Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriale
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
Re: Seriale
Ja zawsze oglądałem w telewizji jakoś "od środka", kiedy zmieniła się mała kelnerka. Ta pierwsza była ładniejsza. Raczej aż takim fanem żeby wszystko pamiętać to nie jestem, ale to jest naprawdę dobry serial. Ostatni odcinek był fajnySmile.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
06-02-2009 23:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Nelsonk Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 25
Reputacja: 0
Obejrzałem całą pierwszą serię True Blood :twisted:
Mi osobiście się bardzo podoba i już nie mogę doczekać się drugiej serii.
Z drugiej strony trochę żałosne jest to że do naszej telewizji trafiają seriale, które już wiele miesięcy wcześniej można ściągnąć z neta i to całe serie. :|
06-02-2009 23:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
A zna ktoś Dwóch i pół ? Big Grin To jest po prostu genialne. Można mówić sobie, że ten czy tamten jest najlepszy, ale jednak, kiedy tylko w odcinku brakuje jednego z bohaterów to serial jest mniej śmiechowy Smile

A tutaj mała namiastka tego serialu Tongue
http://www.youtube.com/watch?v=IR0BB7Td ... re=related

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
07-02-2009 12:58
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Które seriale oglądacie?
pan_opticum napisał(a):Jakby co to polecam "Czarną Żmiję" z Atkinsonem i Hugh Lauriem (dr House właśnie, tylko młody). Kapitalna komedia, jeden z moich ulubionych seriali.
Oglądałem parę razy ten serial i muszę przyznać, że jest bardzo zabawny Big Grin

Ale mnie bardziej przypadła do gustu inna brytyjska produkcja. Mianowicie, mam tu na myśli "Men Behaving Badly". Najlepszy brytyjski serial, jaki kiedykolwiek widziałem. Mimo, że jego odcinki oglądałem wiele razy, to do dzisiaj wywołuje u mnie sporą dawkę śmiechu Big Grin Podobno miała być "nowa odsłona", chyba w 2003 roku, ale niestety jej nie nakręcono, na dodatek nie wiem dlaczego...

A inne seriale? "Świat według Bundych". Fantastyczny, genialny, niesamowicie śmieszny. Można boki zrywać.
Polecam również "Jake and Fatman". Mimo, że ma on już ponad 20 lat, to nawet dzisiaj, z przyjemnością i zaciekawieniem go oglądam.
I oczywiście "Simpsonowie", oraz "Dragon Ball".

Ach, wtedy (lata 80 - siąte, lata 90 - siąte) potrafili stworzyć ciekawe seriale... Teraz już raczej takich się nie produkuje, z paroma wyjątkami...
03-05-2009 18:02
radzio Offline
Cantona

Liczba postów: 2,113
Reputacja: 8
Richard napisał(a):Polecam również "Jake and Fatman"
- Gliniarz i prokurator - uwielbiam to Big Grin jak byłem mały to oglądałem to z dziką radością. Chyba niedawno TVP2 puściło to znowu Big Grin

To ja z takich "starszych" seriali polecam Żar tropików - http://www.filmweb.pl/f94311/%C5%BBar+t ... 3%B3w,1991

Oprócz tego - Z Archiwum X.

Co by tu jeszcze - Start Trek Classic Series Big Grin - klasyk nad klasyki Big Grin efekty tak żalowe, że aż słodkie Big Grin. A i ten w piątek 8 maja będzie światowa (i polska) premiera Star Trek - The Movie. Trailery kopią pupę. Wygląda na to, że będzie to najlepszy film roku Big Grin

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
04-05-2009 08:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dende Offline
Senior Member

Liczba postów: 690
Wczoraj skończyłem oglądać 3 sezon Dextera. Cholernie się jaram :mrgreen: Wie ktoś kiedy będzie 4 sezon?

Pele good, Maradona better, George Best
13-05-2009 17:47
radzio Offline
Cantona

Liczba postów: 2,113
Reputacja: 8
dende napisał(a):Wczoraj skończyłem oglądać 3 sezon Dextera. Cholernie się jaram :mrgreen: Wie ktoś kiedy będzie 4 sezon?

Na jesień chyba ;-)

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
17-05-2009 21:01
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
A pamięta ktoś takie seriale jak:
Parker Lewis nigdy nie przegrywa ("Parker Lewis can't lose")
http://www.youtube.com/watch?v=Tk6dZw7wxAw
albo Doogie Howser M.D.

Kurcze, ostatnio sobie przypomniałem o nich- wychowałem się na tych serialach Big Grin

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
19-05-2009 09:39
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Z lat młodzieńczych (Wink) to najlepiej wspominam chyba...

http://www.youtube.com/watch?v=zS1cLOIxsQ8

Ten serial miażdżył :mrgreen:

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
19-05-2009 10:03
dsw_MUszyna Offline
Senior Member

Liczba postów: 439
Doogie Howser i jego komputerowy pamiętnik Big Grin
klasyka.
Pamiętam jaką miałem jazdę gdy zobaczyłem tego aktora jako dorosłego w Haroldzie i Kumarze Big Grin

na forum dsw_MUszyna, na Redlogu Dominik Wink
MUSC PL Member
<!-- m -->http://naazymut.blox.pl<!-- m --> << notatki z moich wędrówek
19-05-2009 12:17
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Six Feet Under

Nie wiem od czego zacząć. Tysiąc myśli na sekundę, same pozytywne. Jeszcze nie oglądałem serialu, który by w taki sposób wpłynął na mnie, który by zmusił do rozmyślania.

Serial do łatwych i przyjemnych nie należy, tak jak i życie bohaterów. Więcej dialogów niż akcji, tak bym o ujął. Dlatego jak ktoś chce obejrzeć coś na wzór Lostów czy PB, to za to się nie ma co brać.

Fabuła: generalnie wszystko kręci się wokół rodziny Fisher i ich zakładu pogrzebowego. Po śmierci ojca, dwójka synów przejmuje interes rodzinny, starając utrzymać się na powierzchni i nie dać się zniszczyć konkurencji.

Cała reszta to losy głównych bohaterów serialu: Nate'a, Ruth, Davida, Claire, Brendy i Rico.

Serial strasznie przygnębiający, z każdą serią robi się coraz bardziej melancholijnie, coraz smutniej.

Polecam z całego serca.

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
02-06-2009 14:19
Anirin Offline
Senior Member

Liczba postów: 373
Nie wiem czy tu o tym było, ale czuję obywatelski obowiązek napomknąć o tym serialu. Chodzi mi mianowicie o takie cuś pt. "Skins". Brytyjski serial o brytyjskiej młodzieży, który moim prywatnym zdaniem miecie. Jest to pierwszy serial jaki mam siłę oglądać, więc to już coś znaczy. Momentami IMO przesadzony, ale i tak jest świetny. Tak więc gorąco polecam, jeśli ktoś akurat nie ma co w jakiś wakacyjny dzień robić, bo kumple wyjechali/pracują czy co tam jeszcze robią. Smile

"Everybody should believe in something - I believe I'll have another drink"
22-06-2009 22:52
dende Offline
Senior Member

Liczba postów: 690
Jak serial dla młodzieży to tylko "Szkoła złamanych serc" Tongue

Pele good, Maradona better, George Best
23-06-2009 09:40
Minh Offline
Posting Freak

Liczba postów: 880
Reputacja: 10
Eeee, the O.C i nie mam więcej pytań?
23-06-2009 12:55
Anirin Offline
Senior Member

Liczba postów: 373
Skinsi lepsi. Smile

"Everybody should believe in something - I believe I'll have another drink"
23-06-2009 14:03
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości