Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Chelsea?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin van der Sar 0% 0 0%
Gary Neville 0% 0 0%
Rio Ferdinand 33.33% 3 33.33%
Jonny Evans 11.11% 1 11.11%
Patrice Evra 11.11% 1 11.11%
Owen Hargreaves 11.11% 1 11.11%
Paul Scholes 0% 0 0%
Darren Fletcher 22.22% 2 22.22%
Park Ji Sung 0% 0 0%
Tomasz Kuszczak 11.11% 1 11.11%
Cristiano Ronaldo 0% 0 0%
John O'shea 0% 0 0%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008)
duMeL Offline
Unregistered

Liczba postów: 3
Re: PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008)
Zagłosowałem na Evre. Czemu ? Bramka Parka Ji Sunga w dużej mierze była właśnie jego zasługą. Fakt popełniał też błędy w defensywie, raz uciekł mu Joe Cole i było bardzo niebezpiecznie naszczęście Kuszczak był tam gdzie trzeba.

Jeśli chodzi o sam mecz to pierwsze 20min były bardzo dobrze moim zdaniem, potem coś sie załamało. Co do kartek, fakt sędzia pokazywał kartki zaowdnika Manchesteru za byle co.
23-09-2008 15:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: PL: Chelsea 1-1 Manchester United (21.09.2008)
Dopiero dzisiaj miałem czas i okazje obejrzeć mecz z Chelsea w całości. Po przebiegu spotkania można stwierdzić że wynik jest sprawiedliwy. Pierwsza połowa, szczególnie początek, była dobra w naszym wykonaniu. Później nie było już tak dobrze- Chelsea za wszelką cenę próbowała doprowadzić do remisu, a nasi z kolei cofnęli się troszkę do tyłu i tylko raz na jakiś czas próbowali zagrozić bramce strzeżonej przez Cecha.
Martwi mnie to, że po raz kolejny jako pierwsi strzelamy bramkę i nie potrafimy strzelić drugiej, a co gorsza nawet utrzymać tej przewagi.Środek pola niestety nie zadziałał tak jak trzeba- o ile na początku jeszcze to jakoś wyglądało to później piłkarze The Blues mieli tam przewagę. Widać, że Hargreaves nie jest jeszcze w najlepszej formie- przeciętny mecz w wykonaniu Anglika. Dużo lepiej po drugiej stronie spisywał się Obi Mikel. Rooney jak zawsze walczył jak Diabeł i to spotkanie jest zdecydowanie na +, szkoda tylko że tak głupio sfaulował Cole, po czym padła bramka i naprawdę ciężko jest powiedzieć kto zawinił przy tym straconym golu- wyglądało na to że nikt nie miał kryć Kalou :roll: Berbatov mało widoczny i trochę niedokładne miał podania- średni występ Bułgara.
Najlepszy zawodnikiem był chyba Rio- w obronie bez zarzutu a poza tym miał swoją szansę w ataku Big Grin Tuż za nim Patrice Evra- napracował się nieźle nasz Francuz, troszkę Cole z Bosingwą go nękali, ale ogólnie poradził sobie nieźle no i oczywiście to zaangażowanie w akcje ofensywne

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
24-09-2008 13:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości