Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Newsy transferowe
Poszedł tam Aragones teraz Guiza. Widać że zbroją się na przyszły sezon. Znów chcą coś zawojować w LM.
Wracaja do Guizy, to ma on za sobą naprawdę bardzo dobry sezon w Mallorce, no i przede wszystkim udany występ na ME. Dziwne że inne klubu jakoś się o niego nie biły...

Cytat: Zespół Premier League - Chelsea Londyn nie jest zainteresowany ofertą ze strony Interu Mediolan dotyczącą warunków przejścia do włoskiego klubu Franka Lamparda - poinformowano na oficjalnej stronie angielskiego klubu

Mój Blog: Pod presją czasu
08-07-2008 19:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Foster26 napisał(a):Dziwne że inne klubu jakoś się o niego nie biły...
Bo Guiza to trochę tak jak Kevin Phillips. Występek jednego sezonu z tym królem strzelców. Raulem to on nie będzie.

Fan United od 1992 roku
08-07-2008 22:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
Cytat:Pomocnik Manchesteru United Darren Fletcher jest bardzo bliski opuszczenia klubu z Old Traford. Według Manchester Evening News 24-letni piłkarz figuruje na liście życzeń trenera Evertonu - Davida Moyes'a.

Kontrakt Fletchera z Manchesterem obowiązuje jeszcze przez rok, ale władze klubu nie powinny robić problemów z transferem. Pomocnik w minionym sezonie borykał się z kontuzjami i musiał rywalizować o miejsce w pierwszym składzie z kilkoma piłkarzami na raz. Przez ostatnie dwanaście miesięcy Fletcher zagrał w 11 meczach jako podstawowy zawodnik i 12-krotnie wchodził na boisko z ławki rezerwowych. W finałowym meczu Ligi Mistrzów nie zagrał jednak ani minuty. Być może w przyszłym sezonie Fletcher będzie regularnie występował w drużynie rywala zza miedzy.

Źródło: transfery.info

Bardzo prawdopodobne, bo Atletico chce pozyskać Mikela Artete z Evertonu, a Fletcher mógłby jego zastąpić na tej pozycji.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
09-07-2008 08:45
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Wątpię aby SAF go puścił. On zawsze bardzo chwalił Fletchera, a poza tym Darren nie raz mówił, że on kocha United i chce tu grać. On jakoś nigdy nie robił problemów że musi siedzieć na ławce.

Zresztą ostatnio już Ferguson zapowiedział, że jego rodak będzie w przyszłym sezonie ważnym elementem w jego układance.

Mój Blog: Pod presją czasu
09-07-2008 08:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
maju Offline
Posting Freak

Ferguson zawsze mówi to o nim, co roku. Dlaczego? Bo Flatcher jest mu potrzebny na ławce. W razie większego zmęczenia innych zawodników, Fletcher jest dla nich alternatywą. Jest też młody, więc na dłuższy czas może siedzieć na tej ławie. Jak myślisz, czemu Fergie kupował rok temu Andersona do środka pola? Przecież i tak siedzi na rezerwie, ale jest ważniejszy od Fletchera.
A ta miłość do klubu... Figo po przejściu do Barcy: "Kocham ten klub, zawsze chciałem w nim grać" itd. Po przejściu do Realu - to samo. Niektórzy kochają kasę. Efekt? Pięciu opanceżonych ochroniarzy przy Figo podczas wykonywania rożnego na Camp Nou.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
09-07-2008 08:58
bartez Offline
Senior Member

Liczba postów: 659
maju ma rację. Fletch jest nam potrzebny jako zmiennik, zawsze grał w tych mniej ważnych meczach jak podstawa potrzebowała odpoczynku lub grał wtedy gdy ktoś z podstawowej "11" miał kontuzję, więc jest on alternatywą dla Alexa. Możliwe że zdecyduje się odejść, bo wiecznie nie będzie chciał siedzieć na ławie.
09-07-2008 09:22
Lucas Offline
Senior Member

Liczba postów: 675
Skoro dotąd nie narzekał to i później nie będzie narzekać. Maju, nie porównuj Figo do Fletchera.
Jak odejdzie Fletcher, to kto będzie tą właśnie alternatywą?
09-07-2008 10:36
bartez Offline
Senior Member

Liczba postów: 659
Lucas napisał(a):Skoro dotąd nie narzekał to i później nie będzie narzekać.
Skąd masz taką pewność ? Uwierz mi, nie ma takiego piłkarza co chciałby ciągle grzać ławę. Kiedyś zdecyduje się odejśc i to mnie nie zdziwi, a co do alternatywy to zawsze ktoś się znajdzie, jak nie Fletch to ktoś inny.
09-07-2008 13:56
maju Offline
Posting Freak

jest młodzież. Może gdyby częściej piłkarze odchodziliby z nited, bo mieliby dość siedzenia na ławce (Silvestre, O'Shea, Fletch), to może wreszcie znalazłby się ktoś godny talentu generacji z Barcelony 99' ?

09-07-2008 14:29
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Dokładnie, jeśli Fletcher odejdzie to zawsze znajdzie się jakaś alternatywa. Np. Dong, nie no to był żart Tongue Tak na serio to jest jeszcze Eagles no i paru innych chłopaków.

Poza tym nie ma co 'gdybać', bo według mnie Darren nie odejdzie. NIedawno Fergie zapowiadał, że w przyszłym sezonie Fletcher będzie odgrywał ważniejszą role w zespole....

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
09-07-2008 14:33
Rafcio Offline
Member

Liczba postów: 187
Jak porównujesz Fletcha do Eaglesa to fajnie masz.

Cytat:Dokładnie, jeśli Fletcher odejdzie to zawsze znajdzie się jakaś alternatywa

Prędzej za 20mln z Sportingu niż z naszej akademi :]

Pieprzony kłamca
Leń
Idiota
09-07-2008 14:48
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
RedLucas napisał(a):Poza tym nie ma co 'gdybać', bo według mnie Darren nie odejdzie. NIedawno Fergie zapowiadał, że w przyszłym sezonie Fletcher będzie odgrywał ważniejszą role w zespole....
Pragnę przypomnieć, że SAF mówił tak samo odnośnie Gerarda Pique czy Giuseppe Rossiego. A jak się skończyło to chyba wszyscy dobrze wiemy.
Wg mnie jeżeli Fletcher zostanie to będzie odgrywał taką samą rolę jak sezon temu- gra w Pucharach no i PL SAF będzie go wpuszczał, aby przede wszystkim dać odpocząć podstawowym zawodnikom.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
09-07-2008 14:49
sebos_krk Offline
Szeryf

Rafcio napisał(a):Jak porównujesz Fletcha do Eaglesa to fajnie masz.
Akurat ich trudno porównać, bo ten drugi nie dostaje szans. A talent ma nie mniejszy, więc nie ma co się śmiać akurat.
Lukas napisał(a):Wg mnie jeżeli Fletcher zostanie to będzie odgrywał taką samą rolę jak sezon temu- gra w Pucharach no i PL SAF będzie go wpuszczał, aby przede wszystkim dać odpocząć podstawowym zawodnikom.
No i właśnie dlatego jest potrzebny. Jak trzeba kogoś zastąpić to Fletch nie wymięka. A w spotkaniach o stawkę gra czasem lepiej od Ronaldo. Jak da mu się zagrać cały mecz to często jest jednym z najlepszych na boisku. Po co się takich piłkarzy pozbywać?
maju1309 napisał(a):est młodzież. Może gdyby częściej piłkarze odchodziliby z nited, bo mieliby dość siedzenia na ławce (Silvestre, O'Shea, Fletch), to może wreszcie znalazłby się ktoś godny talentu generacji z Barcelony 99' ?
Aleś wymyślił. Stabilizacja składu to jest nasz plus. Przetasowania to niech sobie robi wesoły Romek. A co by było gdybyśmy ich sprzedali i nie znaleźli tej samej klasy następców? Pewnie ze 30 mln na trzech jakiś tam portugalczyków by poszło, żeby mieć porządnych rezerwowych. A i wtedy skąd by była pewność, że się sprawdzą. Tu na miejscu mamy odpowiednich zmienników. A niedocenianie szkota to już się nagminne stało :/

Nie wymyślajcie na siłę problemów

Fan United od 1992 roku
09-07-2008 15:24
Rafcio Offline
Member

Liczba postów: 187
Cytat:Akurat ich trudno porównać, bo ten drugi nie dostaje szans. A talent ma nie mniejszy, więc nie ma co się śmiać akurat.

Jakby miał nie mniejszy talent to szanse by dostawał. Od 3 lat wypożyczany, zagrał w United 6 spotkań. Ma 23 lata, więc właściwie rówieśnik Szkota.

Prześledźmy teraz pokrótce kariere Fletcha. Ponad 100 spotkań w United, w tym kilka fenomenalnych a w ostatnim czasie żadne poniżej pewnego poziomu. Do tego blisko 40 spotkań w kadrze w której zastępuje kapitana. W wielu wypowiedziach osoby z związane z kadrą podkreślały jak duzy wpływ na grę Szkocji ma Darren.

Dla mnie nie ma tu wogóle nic do porównywania.

No i moim zdaniem w przyszłym sezonie Fletch będzie jednym z podstawowych zawodników a Chris zostanie sprzedany lub ponownie wypożyczony.

* Hleb w Barcelonie

Pieprzony kłamca
Leń
Idiota
09-07-2008 16:01
sebos_krk Offline
Szeryf

Ja akurat napisałem odnośnie talentu, a nie tego kto jest lepszym piłkarzem, bo to widać gołym okiem i po co mi to tłumaczysz.
Poza tym nie oceniaj Chrisa przez pryzmat tylko 6 spotkań, bo on gra cały sezon, albo wypożyczony, albo w rezerwach, albo w sparingach i zawsze się świetnie spisuje. Po prostu konkurencja jest zbyt duża, stracił pewność siebie i tylko transfer do słabszego klubu może mu pomóc. Tak to już jest, że jak się nie załapiesz za pierwszym razem to inni Cię zjedzą.

Dobra koniec off-topa, możemy sobie o nich pogadać w odpowiednich tematach.

Fan United od 1992 roku
09-07-2008 16:27
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości