Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heineken Opener Festival 2009
Anirin Offline
Senior Member

Liczba postów: 373
Reputacja: 0
Heineken Opener Festival 2009
Właśnie, właśnie! Już w lipcu Heineken Opener Festival 2009! Wiemy już na pewno, że zagrają: Arctic Monkeys, The Kooks, Kings of Leon, Placebo, Moby, Basement Jaxx, The Ting Tings, Madness, The Gossip, Buraka som Sistema, Crystal Castles, Speed Caravan czy Duffy. Dla mnie rewelacja! Zwłaszcza te pierwsze. Wink A Wam podobają się tegoroczne zespoły? Kto według Was jeszcze zagra? Na kogo czekacie najbardziej? No i podstawowe pytanie - czy reprezentacja Redcafe na Openerze będzie liczna? Smile Ja jadę na pewno, dzisiaj bilecik zakupiłem. Wink Zapraszam do dyskusji na ten temat!

"Everybody should believe in something - I believe I'll have another drink"
02-03-2009 18:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Re: Heineken Opener Festival 2009
Ja chętnie bym się wybrał, ale nie wiem czy się ekypę uda jaką fajna zorganizować. Orientacyjnie nie wiesz Anirin do kiedy można liczyć, że jeszcze będą wolne bilety?

Właściwie to mnie tylko interesuje występ Placusiów. I jakby jechał to głównie dla nich. Bo już Arctic Monkeys, The Kooks, czy Kings of Leon to nie bardzo moje klimaty. Znam te zespoły z kilku najpopularniejszych kawałków, ale mnie nie porwali. Moby'ego nie lubię. Reszty nie znam. Były plotki, że maja zagrać Radiogłowi i już się dosyć mocno napaliłem, ale oni ponoć od Berlina na wschód nie koncertują :roll:

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
02-03-2009 21:52
Anirin Offline
Senior Member

Liczba postów: 373
Reputacja: 0
Re: Heineken Opener Festival 2009
Myślę, że do końca kwietnia powinny być jeszcze bilety spokojnie. Może nawet w maju, ale czerwca nie gwarantuję. Tongue No ja głównie na AM jadę. Wink No i Kooksów i KoL, bo też są fajni, chociaż nie podobają mi się aż tak jak AM. Przy okazji Placebo i takie np. Ting Tings... Elegancko. Wink

"Everybody should believe in something - I believe I'll have another drink"
02-03-2009 22:07
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości