Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wygląd strony
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483
Reputacja: 0

A mi się top podoba bardzo, na to czekałem, trochę głupio wyglądało, jak na głównym planie byli Ruud i Roy Keane Tongue A galeria również jak na razie robi wrażenie, dobra robota i czekamy na więcej. Rośniemy w siłę chłopaki Smile

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
01-05-2007 23:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Myślę, że po lekkim retuszu głównego loga strony, powinno byś wyśmienicie. Tak jak poprzednicy powiedzieli ważne że cokolwiek już zostało zmienione! Najbardziej ludzie zwracali uwagę na właśnie ten mankament. Brawo Niuruś, masz browara w Kato jak przyjedziesz Smile

[Obrazek: Ole201.jpg]
02-05-2007 08:03
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Ja zauważyłem pare niedociągnieć jednak wielkie brawa chłopaki dla Was za te robote, od zera do bohatera jak to sie mówi. Też sie staram w miare pomagać przy rozwoju serwisu póki jestem w Polsce, mam nadzieje, że w koncu sie wybijecie w góre.

Under The Boardwalk - United Warriors
02-05-2007 08:51
Guest
Unregistered

NO Brawo, brawo za Galerie nowe zdjęcia w kadrze! Szykujecie coś jeszcze? Może "tuning" całej stronki :twisted: Big Grin Co wy na to? MI osobiście podobał sie lepiej tamten Desing ale ten tez moze być w końcu bez RvN I Keano! No powodzenia przy dalszych pracach! UNITED UNITED UNITED manutd.com= manutd.pl Smile najlepszy serwis Polski o Manchesterze United!
03-05-2007 13:11
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Ja myślę, że obowiązkowy jest tunning całej strony i nastąpi on jak najszybciej. Zmiana logo to tylko kosmetyka jak dla mnie... pozatym, logo mogło być zmienione już wieki temu... czemu nie zostało... dalej nie wiem. Mam nadzieję, że szybko ukaże się już tak długo zapowiadany i obiecywany nowy design.

[Obrazek: Ole201.jpg]
03-05-2007 13:34
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Jesli kiedys mielibyscie zmieniac wyglad strony to moze dacie wyglad identyczny albo chociaz baaaardzo podobny do oficjalnej strony?

A tak nawiasem, to United otwiera witryne w jezyku japonskim Smile http://www.manutd.jp/ :wink:

amor patriae nostra lex
17-07-2007 18:16
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Zashi napisał(a):Jesli kiedys mielibyscie zmieniac wyglad strony to moze dacie wyglad identyczny albo chociaz baaaardzo podobny do oficjalnej strony?

Nie rozumiem, po co upodabniać się do innych stron ? Może źle myślę, ale moim zdaniem jest to po prostu głupie... :roll:

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
17-07-2007 18:25
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Tylko, ze ta inna strona to strona oficjalna, a mysle ze to by przyciagneło ludzi. Do tego mozna napisac do United w sprawie, abysmy stali się oficjalnym polskim serwisem...

amor patriae nostra lex
18-07-2007 12:31
marcelo Offline
Senior Member

Liczba postów: 717

Zashi napisał(a):Do tego mozna napisac do United w sprawie, abysmy stali się oficjalnym polskim serwisem...

Tylko, że z tego co wiem (nie jestem pewien czy mam rację) strona oficjalna nie może zamieszczać informacji, których wiarygodność jest zagrożona, czyli po prostu plotek. Przeciez na takich newsach opiera sie nasz serwis, a przez bycie stroną oficjalną, jeśli w ogóle istniałaby taka możliwość, to przynajmniej byłoby o połowę newsów mniej.

Takich chwil siê nie zapomina!
20LEGEND
18-07-2007 12:38
Mates Offline
Senior Member

Liczba postów: 311

marcelo napisał(a):Tylko, że z tego co wiem (nie jestem pewien czy mam rację) strona oficjalna nie może zamieszczać informacji, których wiarygodność jest zagrożona, czyli po prostu plotek. Przeciez na takich newsach opiera sie nasz serwis, a przez bycie stroną oficjalną, jeśli w ogóle istniałaby taka możliwość, to przynajmniej byłoby o połowę newsów mniej.

Masz rację, ale miej to na uwadze, że stając się oficjalnym serwisem zyskujemy baaardzo wiele nowych możliwości... Inna sprawa, że istnienie forum byłoby zagrożone, poza tym to niemożliwe. Musiałyby się wziąć za to odpowiedzialne osoby (nie twierdzę, że Pejter nie jest taką osobą, ALE ta osoba musiałaby zajmować się TYLKO stroną, a Pejt ma inne zajęcia...) Poza tym nie ma co gdybać i tak nie będzie takiej opcji...

Pozdrawiam
18-07-2007 13:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Wątpię, aby klub zgodził się na to, byśmy byli stroną oficjalną w Polsce. O ile dobrze pamiętam, już kiedyś chyba były takie próby i się nie powiodły.

Ale to jest temat o wyglądzie - przypominam. Jeśli chodzi o upodobnienie się do manutd.com to pewne elementy można zaczerpnąć, ale nie wszystko lub większość.
18-07-2007 13:58
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Kiedy zaczynaja sie prace nad nowym wygladem, jestem ciekaw jak to wyjdzie Tongue

Under The Boardwalk - United Warriors
18-07-2007 18:24
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Prace nad nowym wyglądem trwają. Na razie żadnych dalszych szczegółów :wink: A po więcej Wojtek to do odpowiedniego działu, do którego masz dostęp przecież Tongue
18-07-2007 20:00
marcelo Offline
Senior Member

Liczba postów: 717

No, czekam ze zniecierpliwieniem nowy design strony. Znając was na pewno nie będzie to mierna robota, a nowy lay z pewnością byłby dużym upiększeniem strony. No chłopaki, czekamy na efekty. Smile

Takich chwil siê nie zapomina!
20LEGEND
19-07-2007 13:19
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Łatwo można zauważyć, że newsy na oficjalnej stronie UNITED pojawiają się rzadko, a do tego z dużym opóźnieniem, przez co w tej kwestii moglibyśmy sporo stracić. Z drugiej strony szykowałyby się jednak inne zyski i ulepszenia, ale jak powiedział Mates - nie ma co gdybać, bo do takiego obrotu spraw nigdy nie dojdzie. Zresztą mnie osobiście cieszy to, co mamy aktualnie.

Prace trwają pełną parę, mamy nadzieję, że się nie zawiedziecie. Z pewnością na początku głosy będą podzielone, ale z czasem każdy się przyzwyczai, zresztą w moim odczuciu liczy się głównie zawartość merytoryczna serwisu, a pod tym względem narzekać nie można.

capo di tutti capi

MUSC PL
21-07-2007 11:56
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości