Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
Sarni Offline
Member

Liczba postów: 125
Reputacja: 0
Re: Newsy transferowe
maju1309 napisał(a):no i milan znów odmłodził skłd. Najpierw Zambrotta, teraz Ronaldinho. Drastyczne postępowanie Milanu xD

Nie ma co ukrywac, ze w wieku 28 lat pilkarz jest juz absolutnie przestarzaly i nie ma sensu w niego inwestowac. <sciana>

Jesli Ronaldinho odzyska chec do gry to Milan bedzie mial niesamowicie mocna ofensywe.

pawlo napisał(a):@sarni

od kiedy malbranque, chimbonda czy nawet dowson (choc ten ostatni w sumie jednak) byli rezerwowymi, ktorzy nie lapali sie do skladu?

Malbranque na pewno nie miescilby sie do skladu po transferze Modrica, Chimbonda gral tylko dlatego, ze Bale byl kontuzjowany przez wiekszosc sezonu, bo przeciez na jego miejsce sprowadzili juz Huttona. Dawson tez nie jest podstawowym zawodnikiem, ale przy tak kontuzjogennej srodkowej dwojce na pewno by sie im przydal.

Stefan1555 napisał(a):Teraz Milan moim zdaniem nie ma szans na wygranie Serie A, za to w UEFA z taką doświadczoną ekipą mają duże szanse na dojście do finału Big Grin . W ogóle brak mi słów, jak oni mogą kupować takich zawodników, ehhh.

JAK W OGOLE MOZNA MYSLEC O KUPOWANIU NAJLEPSZEGO PILKARZA SWIATA 2005 I 2006, TO SKANDALICZNE, NA SZUBIENICE TRENERA PREZESA I KIBICOW !!!!

jestem barmanem na tym dancingu
17-07-2008 02:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Lucas Offline
Senior Member

Liczba postów: 675
A co mnie tam jakieś konie. Ja wolę małpy. I tak o to napastnik Barcelony Samuel Eto'o łączony m.in. z Manchester United zbliża się do podpisania kontraktu z... Kuruvchi. Jest to solidny klub występujący w uzbeckiej ekstraklasie. Co ciekawe włodarze Barcelony o tym nic nie wiedzą. A w internecie już krąży jego wiza oraz zdjęcia z prezesami klubu. Dla mnie to hit numer jeden.
17-07-2008 09:42
Sarni Offline
Member

Liczba postów: 125
Lucas napisał(a):A co mnie tam jakieś konie. Ja wolę małpy. I tak o to napastnik Barcelony Samuel Eto'o łączony m.in. z Manchester United zbliża się do podpisania kontraktu z... Kuruvchi. Jest to solidny klub występujący w uzbeckiej ekstraklasie. Co ciekawe włodarze Barcelony o tym nic nie wiedzą. A w internecie już krąży jego wiza oraz zdjęcia z prezesami klubu. Dla mnie to hit numer jeden.

Na pewno wiedza, tylko po co maja informowac, skoro Kuruvchi juz caly swiat poinformowalo Smile

jestem barmanem na tym dancingu
17-07-2008 14:55
Lucas Offline
Senior Member

Liczba postów: 675
No i z całego zamieszania wyszło to, iż Samuel potrenuje z młodzieżą miesiąc i wróci. Tongue No to Kuruvchi ma teraz niezły rozgłos.
17-07-2008 16:46
BartiMU Offline
Member

Liczba postów: 118
Cytat:Reprezentant Polski Przemysław Kaźmierczak, jest bardzo bliski przenosin na Wyspy Brytyjskie do Derby County. Klub grający obecnie w Coca - Cola Championship, chce wypożyczyć Polaka na okres jednego roku.

Wszystkie szczegóły transferu Kaźmierczaka, zostały podobno uzgodnione. Formalności mają zostać dopięte na początku przyszłego tygodnia.

Do tej pory 26-letni Polak występował w FC Porto, lecz miał tam problemy z przebiciem się do pierwszej jedenastki.

No i proszę, czyżby kolejny Polak na Wyspach?! Myślę że druga liga angielska to dla niego odpowiednie miejsce. Powodzenia!

Manchester United
18-07-2008 19:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
CyberMU Offline
Senior Member

Liczba postów: 258
Reputacja: 1
BartiMU napisał(a):No i proszę, czyżby kolejny Polak na Wyspach?! Myślę że druga liga angielska to dla niego odpowiednie miejsce. Powodzenia!

Nom. A w razie dobrych wystepow moze zaistnial by w Premier League.
Co do tego ze sie Przemek przebije w Derby County do pierwszeo skladu nie ma zadnych watpliwosci.
Jesli sie myle to mi to wyjasnijcie.... 8-)

http://www.futbolbladihel.blogspot.com

Własne zdanie na różne tematy. Nie tylko piłkarskie. Blush
18-07-2008 19:23
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
BartiMU napisał(a):No i proszę, czyżby kolejny Polak na Wyspach?!
Kolejny polak robi taką karierę, że aż się dymi. Zresztą nie tylko on, bo i u lepszych cieniutko
Cytat:Po trzech tygodniach negocjacji Ebi Smolarek zaakceptował ofertę Tuluzy. O 24 godziny za późno, bo zniecierpliwieni Francuzi podpisali już kontrakt z Duńczykiem Sorenem Larsenem.

Fan United od 1992 roku
18-07-2008 19:28
CyberMU Offline
Senior Member

Larsen jest lepszy od Smolarka???
A ile dali za Ebiego??

18-07-2008 19:36
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Larsen jest tańszy o 1mln, jesli sie nie myle.

Ostatni spekuluję się że Ebi Smolarek ma trafić albo do Grecji do Panathinaikosu lub do Portugali do Benfiki. Zobaczymy co z tego będzie, raczej pewne jest to że nie zostanie Rancigu.

Mój Blog: Pod presją czasu
19-07-2008 13:47
CyberMU Offline
Senior Member

Najlepiej by bylo jakby Ebi trafil do Grecji. Tam mialby wieksze szanse na przebicie sie do pierwszego skladu.( takie jest moje zdanie 8-) ).
Chociaz z drugiej strony LM z Panathinaikosem nie zawojuje...

19-07-2008 14:22
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
W "Wyborczej" przeczytałem dzisiaj że zainteresowanie Olympiakosu czy Panathinaikosu to plotki. Można było się tego spodziewać, skoro Żewłakow przyznał że nic o podobnych planach nie wie. No i Ebi będzie jednym z pięciu napastników, w Racingu. A może nawet piątym, bo Muniz zapowiedział że jego podstawowymi napadaczami będą Munitis i Tchite. A nie sprowadzano Pereiry i Juanjo po to żeby nie sprawdzić ich umiejętności. Sprawdzania umiejętności Smolarka mogą mieć dość.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
19-07-2008 15:39
Oskar Offline
Senior Member

Liczba postów: 420
transfermarkt.de napisał(a):The Arsenal captain William Gallas has been reported today as being a target for both Barcelona and Paris St Germain.

The 31 year-old Frenchman has been told that he will be stripped of his captaincy in the coming season, after he lost his cool in a game against Birmingham at the end of last season.

This has alerted new Barcelona coach Pep Guardiola who wants him to join his ex-clubmates Alexandr Hleb and Thierry Henry. He knows that Gallas is still one of the best defenders around, even if he is getting on a bit for Wenger's Young Gunners.

At 31, the ex-Chelsea man will be available at around £5million because of his age, and that also attracts PSG Paul Le Guen, who alongside president Charles Villeneuve is in the process of a Barcelona style revolution in France.

They have already signed Ludovic Giuly from Roma this week, and Claude Makelele from Chelsea is expected to sign any day now.

Tylko 5 mln za Gallasa?! Nie lubię tego piłkarza, ale trzeba przyznać, że jest wart zdecydowanie więcej, jeszcza bardziej dziwi mnie zainteresowanie nim ze strony PSG :shock:

Loserpool, not a Liverpool.
"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
20-07-2008 11:24
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Oskar napisał(a):jeszcza bardziej dziwi mnie zainteresowanie nim ze strony PSG
A mnie nie, bo paryżanie wreszcie chcą się wzmacniać z głową. Giuly już jest, a prócz Gallasa mówi się o Makelele oraz Iaquintcie.

Fan United od 1992 roku
20-07-2008 11:31
Oskar Offline
Senior Member

Liczba postów: 420
Tak tylko trochę dziwne - Kapitan czołowego angielskiego klubu przechodzi do walczącego w ostatnich sezonach o utrzymanie PSG...

Loserpool, not a Liverpool.
"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
20-07-2008 11:41
Mata Offline
why duck donald

Liczba postów: 2,982
Reputacja: 11
Ale swoje lata już ma i zawsze gra w ojczyźnie może sprawiać mu większą przyjemność niż na emigracji . A kto może wiedzieć czy jak był małym chłopcem nie trzymał właśnie kciuków za Paryżan...

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
20-07-2008 13:32
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości