![]() |
Anime i inne kreskówki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Na luzie (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Offtopic (/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Kino i TV (/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Anime i inne kreskówki (/showthread.php?tid=89) |
Anime i inne kreskówki - Szeszu - 27-01-2008 12:25 Zapewne większość z Was wychowała się na Dragon Ballu czy Saint Seiya.Jednak to było dość dawno, jaki teraz macie stosunek do anime???Czy lubicie to oglądać, czy uważacie że to jest dla dzieci???Może macie swoje ulubione seriale anime???Zapraszam do dyskusji... Edit: Dodałem ankietę. Re: Anime - Tomassen - 27-01-2008 13:15 Ja oglądałem DB, DBZ i jeszcze jakieś jedno, nie pamiętam ![]() ![]() ![]() Re: Anime - Luki - 27-01-2008 13:24 No ja też wychowałem się na DB, DBZ i DB GT :mrgreen: Świetna anime, chyba najlepsza jaka kiedykolwiek powstałą. Choć oglądałem wiele innych, tak naprawdę lubiłem tylko DB. Teraz raczej już mnie to nie kręci, ale jak mam czas to lubię sobie obejrzeć na C+ anime pt. "Ergo Proxy". Ma swój klimat 8-) Re: Anime - Futbolowa - 27-01-2008 19:22 A 'Czarodziejka z księżyca' to też anime? Bo oglądałam za młodu, nałogowo. Dodatkowo utożsamiałam się z jedną z bohaterek [Jupiter!] ![]() Re: Anime - ring0 - 27-01-2008 19:26 Sailor Moon = Czarodziejka z Księzyca ![]() Re: Anime - Futbolowa - 27-01-2008 19:30 Aaaaa nie zauważyłam ![]() Znam oryginalny tytuł, znam. Ale się ankiecie nie przyjrzałam :oops: :oops: :oops: No, to zaznaczam opcję, że coś jednak widziałam ![]() Re: Anime - Freds - 29-01-2008 22:12 Hellsing wymiata, a Szesz w swoim żywiole 8-) Re: Anime - dende - 12-04-2008 16:04 Dopiero teraz zauważyłem temat ![]() Oczywiście, że oglądałem DB wszystkie części. Dawniej w paczkach czipsów(nie pamiętam dokładnie nazwy, bodajże Chio) były karty z poszczególnymi bohaterami, muszę sie pochwalić, że mam wszystkie <niesforny> Naruto - oglądałem pare odcinków, nic specjalnego. Re: Anime - Miko - 12-04-2008 22:47 Za DB nie przepadałem. Moją najbardziej ulubioną anime był Pokémon ![]() Re: Anime - szaszlyk - 08-05-2008 18:36 Cytat:Dodatkowo utożsamiałam się z jedną z bohaterek [Jupiter!]Heh ja byłam zawsze czarodziejką z Wenus ![]() Re: Anime - Szeszu - 23-05-2008 14:32 Pokemon i Beyblade to pseudoanime.Szczególnie Beyblade, który został właściwie wyprodukowany, aby dzieci miały co w Laysach zbierać.Full Metal Alchemist to jest coś!!! Re: Anime - mlody_unw - 24-05-2008 08:55 Co jak co, ale cała seria DB jest ... świetna. Od jakiegoś czasu usiłuję zdobyć serię pierwszą i Z, ale nie bardzo mi to idzie :/ Songo, Vegeta, Szatan Serduszko ![]() Re: Anime - radzio - 24-05-2008 12:38 A ja sobie teraz Naruto oglądam ![]() Re: Anime - Szeszu - 24-05-2008 14:09 Ja też oglądałem kilka odcinków Naruto, wciągnęło mnie, ale na Kreskówka.pl nie działa większość odcinków.Kakashi wymiata!!! mlody_unw na kreskowka.pl są wszystkie odcinki, nie trzeba ściągać. Ja polecam wszystkim Full Metal Alchemist.Świetne anime ![]() Re: Anime - Mata - 04-07-2008 15:43 Dragon Ball wymiata po prostu świetne anime , jak zacznie się oglądać to trzeba przebić się przez wszystkie 3 serie , niezapomniane czasu RTLu a potem tvn7, eh zasiadałem do oglądania z wypiekami na policzkach ![]() Od nie jakiegoś miesiąca - dwóch oglądam ponownie tak dla przypomnienia , właśnie Songo rozwalił szatana serduszko a teraz ożywi swoich przyjaciół których zabił szatan <niesforny> |