Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Re: Newsy transferowe
Oskar napisał(a):A Sidwell to kolejny niewypał Chelsea, Mourinho zacierał ręcę, że będzie miał taki talent rok temu, a widać jak się skończyło
Gdzie ci zacierał ręce? Przecież oni go wzięli za darmo i tylko po to, żeby zapełnić lukę po Essienie i Mikelu, którzy jechali na Puchar Narodów Afryki. Podobnie było zresztą z Pizarro.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
10-07-2008 10:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Oskar Offline
Senior Member

Liczba postów: 420
Reputacja: 0
No o to mi chodzi, że gadał coś Mou jakie to utalentowanego piłkarza ma za darmo i przydatnego.

Loserpool, not a Liverpool.
"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
10-07-2008 10:55
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Po części zacierał ręce. Pamiętacie jego wypowiedzi? Mówił, że nie ma zamiaru wydać ani centa na transfery, a brać piłkarzy za darmo i to oni pozwolą mu zdobyć mistrza.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
10-07-2008 10:56
mucha Offline
Posting Freak

A co miał powiedzieć? Że w niego nie wierzy i nie wie po co go kupił? Sidwell prawie w ogóle nie grał, a jak grał to wchodził z ławki albo grywał ze średniakami. Czy Mourinho lansował go na wielki talent? Nie. Więc mowa o niewypale, biorąc pod uwagę, że Chelsea nie zapłaciła za niego ani grosza jest nie na miejscu. A jeśli kogoś bawi to, że taki Mourinho się o kimś słabym pochlebnie wypowiada to może niech zacznie śmiać się z Sir Alexa, który wierzył w umiejętności Donga Fangzhuo.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
10-07-2008 11:05
Oskar Offline
Senior Member

Mnie śmieszyło to, że takimi wzmocnieniami jak Sidwell czy Ben-Haim chciał odzyskać mistrzostwo.

"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
10-07-2008 11:11
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Oskar napisał(a):Mnie śmieszyło to, że takimi wzmocnieniami jak Sidwell czy Ben-Haim chciał odzyskać mistrzostwo.
Różne są powody takich transferów. My kupowaliśmy takich piłkarzy jak Carroll czy Djemba-Djemba. Podobno byli potrzebni.

Fan United od 1992 roku
10-07-2008 11:30
Oskar Offline
Senior Member

No ja rozumiem błędy transferowe, ale do tego doszła jeszcze ta ogromna pewność siebie Mourinho z czego jest znany.

10-07-2008 11:45
Rafcio Offline
Member

Liczba postów: 187
Ty byś nie był pewny siebie mając taką kadrę jak Mourinho?

Pieprzony kłamca
Leń
Idiota
10-07-2008 11:52
Oskar Offline
Senior Member

Raczej nie byłbym pewny siebie mówiąc, że po takich wzmocnieniach (Pizarro, Ben Haim, Sidwell za darmo) Chelsea odzyska tytuł i znowu położy wszystkich na łopatki jak w sezonie 2005/2006.

10-07-2008 11:56
mucha Offline
Posting Freak

Mógłbyś podać dokładny cytat, w którym Mourinho mówi, że dzięki tym trzem piłkarzom odzyska tytuł Premier League? O niczym takim nie słyszałem, a jestem ciekawy.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
10-07-2008 12:40
Oskar Offline
Senior Member

Nie zamierzam teraz szukać i udowadniać, sorry. Po prostu pamiętam jak to czytałem i on wypowiadał się o swojej nowej polityce transferowej, która właśnie polega na ściąganiu dobrych graczy za darmo i ma dzięki niej odzyskać tytuł, gadał też coś o nawiązaniu do sezonu 05/06, który Chelsea w lidze angielskiej zdominowała.

10-07-2008 13:45
Sarni Offline
Member

Liczba postów: 125
Kazdy trener z czolowej czworki na rozpoczecie sezonu mowi, ze ci pilkarze, ktorych sprowadzil w polaczeniu z tymi, ktorych juz wczesniej byli w klubie pozwola mu na wywalczenie mistrzostwa. Chyba tylko ty Oskar potrafilbys powiedziec "mysle, ze moi pilkarze sa za slabi".

jestem barmanem na tym dancingu
10-07-2008 16:50
Oskar Offline
Senior Member

Czyli nawet jeśli Mourinho sprowadziłby Żurawskiego, Jopa i Donga a potem powiedział, że oni zapewnią mu mistrzostwo to wszystko byłoby w porządku?

10-07-2008 16:51
Sarni Offline
Member

Liczba postów: 125
Oskar napisał(a):Czyli nawet jeśli Mourinho sprowadziłby Żurawskiego, Jopa i Donga a potem powiedział, że oni zapewnią mu mistrzostwo to wszystko byłoby w porządku?

Sluchaj. Dam ci przyklad. Jesli na poczatku sezonu Man United przegra 0:3 u siebie z Newcastle, tydzien pozniej dostanie 7:1 z Portsmouth, pozniej przegra z Fulham 2:6 u siebie a Ferguson sprzeda Ronaldo za 4 miliony funtow do Boltonu, Rooneya do Aston Villia za 3.2 miliony funtow plus Zat Knight, pozniej obleje wszystkich kibicow kwasem siarkowym i rzuci cztery smierdzace bomby na srodek boiska, nastepnie wjedzie na koniu na stadion i zacznie strzelac do pilkarzy, a ponad wszystko rozbierze sie na dachu stadionu i skoczy prosto do dmuchanego zamku dla dzieci postawionego nieopodal, to wszystko bedzie w porzadku?

jestem barmanem na tym dancingu
10-07-2008 17:03
Rafcio Offline
Member

Liczba postów: 187
Przecież skład Mourinho miał świetny. Pizarro, Ben Haim, Sidwell byli uzupełnieniami składu właściwie tylko na wypadek plagi kontuzji i PNA. Zresztą każdy z nich jest solidnym zawodnikiem.

Ja naprawdę nie wiem o co Ty się czepiasz. Chelsea była obok nas stawiana jako faworyt do zwycięstwa przez wszystkich fachowców. I słusznie bo skład mieli rewelacyjny. każdy trener z takim teamem byłby pewny siebie :]

Pieprzony kłamca
Leń
Idiota
10-07-2008 17:14
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości