Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dimitar Berbatov
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Re: Dimitar Berbatow
Widzą w nim drugiego Stoiczkowa i później są efekty. Wiecie dobrze, że Bułgar to nie jest tytan pracy, a może inaczej- on na boisku wygląda na lenia, nawet jak świetnie gra. I w sytuacji, kiedy drużynie nie idzie, a największa gwiazda też się mało stara to nagonka na taką osobę gotowa. Nie ma co się Dimitarowi dziwić. Przyjeżdża na kadrę, a tam od niego oczekują cudów. Że sam będzie wygrywał mecze. Jeśli tylko coś pójdzie nie tak to winnego w Bułgarii mają jednego.

Fan United od 1992 roku
21-11-2008 10:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika
berba fan Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 49
Reputacja: 0
muszeq, czy gdyby był polakiem powiedziałbyś "po co męczycz się w głupiej Polsce"? :roll: (zresztą oni się dostawali już niejednokrotnie-ostatnio do ME w Portugalii)
21-11-2008 10:54
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
berba fan napisał(a):muszeq, czy gdyby był polakiem powiedziałbyś "po co męczycz się w głupiej Polsce"?
Odpowiem za muszqa. Powiedziałby. Co nas kibiców United interesują reprezentacje? Najlepiej jakby stał w kole środkowym i z niego nie wychodził przez 90 minut, przyjedzie mniej zmęczony do klubu. Żaden interes dla United, jak Berbatov strzeli np. 3 gole.

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
21-11-2008 11:13
berba fan Offline
Junior Member
**

no to jeżeli mi mówisz,że reprezentacja cie nie interesuję,ok :geek: Ja po prosto wychodzę z założenia,że kibice normalnie interesują się swoją reprezentacją niezależnie jakiemu klubowi sympatyzują
21-11-2008 11:23
matys Offline

berba fan napisał(a):no to jeżeli mi mówisz,że reprezentacja cie nie interesuję,ok :geek: Ja po prosto wychodzę z założenia,że kibice normalnie interesują się swoją reprezentacją niezależnie jakiemu klubowi sympatyzują
To może inaczej. W pierwszej kolejności wszystko co związane z United, w drugiej wszystko co z reprezentacją. Dla mnie taki CC dla United > MŚ dla Polski.

Jak nasi grają to mecz obejrze, jak wygrają to się ciesze, jak przegrają, mam to w dupie.

21-11-2008 11:35
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Berbatow ma styl gry "przyczajony tygrys, ukryty smok":).

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
21-11-2008 11:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
berba fan Offline
Junior Member
**

Cytat:Dla mnie taki CC dla United > MŚ dla Polski
No to wg mnie z tą kolejnością masz trochę...nie po kolej Smile ale każdy ma prawo na własny pogląd
21-11-2008 12:06
matys Offline

berba fan napisał(a):No to wg mnie z tą kolejnością masz trochę...nie po kolej Smile ale każdy ma prawo na własny pogląd
Chyba nie na własny pogląd, tylko na własne priorytety. Po drugie co w tym dziwnego? Kibicuje United, więc wyniki United mnie najbardziej interesują.

21-11-2008 12:15
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Co do tamtego stwierdzenia to niekoniecznie jest tak, że reprezentacja mnie nie obchodzi. Miało zabrzmieć ironicznie, ale nie całkowicie, bo trochę w tym prawdy jest. Po co ma zapierdalać na boisku skoro drużyna jest bardzo słaba i ma bardzo małe szanse na awans. Nie mówię tu, ze ma przechodzić całkowicie obok meczu, ale na pewno nie grać na 100%, bo to klub jest jego miejscem pracy, a cena 30 mln będzie za Berbatovem chodzić długo i musi on w pewnym stopniu spłacić ten transfer.

Reasumując: klub>reprezentacja.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
21-11-2008 16:07
Lucas Offline
Senior Member

Liczba postów: 675
Jeśli dla Ciebie gra w reprezentacji to niepotrzebny obowiązek, no to gratuluję honoru. Gdybyś dostał powołanie do reprezentacji i stałbyś się gwiazdą, chciałbyś zrezygnować? Bo ni chuja idzie wygrać coś? Pomyśl trochę.
21-11-2008 16:30
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Why so serious?Smile
Umówmy się że gra zawodników w innych reprezentacjach niż Polski to niepotrzebny obowiązek, narażający zawodników United na kontuzjeWink.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
21-11-2008 16:34
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Lucas napisał(a):Jeśli dla Ciebie gra w reprezentacji to niepotrzebny obowiązek, no to gratuluję honoru. Gdybyś dostał powołanie do reprezentacji i stałbyś się gwiazdą, chciałbyś zrezygnować? Bo ni chuja idzie wygrać coś? Pomyśl trochę.

Nie mówię o rezygnacji, ale o dawaniu z siebie maximum. Oni oczekują od Berbatova, że reprezentacja będzie dla niego priorytetem, a on sam ma grać na 200%. Ale nawet gdyby Berbatov grał na 200% to i tak by to nic nie zmieniło, więc po co się poświęcać? Tym bardziej, że jest prawie najdroższym piłkarzem w historii United i to tutaj ma coś do udowodnienia. Swoją drogą nie wyobrażam sobie Berbatova poświęcającego się. Bo po co ma to robić w reprezentacji skoro nie robi tego w klubie?

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
21-11-2008 16:53
Kula Offline
Senior Member

Liczba postów: 735
Odpowiedź Fergusona na pytanie o "lenistwo Berbartova"

Cytat:”Whenever a player comes here, people will find a way of criticising him, but his statistics are incredible,” said Ferguson. “He did more running [against Boro] than most of the other players — even Rooney. It’s his languid style that is deceptive. Berbatov’s way of picking a pass is fantastic. I don’t think we’ve had a player with the beautifully-weighted pass that he can produce since Cantona.’’

eśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - de Saint-Exupery

http://redlog.pl/author/Kula/|http://www.lastfm.pl/group/Manchester+Un...Supporters|http://kula.ndl.pl
04-01-2009 13:22
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Jednak napastnika (szczególnie o charakterystyce Berbatova) rozlicza się z goli i żadne takei mydlenei oczów nei zmieni mojego zdania. Bułgar strzelił w tym sezonie aż 3 gole. Przy odrobinie szczęścia ja miałbym identyczny rezultat w PL... Ferguson powiedział to, aby zdjąć z Berbatova presję, a także (a może przede wszystkim) dlatego, że widzi, że póki co Dymitar nie spełnia pokładanych w nim nadziei. Niestety (a ja sam od zawsze byłem fanem tegoż piłkarza) :/

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
04-01-2009 17:00
Kula Offline
Senior Member

Liczba postów: 735
To rzeczywiście marną masz perspektywę, bo asyst już nie liczysz, nie mówiąc o tym że Berbatov np. dzisiaj właściwie grał i rządził w United. A prawie każde zagranie miał "palce lizać".

eśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - de Saint-Exupery

http://redlog.pl/author/Kula/|http://www.lastfm.pl/group/Manchester+Un...Supporters|http://kula.ndl.pl
04-01-2009 19:14
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 39 gości