Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fantasy Premier League 2008/09
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Re: Fantasy Premier League 2008/09
Ja wykorzystałem dziką kartę:
Van der Sar => Cech
Bentley => Wright-Philips
Modric => Arteta
Santa Cruz => Adebayor
Meite => Figueroa

W sumie i tak rzadko zaglądam do Fantasy Premier League, ale sądzę, że transfery dobre. Chelsea będzie raczej tracić mniej bramek od nas. Tak przypuszczam, bo mają mocniejszą drugą linię. Bentley gra żałośnie, a Wright Philips teraz jest kluczowym piłkarzem City. Modric też w ogóle punktów nie zdobywa, a Arteta wręcz przeciwnie. Bije też stałe fragmenty gry, więc powinien zdobywać punkty dość regularnie. O Santa Cruzie również nic nie słychać, a Balckburn gra średnio w tym sezonie, więc forma Santa Cruza również maleje. No i na ławkę wziąłem Figueroe, który jest podstawowym zawodnikiem Wigan i w razie co jest bardziej przydatny niż Meite.

Bójcie się ;P

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
22-09-2008 15:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
paolo Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,984
Reputacja: 0
47 punktów, jutro zagra Ireland. Z jednych piłkarzy jestem zadowolony, natomiast na innych się zawiodłem. Gdybym dał kapitana Torresowi... to się wtedy mnoży punkty x2, tak? W takim razie miałbym 59... Co się stało, to się nie odstanie. Szybka zmiana Gamst Pedersen na Denilson, trochę nieprzemyślana. W poniedziałek wszystko przemyślę na spokojnie, ale jednego jestem pewny - dziką kartę wykorzystam nie wcześniej niż w styczniu. Teraz z formą bywa różnie, więc się wstrzymam. Jakoś się może utrzyma tego lidera Wink

Który ze mną w konkury na mój słowotok?
27-09-2008 20:45
Miko Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,615
Paolo, Ty wygrasz tą FPL. Moim celem jest podium
27-09-2008 21:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
paolo Offline
Posting Freak

Miko napisał(a):Paolo, Ty wygrasz tą FPL. Moim celem jest podium

Ty mi tutaj nie kracz Tongue Po Gameweek 6 nie ma co oceniać kto będzie miał które miejsce. Wink Lepiej powiedz ile punktów uzbierałeś?
pS. Coś widzę, że z czołówki tylko Wróg zaszalał, no ja też nawet nawet.

27-09-2008 21:49
Miko Offline
Posting Freak

27 Big Grin

paolo, ale ja mam jeszcze asa w rękawie ...
27-09-2008 22:27
mucha Offline
Posting Freak

Ja zdobyłem 53 punkty, a dziś grają jeszcze Wright-Philips i Zaki Smile A jak to jest jeśli zawodnik nie zagra? Bo Nasri nie zagrał w meczu. Czyli zaliczą mi punkty któregoś z ławki? Jeśli tak to kogo mam kolejność: Schwarzer (bramkarz), Geovanni, Evans, Figueroa. Czyli chyba nie wlicza punktów bramkarza tylko... Geovanniego, który zdobył 7 punktów Wink W takim wypadku miałbym 60 + myślę, że dziś może być pojedynek z dużą liczbą bramek City-Wigan, także większa szansa na punkty dla SWP i Zakiego Wink

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
28-09-2008 08:34
mucha Offline
Posting Freak

I jak tam po weekendzie? Ja 71 punktów i już 3 miejsce w lidze Wink

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
29-09-2008 19:32
Miko Offline
Posting Freak

Zrobiłem dwa transfery. Będę miał 8 pkt odjętych później Wink spadłem na 4 miejsce. Muszeq, miażdżysz
29-09-2008 20:07
paolo Offline
Posting Freak

I tak Anulka to jest kozak. Tongue Ja miałem 52 punkty. Ania 85, muszeq 71, Miko 34, Wróg 58 a ŁukasSz 37. Jakoś jeszcze trzymam tego lidera, ale muszeq i tak będzie lepszy. Po prostu pierwsze 3 kolejki nie wiedziałem o co w tym chodzi, całkowicie bez pojęcia.

Póki co 22 punkty przewagi.

29-09-2008 20:42
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
I jak tam po 7. kolejce panowie ?
Bo widzę że wszyscy ostro prujecie w dół tabeli aż miło. Tongue Ale nie martwcie się, nie będę Wam przeszkadzać, gdyż zamierzam już niedługo zrzucić ze stołka obecnego lidera, ekipę Herbapolu. Smile Jednak strata 20 punktów to tak dwie kolejki co najmniej i to jeszcze przy dobrej formie mojej drużyny, a gorszej Pawła.

Blog
06-10-2008 21:02
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
A ja akurat awansowałem o 5 pozycji Tongue dzięki 47 punktom ;] No, ale w najbliższej serii spotkań tak miło nie będzie, a na dodatek zrobiłem małe korekty w składzie, które kosztowały mnie 8 pkt:

Davies => Geovanni
Fabregas => Wright-Philips
Warnock => A.Cole

Jeszcze kilka zmian w składzie szykuję, ale to po najbliższej kolejce, bo w tej ci, którzy mają przybyć grają generalnie trudne spotkania i nie chcę ryzykować, tym bardziej, że ci których mają zastąpić nie powinni akurat w tej kolejce zdobyć mniej, więc poczekam Tongue

Ogólnie człapię się gdzieś tam w środku tabeli i dobrze, bo ja chcę na koniec zając 6. miejsce i na razie nie jest źle Tongue Tym bardziej, że przez chyba ostatnie 4 kolejki zapomniałem, że jestem tam zarejestrowany

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
07-10-2008 13:27
paolo Offline
Posting Freak

A ja zamierzam utrzymywać i powoli zwiększać przewagę lidera. Widzę, że raz doskakuje mi Miko, raz muszeq, raz Anulka, a teraz Wróg Arsenalu. O tego ostatniego mam duże obawy, bo wiedzę i doświadczenie (o PL) ma naprawdę wielkie, a więc będzie ciężko. Nie, żeby reszta nie miała, ale darzę dużym respektem Wroga.
Liczę na mój skład. Do przerwy zimowej postaram się dotrzymać tego lidera. A potem się pomyśli. Ważne jest to co tu i teraz. Wink Anirin zaszalał w tej kolejce Big Grin

07-10-2008 14:49
Miko Offline
Posting Freak

paolo napisał(a):Widzę, że raz doskakuje mi Miko,

Co jak co, ale przed 2 kolejki liderem byłem Wink
07-10-2008 14:59
Kula Offline
Senior Member

Liczba postów: 735
Ale mieliśmy nie oszukiwać i nie mieć zawodników poolu, a paolo masz dwóch, więc dla mnie liderem jest wróg Arsenalu Wink

eśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - de Saint-Exupery

http://redlog.pl/author/Kula/|http://www.lastfm.pl/group/Manchester+Un...Supporters|http://kula.ndl.pl
07-10-2008 17:59
Mata Offline
why duck donald

Liczba postów: 2,982
Reputacja: 11
66 punktów o_O w tym 30 Roo Big Grin

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
18-10-2008 20:47
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości