Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
paolo Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,984
Reputacja: 0
Re: Newsy transferowe
maju1309 napisał(a):Polak ma znać swój hymn i już. Podolski nie zna niemieckiego, ale on jest Polakiem, tylko gra dla innej reprezentacji.

Brazylijczyk ma znać swój hymn i już (co do Polaków Roger 100% racji, 4 zwrotkę naszego hymnu nie wiem czy chociaż 50% społeczności zna). Roger nie zna polskiego, ale on jest Brazylijczykiem, tylko gra dla innej reprezentacji. Poza tym Podolski nie ma polskiego paszportu. :roll:

Który ze mną w konkury na mój słowotok?
15-07-2008 09:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
mally Offline
Member

Liczba postów: 119
maju1309 napisał(a):Niech nie cwaniakuje, bo to, że Polak nie zna swojego hymnu, to znaczy, że z niego jest huj, a nie Polak.
Dzieciaki ginące na wojnie, walczące za Polskę, a nie znające hymnu to też huje?

Maju, Ty już nic nie pisz o Rogerze, bo pierdzielisz głupoty prawie jak ja.
15-07-2008 09:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Cytat:hujowo odpowiedział
Dobrze odpowiedział, bo dla niektórych ma być bardziej polski od orła białego.
Cytat:Roger nie zna polskiego, ale on jest Brazylijczykiem, tylko gra dla innej reprezentacji.
Jest Polakiem pochodzenia brazylijskiego. Big Grin
Cytat:Poza tym Podolski nie ma polskiego paszportu.
Ja też nieSmile.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
15-07-2008 10:29
Oskar Offline
Senior Member

Liczba postów: 420
Tymczasem Gilberto Silva z Arsenalu jest bardzo bliski podpisania kontraktu z Panathinaikosem, a Amando Mancini z Romy przeniósł się już do Interu.

Loserpool, not a Liverpool.
"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
15-07-2008 18:44
pawlo Offline
Senior Member

Liczba postów: 415
@ktos tam

Hleb mial za soba najlepszy sezon odkad poszedl do arsenalu. byl duzo bardziej wartosciowy niz gwiazda fabregas.

@ ktos tam inny

SIdwell mial jeszcze lepszy sezon gdy chelsea brala go za DARMO. Gdyby gral czesciej, moglby pokazac sporo. Moze nie tyle co lampard czy ballack, ale przynajmniej tyle co barry w tym sezonie

@sarni

od kiedy malbranque, chimbonda czy nawet dowson (choc ten ostatni w sumie jednak) byli rezerwowymi, ktorzy nie lapali sie do skladu?

50 years ago, our team lay in the snow.
Battered and bloodied some of them died,
Some of them survived.
Charlton and Matt Busby,
They took us to Wembley.
And we beaten Benfica and we won the cup,
all those years ago.
16-07-2008 02:50
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Jest już oficjalna informacja! Ronaldinho przeniósł się do AC Milanu! Co sądzicie o tym transferze?

Według mnie Barcelona zrobiła niezły interes (sprzedali go podobno za 18 mln funtów). Roni raczej nie wróci już dawnej formy. Choć kto wie? Może zmiana otoczenia pozwoli mu wrócić do dawnej dyspozycji. Pożyjemy, zobaczymy....

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
16-07-2008 08:45
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
STAŁO SIĘ!!! BRAZYLIJCZYK RONALDINHO W MILANIE!!!
Cytat:To co ciągneło się dniami a właściwie miesiącami, czyli saga dotycząca przyszłości zawodnika dobiegła końca. Po trwających dwa dni negocjacjach dwaj przedstawiciele Milanu przebywający w Barcelonie osiągneli porozumienie z Joanem Laportą. Kwota transferu opiewa na około 18,5 miliona euro plus dopłaty. Dokładnej i oficjalnej ceny nie ujawniono. Jutro Ronaldinho przejdzie testy medyczne i podpisze 3 letni kontrakt.

Adriano Galliani i Ernesto Bronzetti od wczoraj negocjowali w Barcelonie, z głównodowodzącymi Katalońskiego klubu. Dziś udało się dojść do porozumienia. Mówiło się również, że Ronaldinho może przejść do Manchesteru City jednak sam zawodnik nie był zwolennikiem transferu do klubu z odrobine niższej półki. Ac Milan to zawsze wyzwanie, lecz taki piłkarz jak Ronaldinho napewno nie zapomniał jak gra się w piłkę przez ostatni rok. Przypomnijmy, że 2 sezony temu to Brazylijczyk był uważany za najlepszego piłkarza na świecie.

Na temat transferu wypowiedział się Bronzetti: "Ronaldinho jest wielkim mistrzem, napewno nie zapomniał jak gra się w piłke. Milan posiada znakomitą bazę treningowo - medyczną zwaną MilanLab. Tam od środy zaczynają się prace nad przygotowaniem fizycznym wszystkich graczy do nowego sezonu" Wczoraj Ronaldinho nie udało się przejść przedsezonowych testów medycznych, w związku z czym nie rozpoczął nawet przygotowań do zbliżających się rozgrywek ligi hiszpańskiej.

Dodajmy, że Milan sprowadził wcześniej już kilku zawodników, mianowicie: Flamini, Zambrotta, Borriello, Abiatti, Antonini. Ciekawe czy klub nadal będzie chciał sprowadzić wysuniętego napastnika czy to już koniec 'mercato' Milanu.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
16-07-2008 08:46
BartiMU Offline
Member

Liczba postów: 118
Ahhhh... miałem to napisać Big Grin

No ale proszę jednak Milan nie oszczędził pieniędzy i kupił Ronaldinho. Wiedziałem że do City raczej przejścia szans niema, prędzej do Milanu. Teraz Milan będzie grać tylko w Pucharze UEFA więc pierwszy sezon może być dla niego nieco ulgowy. Ronaldinho pasuje stylem gry do Włoch, na pewno lepiej niż do Premier League gdzie trzeba zawalczyć o każdą piłkę. Poza tym w Milanie jest sporo Brazylijczyków Big Grin Raczej nie będzie miał problemów z aklimatyzacją.

Manchester United
16-07-2008 08:52
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
no i milan znów odmłodził skłd. Najpierw Zambrotta, teraz Ronaldinho. Drastyczne postępowanie Milanu xD

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
16-07-2008 08:56
bartez Offline
Senior Member

Liczba postów: 659
Teraz Milan moim zdaniem nie ma szans na wygranie Serie A, za to w UEFA z taką doświadczoną ekipą mają duże szanse na dojście do finału Big Grin . W ogóle brak mi słów, jak oni mogą kupować takich zawodników, ehhh.
16-07-2008 10:41
BartiMU Offline
Member

Liczba postów: 118
Hleb w Barcelonie!

Kanonierzy.com napisał(a):Pomocnik Kanonierów, Aleksandr Hleb poleciał dziś do Barcelony, by dopełnić formalności swojego transferu na Camp Nou - poinformowała oficjalna strona katalońskiego klubu.

Po sesji fotograficznej jaka ma mieć miejsce w klubowych pomieszczeniach o godzinie 13, Hleb ma udać się na testy medyczne, które będą trwały od godziny 16. Szpital w Barcelonie będzie więc drugim przystankiem Białorusina, skąd następnie uda się do ośrodka medycznego Blaugrany o godzinie 19.

W czwartek rano Hleb ma podpisać 3-letni kontrakt z Barceloną w obecności prasy.

Manchester United
16-07-2008 18:47
paolo Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,984
Ależ lato Smile Nie ma co narzekać. Wiele wielkich nazwisk staje się celem transferowym i są pozyskiwani. Co do Hleba załata dziurę po Ronaldinho.

Który ze mną w konkury na mój słowotok?
16-07-2008 20:06
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Blaugrana pod wodzą nowego trenera, wzięła sobie do serca ostatnie niepowodzenia. W tym oknie transferowym są cholernie aktywni: Pique, Alves, Caceres, Keita, Hleb może jeszcze Adebayor- naprawdę klasowych graczy sprowadzili. Ciekawe czy uda się Guardioli to wszystko porządnie poukładać.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
16-07-2008 20:14
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Sprowadził klasowych, odejdą tez klasowi. Czyli budujemy zespół prawie od podstaw. Tylko czy to wypali. Pepe od razu stawia sobie wysokie cele.

Fan United od 1992 roku
16-07-2008 22:11
CyberMU Offline
Senior Member

Liczba postów: 258
Reputacja: 1
Lukas napisał(a):Alves

Moge spytac jakiego Alvesa?? Obronce czy napastnika??

A co do Milanu wydaje mi sie ze ten "dom starcow" nawet do finalu Uefa nie dojdzie,nie mowiac o sukcesie w Serie A Big Grin :twisted:
Takie mam zdanie na temat Milanu

http://www.futbolbladihel.blogspot.com

Własne zdanie na różne tematy. Nie tylko piłkarskie. Blush
17-07-2008 01:19
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości