Zashi
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1
|
Prasa napisał(a):Manchester United
Przybyli: Eikrem
Odeszli: Fortune (wolny), Howard (Everton)
Przybędą?: Kuszczak, Diarra, Sabrosa, Petit, Kaliniczenko, Senna, Guti, Carrick, Defoe, Duscher, Gattuso, Hergreaves, Klose, Riquelme, Torres
Odejdą?: C. Ronaldo (Real), van Nistelrooy (Real, Inter, Mialn, Bayern), Heinze (Real), Rossi (WBA), Solskjaer (Brondby)
O to wychodzi ze kupilismy kogos. Kto to?
Jakbysmy mieli wszystkich tych zawodnikow co napisali to bylby najlepsze okienko od bardzo dawna.
A z tych co by odejsc mieli to niech tylko RvN odejdzie - reszta zostaje.
amor patriae nostra lex
|
|
24-07-2006 12:37 |
|
Seki
Senior Member

Liczba postów: 661
Reputacja: 0
|
Zashi napisał(a):Prasa napisał(a):Manchester United
Przybyli: Eikrem
Odeszli: Fortune (wolny), Howard (Everton)
Przybędą?: Kuszczak, Diarra, Sabrosa, Petit, Kaliniczenko, Senna, Guti, Carrick, Defoe, Duscher, Gattuso, Hergreaves, Klose, Riquelme, Torres
Odejdą?: C. Ronaldo (Real), van Nistelrooy (Real, Inter, Mialn, Bayern), Heinze (Real), Rossi (WBA), Solskjaer (Brondby)
O to wychodzi ze kupilismy kogos. Kto to?
Jakbysmy mieli wszystkich tych zawodnikow co napisali to bylby najlepsze okienko od bardzo dawna.
Tak apropos gdybyśmy pozyskali wszystkich tych zawodników to byloby to najlepsze okienko w historii klubo, ale to oczywiscie nie możłiwe, są to wymienieni tlyko Ci zawodnicy którymi potencjalnie interesuje sie Manchester United i z nich być moze pozyskamy 1-2 zawodników co i tak wydaje sie wątpliwe. Transfer Carrick'a i Kuszczaka wydaje sie najbardziej proawdopodobny choc będzie cięzko ze względu na zbyt duże wymagania WBA i Tottenham.
"zobaczyc UNITED bezcenne"
Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn
RED ARMY
|
|
24-07-2006 13:22 |
|
Seki
Senior Member

Liczba postów: 661
|
Red napisał(a):moze skonczmy juz gadanie o tych młodych perspektywicznych, a kupmy kogos doswiadczonego, kto mógłby pokierować naszą grą, chociaz wiadomo ze Keano jest niezastąpiony, powszechnie wiadomo, że może i pomoc mamy niezłą, ale nie ma żadnego dobrego zmiennika
Dokładnie, mamy kilku młodych perspektywistycznych zawodników których trzymamy w rezerwach i na wypożyczeniach, kilka powoli wchodzi do składu, teraz doszedł Eikrem, wiec po co nam kolejni ? Nam trzeba wzmocnić skład kimś lepszym bardziej doświadczonym a takim zawodnikiem jest np. Carrick więc o niego trzeba walczyć, ale ja bym za niego dał max 16-17 mln Ł.
"zobaczyc UNITED bezcenne"
Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn
RED ARMY
|
|
24-07-2006 21:46 |
|
Gracek_11
Senior Member

Liczba postów: 703
|
Carrick to było by bardzo dobre posunięcie, gość wie jak się gra w piłkę na wyspach, zdobył juz jakieś doswiadczenie grajać w Tottenhamie, mam nadzieję, że wzmocni skład United, ale kurcze kto wie co Ferguson wymyśli :roll: Miał, być Ballack, ale szybko się te spekulacje ucięły, potem Zokora, który przeszedł na WHL, Vieira, który raczej trafi do Interu, a Carrick jak był w kręgu zainteresowań tak jest. Dla mnie byłoby to duże wzmocnienie środka pola. A co do tego Eikrema, gość ma tyle lat co ja, więc może być wzmocnieniem jedynie dla Szkółki United, a żeby zagrac to raczej chyba bedzie musial poczekac jeszcze ze 2 lata przynajmniej, choć w jego talent nie wątpie i wierze, że kiedyś wystąpi w pierwszym składzie seniorskiego United. Wiele szumu jest, a jakoś nikt jeszcze nie przyszedł.
Potêga, która nie zginie... MANCHESTER UNITED...
...aż po życia kres!
|
|
24-07-2006 22:21 |
|
Kuba_^^
Posting Freak

Liczba postów: 2,483
|
Już przed Mistrzostwami Świata mówiono dużo o Carricku. Nie wiedziałem najpierw o kim mowa, nigdy nie widziałem go w akcji, nigdy nie słyszałem o nim. Eriksson w jednym meczu zdecydował się go wpuścić i wtedy pierwszy raz widziałem tego piłkarza w akcji. W tym spotkaniu zagrał bardzo dobrze, dobrze podawał, odważnie odbierał piłkę - piłkarz idealny. Fergie cały czas o niego się stara, ale Tottenham zwleka i chcą coraz więcej za każdą złożoną ofertą przez MU. Mam nadzieję jednak, że Carrick dołączy do naszego zespołu choć o to będzie trudno. Początek sezonu tuż, tuż, a my nie sporwadziliśmy nikogo. Co prawda mamy czas do 31 sierpnia do godz. 23:59, ale jeśli piłkarz ma się zgrać z zespołem, żeby był dobrze dysponowany od początku sezonu musi przyjść przed jego rozpoczęciem.
|
|
25-07-2006 12:32 |
|