, a na redlogu. Tajemnicza i wciąż niewyjaśniona. Śledztwo trwa. Co byś zmienił/a na forum Na forum należy wprowadzić ignorowanie tematów. Tak napisało 11 osób. Najaktywniejszy user ![]() ![]() matys & mata Obaj Panowie bywają na forum najwięcej i aktywnie udzielają się w każdym temacie. Ale co to kogo obchodzi? Po 10 głosów. User wywołujący sporo kontrowersji ![]() maju Czyli co złego, to nie ja. 13 razy nominowany. Drugi w tej kategorii bobsley otrzymał 7 głosów. User piszący najstaranniejsze posty ![]() szymcio Francuz krzyknąłby o-la-la! 16-3. Tak wyglądała różnica głosów w stosunku do drugiego kuli. Najbardziej pomocny user ![]() sebos_krk Ten Oscarek mnie cieszy najbardziej. Dzięki. 8 głosów. 3 razy typowano fostera oraz nmz. Post roku ![]() kula A kliknijcie se jak nie znacie... 5 trafień. Mało głosów w tej kategorii. Nikt nie czyta forum, czy jak? Kogo najbardziej by ci brakowało na forum ![]() matys Wychodzi na to synu, że musisz wykupić dożywotni abonament na redcafe.pl. 7 typów. sebos oraz pan_opticum po 4. *Zasady Oscarów mówiły jasno, że maksymalnie można oddać tylko trzy głosy w jednej kategorii, więc jeśli ktoś zagłosował na więcej osób, jego głosy w tym miejscu nie zostały policzone. Wyjątkiem były sytuację, gdzie ktoś w sposób oczywisty wyróżnił swoje najważniejsze typy. Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - panopticum - 07-01-2010 14:21 Proponuję uznać głosy, które nie były na mnie, za nieważne. Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - matys - 07-01-2010 23:30 Ten, dziękuję za głosy i gratuluję zwycięzcom poszczególnych kategorii. Ci co na mnie zagłosowali najwięcej razy, to hulaj dusza na forum, róbcie se co chcecie, krzywda Wam się nie stanie, a Ci co ani razu na mnie nie oddali głosu, to się lepiej zastanówcie nad swoich zachowaniem... bo chamstwa nie zniese! Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - panopticum - 08-01-2010 04:00 Wiedziałem co robię <niesforny> Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - Michelle - 08-01-2010 17:11 Przepraszam, mogę odebrać nagrodę za redloggate? ![]() Ah i gratuluję wszystkim. I dziękuję za aż dwa głosy. Minhuś, matys - love! :* Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - Czary - 08-01-2010 19:16 Dzięki wszystkim za głosy oddane na mnie ![]() Gratulacje dla wszystkich innych zwycięzców i tych którzy znaleźli się na podium tych klasyfikacji! Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - Mata - 08-01-2010 20:12 Też Was kocham wszystkich bez wyjątku, jednych mniej, drugich bardziej, lecz kofam :* Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - RedLucas - 09-01-2010 09:34 A mnie nikt nie lubi ![]() Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - Breakthru - 11-02-2010 18:32 A teraz zabłysnę, o co kaman z redloggate? Re: Forumowe Oscary 2009 - Wyniki! - paolo - 11-02-2010 19:38 Redlog nie działał przez jakiś czas i nie do końca wyjaśniono dlaczego. |