Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
Sarni Offline
Member

Liczba postów: 125
Reputacja: 0
Re: Newsy transferowe
Rafcio napisał(a):Przeciez skład Mourinho miał świetny. Pizarro, Ben Haim, Sidwell byli uzupełnieniami składu właściwie tylko na wypadek plagi kontuzji i PNA. Zresztą każdy z nich jest solidnym zawodnikiem.

Ja naprawdę nie wiem o co Ty sie czepiasz. Chelsea była obok nas stawiana jako faworyt do zwycięstwa przez wszystkich fachowców. I słusznie bo skład mieli rewelacyjny. każdy treenr z takim teamem byłby pewny siebie :]

No przeciez z nimi pol-trener Avram Grant doszedl do finalu Ligi Mistrzow i do ostatniej kolejki walczyl o mistrzostwo, a jakby ktos spojrzal na Oskara posty nie znajac tabeli to pomyslalby, ze skonczyli gdzies na 7. miejscu...

jestem barmanem na tym dancingu
10-07-2008 17:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Cytat: - Mam kilka tygodni na przekonanie do siebie trenera Gertjana Verbeeka - przyznał 18-letni Michał Janota, który rozpoczął treningi z pierwszym zespołem czołowego holenderskiego klubu piłkarskiego Feyenoordu Rotterdam.

- Po cichu liczę, że zostanę włączony do kadry na sierpniowy obóz - powiedział Janota, który półtora roku temu trafił do Feyenoordu. Z klubem z Rotterdamu wychowanek UKP Zielona Góra podpisał trzyletni kontrakt, a jego sprawami zajmuje się menedżer Bartosz Olędzki.

Pierwszy trening Feyenoordu zgromadził na trybunach aż 14 tysięcy widzów. Nazwiska piłkarzy były po kolei wyczytywane przez spikera, a ci przy aplauzie publiczności wbiegali na murawę. - Spodziewałem się około dziesięciu tysięcy kibiców. Tymczasem było sporo więcej. Nigdy wcześniej nie grałem przy takiej publice w oficjalnym meczu. To było niesamowite wrażenie - przyznał Janota.

reszta tekstu

Wcześniej był na testach w Glasgow Rangers, jednak go nie wzięli.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
10-07-2008 19:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
sport24.pl napisał(a):Kibice Olympique Marsylia ogłosili nietypowy apel, w którym wzywają do zebrania kwoty 22 milionów funtów, potrzebnych, by wykupić z Chelsea Didiera Drogbę.

Nowy menedżer Chelsea, Luiz Felipe Scolari, zapewnił, że Drogba pozostanie w klubie, lecz sam napastnik jednoznacznie nie określił swojej przyszłości. Reprezentantem Wybrzeża Kości Słoniowej interesują się AC Milan, FC Barcelona i Inter Mediolan, ale to kibice Olympique Marsylia jako pierwsi powzięli zuchwały pomysł, by wykupić Drogbę ze Stamford Bridge i sprowadzić do kluby, z którego odszedł przed czterema laty.

- Spróbujmy zobaczyć, czy kibice mogą zapłacić za niego, wpłacając jeden, dwa lub maksymalnie pięć euro - wezwał "Kain", pomysłodawca zbiórki.

Na chwilę obecną zebrano prawie 5000 euro.

Ciekawe czy im się uda chociaż połowę z tego uzbierać Wink

Mój Blog: Pod presją czasu
10-07-2008 20:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Cytat:Na liście do odstrzału w Tottenhamie znajdują się: Paul Robinson, Pascal Chimbonda, Michael Dawson, Anthony Gardner, Young Pyo Lee, Steed Malbranque, Teemu Tainio, Kevin Boateng, Younes Kaboul, Hossam Ghaly, Adel Taarabt, Darren Bent, Paul Stalteri, Ricardo Rocha, Robbie Keane i Dimitar Berbatow.
Toż to Ramos chce wyrzucić pół zespołu. Ładna rewolucja.

Fan United od 1992 roku
10-07-2008 23:02
ring0 Offline
Senior Member

Liczba postów: 484
Jeżeli to prawda i Ramos rzeczywiście chce się pozbyć Berby, Robinsona czy Benta to gratuluję pomysłu.

Hiszpan może na długie lata zniszczyć zespół Tottenhamu jeśli mu się nie powiedzie ta rewolucja kadrowa. On w najgorszym wypadku poleci ze stanowiska, ale porządny zespół z White Hart Lane może pójść na długie lata w rozsypkę.
10-07-2008 23:34
Sarni Offline
Member

ring0 napisał(a):Jeżeli to prawda i Ramos rzeczywiście chce się pozbyć Berby, Robinsona czy Benta to gratuluję pomysłu.

Hiszpan może na długie lata zniszczyć zespół Tottenhamu jeśli mu się nie powiedzie ta rewolucja kadrowa. On w najgorszym wypadku poleci ze stanowiska, ale porządny zespół z White Hart Lane może pójść na długie lata w rozsypkę.

Przeciez on nie chce sie pozbyc Berbatova, po prostu moze sie okazac, ze zatrzymanie go jest niemozliwe. Podobnie w przypadku Robbiego Keane'a. Robinson jest kiepski, takze nie wiem, o co ci tutaj chodzi, tym bardziej ze sprowadzili juz lepszego Gomesa. Dziwne, ze wymieniles Benta, a nie wymieniles o wiele lepszego Keane'a. Przeciez Bent tam nawet nie gra, a jak gra to zawodzi - to byl blad transferowy i powinni go czym szybciej sprzedac, zeby jego wartosc dodatkowo nie spadla.

Berbatova i Keane'a, jesli odejda, trzeba bedzie kims zastapic. Reszta tej listy to zawodnicy, ktorzy nie mieszcza sie w pierwszym skladzie i sa zmiennikami (Malbranque, Chimbonda, Dawson) lub tacy, ktory w ogole nie wchodza na boisko.

Porzadny zespol? Poprzedni sezon pokazal, ze potrzebuja rewolucji, by moc cos osiagnac. 11. miejsce w lidze to nie jest "porzadny wynik". To slaby wynik i Ramos ma przed soba duzo naprawiania.

11-07-2008 03:52
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Ale sobie wymyślił Ramos rewolucje. Przecież Keane, Berbatov oraz Malbranque nie mają za sobą aż tak słabego sezonu. To raczej oni napędzali akcje ofensywne Spurs. Chimbonda był jedynym zawodnikiem, który trzymał poziom w defensywie, dlatego nie rozumiem skąd on również znalazł się na tej liście...

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
11-07-2008 14:12
Oskar Offline
Senior Member

Liczba postów: 420
Robbie Keane grał bardzo dobrze, momentami znakomicie w Premiership i nawet Benitez się nim zainteresował, wolałbym jednak, że Keane nie trafił do liverpoolu.

Loserpool, not a Liverpool.
"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
11-07-2008 14:50
Sarni Offline
Member

RedLucas napisał(a):Ale sobie wymyślił Ramos rewolucje. Przecież Keane, Berbatov oraz Malbranque nie mają za sobą aż tak słabego sezonu. To raczej oni napędzali akcje ofensywne Spurs. Chimbonda był jedynym zawodnikiem, który trzymał poziom w defensywie, dlatego nie rozumiem skąd on również znalazł się na tej liście...

Ale to nie jest jego wymysl. On nie moze sobie pozwolic na zatrzymanie pilkarzy pokroju Berbatov i Keane, ktorzy budza zainteresowanie wiekszych klubow. Jesli ktokolwiek zlozy za nich wysokie oferty, bedzie musial ich puscic. Jesli chodzi o Chimbonde, to jemu z kolei pewnie nie pasuje rola zmiennika.

Wezmy tez pod uwage, ze ta rewolucja jest pewnie plotka gazeciana.

11-07-2008 16:38
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Też mi się tak wydaję, iż to plotka. Prawdopodobnie napisało to The Sun Tongue sebos_krk skąd masz taką informację?

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
11-07-2008 17:37
Oskar Offline
Senior Member

Liczba postów: 420
Prawdopodonie pilkanozna.pl, też to czytałem.

Loserpool, not a Liverpool.
"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
11-07-2008 17:45
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
RedLucas napisał(a):Prawdopodobnie napisało to The Sun
Zgadłeś, piłka nożna to powieliła. Ale to oczywiste, że nie pozbędzie się wszystkich grajków. Tych wystawił na listę transferową, a przecież jeszcze muszą się znaleźć chętni i dać jakieś pieniążki za piłkarza.

Fan United od 1992 roku
11-07-2008 18:51
Cristiano1996 Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 5
Ja słyszalem, że Rogerem Guerreiro interesują się 3 kluby:Palermo oraz... Arsenal i Chelsea. Do którego z nich trafi?
13-07-2008 12:08
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Najprędzej do Ajaxu. Człowieku, podaj źródło. Ajax i BVB złożyły do tej pory najbardziej konkretne oferty. Wszystkie Palerma itd ( nie mam tu na myśli Arsenalu, Chelsea) jedynie oglądały Rogera. AJAX I BVB - tylko te kluby na serio myślą o Rogerze. Inne nie chcą płacić rocznie 500tys euro zmiennikowi, jakim byłby Roger. Właśnie pół miliona euro chce rocznie zarabiać BRAZYLIJCZYK.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
13-07-2008 12:43
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Żeś teraz palnął z tym Arsenalem i Chelsea. Pierwsze słyszę, żeby te kluby choćby mu się przyglądały. Przecież Roger, a Chelsea i Arsenal to dwie różne półki....

13-07-2008 16:19
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości