Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zły wizerunek
Skull Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,905
Reputacja: 0
Zły wizerunek
Hej ,nie wiedzialem gdzie o tym pisac,bo nie ma odpowiedniego tematu,a przydałby sie bo często sie zdarza że piszą o kims z klubu,o wybrykach, bijatykach, pijanstwie ,szalenstwach czy gwałtach o który własnie chodzi

Cytat:Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Wes Brown, Wayne Rooney i inni przyjechali do wynajętego hotelu przy Great John Street. Oprócz zawodników zaproszonych zostało 150 gości, w tym około 100 "modelek".
"Różowy szampan lał się strumieniami. Kelnerki roznosiły napoje, dla każdego co tylko sobie zażyczył. Widziałem, jak piłkarze piją piwo, wódkę i whisky" - zdradził uczestnik imprezy. "Rooney i Rio tańczyli na parkiecie, ale furorę zrobił Ryan Giggs, gdy wyszedł na środek, postawił kołnierzyk na stojąco i zaczął naśladować Elvisa Presley'a i śpiewać jego piosenki! Ludzie stanęli wokół niego i zaczęli bić brawo."

Cała drużyna bawiła sie w Hotelu (impreza świateczna) brakowalo tylko Ronaldo ,który był w Zurychu - chłopaki niezle balowali ,aż musiala interweniowac Policja bo jakas pani została zgwałcona :shock: a dokonal tego 19-latek ,na poczatku wymieniano Andersona,teraz mówi sie o Evansie...
Mam nadzieje ze wszystko zostanie wyjaśnione i obejdzie sie bez procesów sądowych!

p.s - nie wyobrażasz sobie Giggsa na tej scenie :lol:
19-12-2007 11:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika
WoLaK Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,486
Re: Zły wizerunek
Cytat:Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Wes Brown, Wayne Rooney i inni przyjechali do wynajętego hotelu przy Great John Street. Oprócz zawodników zaproszonych zostało 150 gości, w tym około 100 "modelek".
"Różowy szampan lał się strumieniami. Kelnerki roznosiły napoje, dla każdego co tylko sobie zażyczył. Widziałem, jak piłkarze piją piwo, wódkę i whisky" - zdradził uczestnik imprezy. "Rooney i Rio tańczyli na parkiecie, ale furorę zrobił Ryan Giggs, gdy wyszedł na środek, postawił kołnierzyk na stojąco i zaczął naśladować Elvisa Presley'a i śpiewać jego piosenki! Ludzie stanęli wokół niego i zaczęli bić brawo."

To,ze chlopaki potrafia sie dobrze bawic o nie jest w tym nic zlego.A,ze Ryan jest taki showman to nie wiedzialem Big Grin

W sprawie gwaltu nie wyglada to ciekawie,bo Evans zostal juz aresztowany.,ale poczekajmy na dowody ...

[Obrazek: sorryvk6.gif]
19-12-2007 14:16
Maro11 Offline
Senior Member

Liczba postów: 439

Rio z Rooneyem to zadna nowosc :lol: :lol: :lol: a Giggs kiedys miał juz niezłe przekrety, dobrze ze nie bylo Ronaldo bo byłby zelaznym kandydatem. Juz wiem czemu miał tak smutna mine przy odebraniu magrody, omineła go super impreza :lol:

Stara gwardia, by³y moderator i felietonista tej stronki
19-12-2007 14:27
Marek Offline
Member

Liczba postów: 116

W sumie to dobrze, ze padlo na Evansa, a nie na jakas wazniejsza postac pierwszej druzyny typu Rio czy Rooney, ktorzy jak juz wspominaliscie sa sklonni do takich zabaw. :wink: Gdy na poczatku przeczytalem, ze aresztowano 19-latka to balem sie, ze padlo na Andersona, jednak po okazaniu sie, ze padlo na Evansa poczulem sie troche lepiej. Troche, bo sytuacja ta stawia nasz klub w nienajlepszym swietle

WoLaK napisał(a):poczekajmy na dowody ...

Slusznie, nie ma co osadzac kogokolwiek bez jakis wiekszych dowodow. Mam nadzieje, ze sytuacja ta jak najszybciej zostanie rozwiazana w jak najmniej dotkliwy dla nas sposob. W sumie nie orientuje sie jakie moga byc sankcje na zawodniku za takie cos, ale jakie by nie byly, nie chcialbym zeby dotknely jakiegokolwiek Diabełka. Tym bardziej mlodego, obiecujacego zawodnika, jakim niewatpliwie jest Evans...

Just like the Busby days or days gone by,
we'll keep the red flags flying high!
19-12-2007 15:05
Maciek Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,276

Każda panienka, która prześpi się z jakimś sportowcem potem bardzo chce zaistnieć

Takie informacje uważam za mało wiarygodne, sprawy nie przesądzam, ale wiem jak to jest, na dodatek czytałem gdzieś na bbc bodajże, że jakiś świadek powiedział o tym, że piłkarze United byli wręcz molestowani przez niektóre k... kobiety by mógly się z nimi przespać

Takich spraw były już setki, konkluzja w 99% była taka sama - k***a chciała zaistnieć i zarobić przy okazji

Maro11 napisał(a):a Giggs kiedys miał juz niezłe przekrety
Akurat co masz teraz na myśli?
19-12-2007 16:12
Maro11 Offline
Senior Member

Liczba postów: 439

Chodzi o spotkania Giggsa z striptizerkamia za jego mlodzienczych lat, jedna nawet byl w jakims zwiazku.
Wiec mowie ze akurat az tak mnie to nie dziwi

Stara gwardia, by³y moderator i felietonista tej stronki
19-12-2007 16:44
Fiend Offline
Member

Liczba postów: 172

Nie wierze w to, ze jakis pilkarz moglby cos tak glupiego zrobic Big Grin Kobitka pewnie chce sobie zarobic i tyle... wiedziala ze sa tam pilkarze MU to sobie cos wymyslila ;] Jesli bedzie inaczej to bede mocno zaskoczony Tongue Pozostaje nam tylko czekac na zakonczenie tej sprawy.

Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor
Glory Glory Man United !!!
19-12-2007 18:31
Pieczarek Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 22

Nie wierze w to, żeby jakikolwiek piłkarz MU mógł kogokolwiek zgwałcić. Ktoś chce narobić zamieszania i tyle.
19-12-2007 19:32
królowie disco Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 5

Nie widzę potrzeby robienia z piłkarza posagu cnót i wzorów obywatelskich . Piłkarz nie jest dobrym materiałem na autorytet. Dlatego dla mnie równie dobrze mógłby wyruchać całe plenie tajskich dziewczyn , oczywiście pod warunkiem że nie odbije sie to na klubie , ani na jego zdrowiu .

Pieczarek napisał(a):Nie wierze w to, żeby jakikolwiek piłkarz MU mógł kogokolwiek zgwałcić. Ktoś chce narobić zamieszania i tyle.
jasne , ja tez nie wierzę , przecież oni maja herb United na sercu, nikt z nich nie ośmieliłby się zhańbić takim uczynkiem MU
20-12-2007 12:52
Garfield_phpbb3_import1566 Offline
Member

Liczba postów: 141
Re: Zły wizerunek
Skull napisał(a):Hej ,nie wiedzialem gdzie o tym pisac,bo nie ma odpowiedniego tematu,a przydałby sie bo często sie zdarza że piszą o kims z klubu,o wybrykach, bijatykach, pijanstwie ,szalenstwach czy gwałtach o który własnie chodzi

Cała drużyna bawiła sie w Hotelu (impreza świateczna) brakowalo tylko Ronaldo ,który był w Zurychu - chłopaki niezle balowali ,aż musiala interweniowac Policja bo jakas pani została zgwałcona :shock: a dokonal tego 19-latek ,na poczatku wymieniano Andersona,teraz mówi sie o Evansie...
Mam nadzieje ze wszystko zostanie wyjaśnione i obejdzie sie bez procesów sądowych!

p.s - nie wyobrażasz sobie Giggsa na tej scenie :lol:

teraz Giggs to stateczny człowiek (chyba?), ale przecież na początku swojej kariery słynął z ciągłych romansów ze striptizerkami i "kobietami lekkich obyczajów". może to jest właśnie jego prawdziwa natura, która się co jakiś czas widać budzi :lol:
też chciałabym go zobaczyć udającego Elvisa Big Grin

[Obrazek: garfield2222er0.gif]
27-12-2007 22:36
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości