Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gracz meczu
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923
Reputacja: 0
Gracz meczu
Czegoś mi u nas brakowało ...

Chwilę po każdym spotkaniu - bez względu na wynik, okoliczności czy typ rozgrywek - będę tutaj umieszczał ankietę służącą do głosowania na piłkarza meczu (Man of the Match - MotM). Oczywiście "sonda" z 11< opcjami byłaby nonsensem, zatem według własnego uznania wyselekcjonuje najlepszych graczy, a kolejny ruch należy już do Was. Także jedziemy - vs. AS Roma (10.04).

Uzasadnienie wymagane Wink
11-04-2007 20:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Michael Carrick - wachałem sie pomiędzy nim a Ryanem, jednak Carrick pokazał, że potrafi wziąść na swoje barki rozgrywanie piłki i wspaniale pokazał to w meczu z Romą. Dwa przepiękne gole mówią same za siebie.. 8)

Under The Boardwalk - United Warriors
11-04-2007 20:42
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Carrick - przepraszam, że nic nie na piszę od siebie, ale mam takie samo wytłumaczenie, dlaczego akurat go wybrałem, jakie napisał Wojtek, a po co mam przepisywać ? Wink

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
11-04-2007 22:01
Valverde Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,180

Giggsy - geniusz, sypał asystami na lewo i na prawo. Brakowało tylko jego bramki, ale i tak znacznie przyczynił się do zdemolowania Romy.

[Obrazek: rangerswk9.jpg]
11-04-2007 23:40
man utd fan Offline
Senior Member

Liczba postów: 257

Cristiano-jego dobra gra w meczu bardzo przysłużyła się w mecu z Romą zdemolował wszystkich obrońców bo w poprzednim meczu łatwo zabierali mu piłkę :twisted: .

Manchester Panem!!!Manchester królem!!!
12-04-2007 10:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257

Carrick- bardzo dobrze wcielil sie w role Scholesa i byl naszym rozgrywajacym."Maciek" zagral bardzo dobre spotkanie, z reszta jak cala druzyna. Do tego strzelil jeszcze 2 piekne bramki.Oby tak dalej Michael :!:

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
12-04-2007 10:49
Gracek_11 Offline
Senior Member

Liczba postów: 703

Carrick- bardzo dobry występ w środku pola. Dzielił i rządził w swojej strefie i do tego dwa bardzo ładne gole Tongue

Potêga, która nie zginie... MANCHESTER UNITED...

...aż po życia kres!
12-04-2007 11:29
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Carrick !! Bardzo dobrze rogrywal w srodku pola i do tego 2 bramki, ktory na jego koncie bramkowało. Licze na wiecej takich meczu!!

amor patriae nostra lex
12-04-2007 14:51
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Michael Carrick - praktycznie wszystko już o nim napisaliście. Brak Scholesa był w ogóle niezauważalny, Carrick świetnie rozdzielał piłki i mógł skupić się bardziej na ataku, bo ubezpieczał go Fletcher (swoją drogą też niezły występ). Mam takie wrażenie, że gdy Michael gra obok Scholesa to jest jakby troszkę "zablokowany", ale może to tylko takie złudzenie.

Wojtek3 -> czekaj Pejter jak Owen zawita na OT, Carrick będzie podwójnie zblokowany 8)
12-04-2007 15:24
PawlaQ Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 33

Praktycznie cała drużyna zasłużyła na miano piłkarza meczu, ale ja zagłosuję na Darrena, bo pewnie jeszcze długo takiej okazji nie będę miał. Tongue
12-04-2007 16:58
marcelo Offline
Senior Member

Liczba postów: 717

Swój głos oddam na Ryana Giggsa, ale nie tylko ze względu na moją sympatie do tego zawodnika, o czym pewnie wszyscy wiedzą, ale na prawdę Welsh Wizard był w meczu z Romą nie do zatrzymania. Może bramki nie strzelił, ale jego precyzyjne podania zagwarantowały nam ten wspaniały wynik- bodajże 4 asysty. Brawo Ryan.

Takich chwil siê nie zapomina!
20LEGEND
13-04-2007 16:44
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Ja mój głos oddałem na Ryana Giggsa. "Maciuś" zagrał bardzo dobry mecz, ale to Ryan otwierał drogę do bramek Smitha, Ronaldo i innych bardzo ważnych chwil podczas meczu.
Ryan ma już swoje lata a mimo to cechuje go nadal szybkość i niezawodność. Szkoda że tego magicznego wieczoru nie strzelił gola...

[Obrazek: Ole201.jpg]
14-04-2007 07:56
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Sam zagłosowałem również na Carricka. W końcu się przebudził, co można stwierdzić po dwóch kapitalnych uderzeniach z dystansu. Mecz w całości bardzo udany, Fletcher pozostawił mu wiele swobody i takiego Michaela chciałbym widzieć w każdym meczu. Tym niemniej te 18mln Ł powoli się spłaca.

Głosujemy na piłkarza meczu z Watford :!:

capo di tutti capi

MUSC PL
14-04-2007 19:56
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Fajnie, że mój pomysł się przyjął z tym głosowaniem. Szkoda tylko, że nie możemy głosować od poczatku sezonu. No ale od przyszłego napewbno, wtedy podliczy się głosy z wszystkich meczy na MOTM i wyłonimy w ten sposób piłkarza Roku.
By nie szerzyć offtopiców to teraz o moim wyborze:

Wazza - bez 2 zdań przebudzenie, dwa bardzo ważne gole i solidny występ przez 90 minut. Oby tak dalej.

[Obrazek: Ole201.jpg]
14-04-2007 20:23
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257

Smith- Alan rozegral dzis bardzo dobre zawody. Mial rowiez dwie wspaniale asysty. Moze nie byl zbytnio skuteczny i czasami przedobrzal, ale mysle, ze i tak zagral wysmienicie.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
14-04-2007 20:33
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 45 gości